Senijad Ibričić

Dabar
Kontakt:

Re: Senijad Ibričić

Post Postao/la Dabar » 11 okt 2010, 19:24

@gruezi ti svakim novim postom postaješ sve gluplji,ja niti sam rekao da je Ibričić dobar,a niti loš,samo sam citirao ovu tvoju usporedbu koja je stvarno smješna i glupa...

KODRO
Kontakt:

Post Postao/la KODRO » 11 okt 2010, 19:31

jedan od najboljih u repci je SENIJAD IBRIĆIĆ

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 11 okt 2010, 19:34

gruezi je napisao/la:
Dabar je napisao/la:@gruezi jel ti gledaš koliko ljudi dolazi na utakmice ili kako ko igra,pa i karlovac ima bolju posjećenost na utakmcama od dinama,jel to znači da su bolji...glupljeg forumaša od tebe nisam vidio...imaš u kini klubova gdje na stadion dođe 50 000 ljudi i znači li to da su bolji od chelsea,juventusa ???'
jarane teladi poput tebe na ovom forumu ima i previse,.,mazgo ja kad tvog ibricica vidim u ligama 5tice i kad bude upola razvaljivao ovako kao sho razvaljuje u hrvatskoj ja cu mu skinut kapu i to do poda...do tad je samo prosjecan evropski igrac nista vise,,,ajd sad drkaj na gole tete i nejavljaj se vise nije fudbal za tebe smrdo...
Isto vrijedi za tebe.
I Ibro nije njegov već naš, nemoj da djeliš reprezentativce na njihove i naše.
100% sportski i krajnje opušten potpis

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 11 okt 2010, 19:36

Dylan Dog je napisao/la:
Trener Hajduka :"Zbilja mi nije jasno zbog čega Ibro ne igra za BiH."
E zato jaro sto igra na poziciji gdje imamo igrace koji su igrali i igrati ce utakmice kakve Ibro moze samo sanjati,zato sto njegovi konkurenti za poziciju izbacivaju svojim golovima Real Madrid iz L.Prvaka i budu 1. asistenti Bundes lige,jedino da opet stavimo zvijezdu HNL-a na beka pa da opet primamo golove njegovom krivicom kao protiv Portugala,Njemacke,Bugarske.Safete izdrzi,makar ostani dosljedan jednoj od rijetkih dobrih poteza,zvijezda HNL-a nek grije klupu,lijepo mu je !!
ti izgleda kad bi se odlucivalo npr. - SIGURNA POBJEDA REPKE AKO IGRA IBRO,,,,,,ILI ,,,,,, PORAZ ILI NERJESENO AKO IBRO SJEDI NA KLUPI,,,,,, ti bi se vjerovatno odlucio za ovo drugo :? :? ti ili imas namjeru da pljujes po igracima ili si toliki balavac da nemas pojma ili si bolestan,,,,, :?: :?:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 11 okt 2010, 19:42

gruezi je napisao/la: jarane teladi poput tebe na ovom forumu ima i previse,.,mazgo ja kad tvog ibricica vidim u ligama 5tice i kad bude upola razvaljivao ovako kao sho razvaljuje u hrvatskoj ja cu mu skinut kapu i to do poda...do tad je samo prosjecan evropski igrac nista vise,,,ajd sad drkaj na gole tete i nejavljaj se vise nije fudbal za tebe smrdo...
Jedini ovde koji ima mozak na razini retardiranog teleta si ti. ;)
...što je više lome to je volim jače...

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 11 okt 2010, 19:47

vrebac86 je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:
Trener Hajduka :"Zbilja mi nije jasno zbog čega Ibro ne igra za BiH."
E zato jaro sto igra na poziciji gdje imamo igrace koji su igrali i igrati ce utakmice kakve Ibro moze samo sanjati,zato sto njegovi konkurenti za poziciju izbacivaju svojim golovima Real Madrid iz L.Prvaka i budu 1. asistenti Bundes lige,jedino da opet stavimo zvijezdu HNL-a na beka pa da opet primamo golove njegovom krivicom kao protiv Portugala,Njemacke,Bugarske.Safete izdrzi,makar ostani dosljedan jednoj od rijetkih dobrih poteza,zvijezda HNL-a nek grije klupu,lijepo mu je !!
ti izgleda kad bi se odlucivalo npr. - SIGURNA POBJEDA REPKE AKO IGRA IBRO,,,,,,ILI ,,,,,, PORAZ ILI NERJESENO AKO IBRO SJEDI NA KLUPI,,,,,, ti bi se vjerovatno odlucio za ovo drugo :? :? ti ili imas namjeru da pljujes po igracima ili si toliki balavac da nemas pojma ili si bolestan,,,,, :?: :?:
Nisam ja dezurni pljuvac,po kojem to ja jos reprezentativcu pljujem,valjda imam pravo da mi je 1. igrac u reprezentaciji mrzak,a to je sigurno zvijezda HNL-a :x
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 11 okt 2010, 19:51

Dylan Dog je napisao/la: Nisam ja dezurni pljuvac,po kojem to ja jos reprezentativcu pljujem,valjda imam pravo da mi je 1. igrac u reprezentaciji mrzak,a to je sigurno zvijezda HNL-a :x
Ti imaš zasigurno nekih problema.
Kako možeš mrziti bilo koga iz svoje reprezentacije? :roll:

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 11 okt 2010, 19:55

jacky09 je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la: Nisam ja dezurni pljuvac,po kojem to ja jos reprezentativcu pljujem,valjda imam pravo da mi je 1. igrac u reprezentaciji mrzak,a to je sigurno zvijezda HNL-a :x
nisam rekao da ga mrzim,ne mogu mrziti osobu koju i ne poznajem,vec jednostavno nisam zadovoljan njegovim partijama u dresu moje reprezentacije,i valjda imam pravo reci da mi je "mrzak" sto nema isto znacenje kao "mrziti",a ionako se samo odnosi na njegove fudbalske sposobnosti.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 okt 2010, 19:58

Cekaj bolan @Bob Dilane.
Ja recimo ne gotivim Begovica i Mudonju zbog bas preseravanja i odnosa prijasnjeg prema BIH repci.
Ali ebiga,oni su sad u repci i drzavi,za koju navijam.
Reci da ih mrzim,isto kao da bi rekao da mrzim i BIH repku.Ne ide,da ga ebes.
Cak punim srcem mogu Mudonju pohvaliti za proslu tekmu.Jer je odigrao sasvim dobro na onoj poziciji zbog koje je i doveden.A on prije i nije bas to radio na toj poziciji.
Znaci halali Mujo materi ako je u pitanju BIH kao repka i drzava.
Ja mogu shvatiti ako je neko kivan ili zedan na igraca zbog vrdanja i odnosa prema repci.
Ali Ibro vala nikako to nije zasluzio.Greske svi mogu napraviti,a vala i pravili su ih.Pa sta idemo dalje.
P.S neko ko je mrzak,podrazumjeva se pod tim da se mrzi.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 11 okt 2010, 20:00, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 11 okt 2010, 20:00

Dylan Dog je napisao/la:
jacky09 je napisao/la:
nisam rekao da ga mrzim,ne mogu mrziti osobu koju i ne poznajem,vec jednostavno nisam zadovoljan njegovim partijama u dresu moje reprezentacije,i valjda imam pravo reci da mi je "mrzak" sto nema isto znacenje kao "mrziti",a ionako se samo odnosi na njegove fudbalske sposobnosti.
Ako je samo sa strane 'fudbalske sposobnosti' onda sigurno mrziš i pola svoj reprezentacije.. jer Ibričić ima puno veće sposobnosti nego Pandža, Mravac itd.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 11 okt 2010, 20:02

HEJ TI STO MRZIS ti bi trebao posjetiti Hodzu,,, da nemas kakve sehire,, ili sta ti ja znam,,, pogledaj svoje postove od prije i ovaj zadnji ,,ti izgleda nisi ni svjestan sta pises :?: :?:

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 11 okt 2010, 20:08

koliko ove bosnje pate od bolesti zvane provincijalizam to je za nepovjerovati...ovi ovdje sto pisu hvalospjeve o ibri su uglavnom iz krajine pa njihov je toboze hajmo ga velicat....dosta onih koji su za safeta za njeg su samo iz razloga sto je igrao za sarajevo...dajte ba ljudi ibricic je klasicna 10tka ali na njegovu zalost rodio se u pogresno vrijeme kad imamo boljeg od njeg a to je pjanic i misimovic(kad je u formi)...danasnji fudbal jedva da tolerise jednog takvog igraca na terenu a kamoli 2cu...prije 10 godina ovaj ibro bi imao zacimentiraNO MJESTO u prvih 11 jer tad 10tke nismo imali ni za lijeka ali sada ,ne...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 okt 2010, 20:09

Ibricic je zasluzio da igra u pocetnom sastavu, ali fakat ne znam kako da se ubaci? Jedino rjesenje je da igramo sa jednim isturenima napadacem a iza Ibro, Miske i Pjanic, jer u bilo kojem drugom slucaju Ibro nece moci upasti u sastav. Pjanica i Misimovica tesko da ce iko izbaciti, ali otom potom.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 11 okt 2010, 20:12

gruezi je napisao/la:koliko ove bosnje pate od bolesti zvane provincijalizam to je za nepovjerovati...ovi ovdje sto pisu hvalospjeve o ibri su uglavnom iz krajine pa njihov je toboze hajmo ga velicat....dosta onih koji su za safeta za njeg su samo iz razloga sto je igrao za sarajevo...dajte ba ljudi ibricic je klasicna 10tka ali na njegovu zalost rodio se u pogresno vrijeme kad imamo boljeg od njeg a to je pjanic i misimovic(kad je u formi)...danasnji fudbal jedva da tolerise jednog takvog igraca na terenu a kamoli 2cu...prije 10 godina ovaj ibro bi imao zacimentiraNO MJESTO u prvih 11 jer tad 10tke nismo imali ni za lijeka ali sada ,ne...
i pola hrvatske pati vjerovatno su i oni iz Krajine,,, tko kaze da treba imati mjesto u prvi 11 :?: :?: ali u utakmici protiv albanije je trebao uci u 60 min umjesto Misimovica koji nije nista pokazao,,ako ti mislis da se repka sastoji od 11 igraca onda ti pratis mali nogomet :mrgreen: :mrgreen:

guber_90
Kontakt:

Post Postao/la guber_90 » 11 okt 2010, 20:20

Omerbavarac je napisao/la:Ibricic je zasluzio da igra u pocetnom sastavu, ali fakat ne znam kako da se ubaci? Jedino rjesenje je da igramo sa jednim isturenima napadacem a iza Ibro, Miske i Pjanic, jer u bilo kojem drugom slucaju Ibro nece moci upasti u sastav. Pjanica i Misimovica tesko da ce iko izbaciti, ali otom potom.
Istina je da je zasluzio, ali evo ja cu jednu paralelu povuci (jeste malo radikalno, ali je donekle slicno, ne po kvalitetu nego po izboru igraca), primjer je Argentina, koja ima STRASNE napadace, kako napraviti da u istom timu igraju Messi, Agguero, Lopez, Tevez i Higuain, kada moze Aguero da sjedi u Argentini, morat ce ocito i Ibro kod nas, zasluzuje, ali tesko pjanu i miskete izbaciti :).
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 12 okt 2010, 05:17

guber_90 je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:Ibricic je zasluzio da igra u pocetnom sastavu, ali fakat ne znam kako da se ubaci? Jedino rjesenje je da igramo sa jednim isturenima napadacem a iza Ibro, Miske i Pjanic, jer u bilo kojem drugom slucaju Ibro nece moci upasti u sastav. Pjanica i Misimovica tesko da ce iko izbaciti, ali otom potom.
Istina je da je zasluzio, ali evo ja cu jednu paralelu povuci (jeste malo radikalno, ali je donekle slicno, ne po kvalitetu nego po izboru igraca), primjer je Argentina, koja ima STRASNE napadace, kako napraviti da u istom timu igraju Messi, Agguero, Lopez, Tevez i Higuain, kada moze Aguero da sjedi u Argentini, morat ce ocito i Ibro kod nas, zasluzuje, ali tesko pjanu i miskete izbaciti :).
Ibricic je zadnjih, pa hajde da kazemo sest mjeseci bolji igrac od Misimovica, i treba da igraju on i Pjanic.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 12 okt 2010, 07:58

Ibro treba igrati umjesto Misimovica...........red je i da Miske malo grije klupu.......svakako igra nidje veze.....imamo majstora u Pjanicu i dosta....

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 16 okt 2010, 17:56

@ harishp

posto ti je sada srce veliko kao Amerika evo da ostavim post i na ovoj temi. Nadam se da ce Ibro veceras briljirati postici dva gola u pobjedi "Bilih".
"My Favorite Ring is Always the Next One"

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 okt 2010, 18:21

amerosm je napisao/la:@ harishp

posto ti je sada srce veliko kao Amerika evo da ostavim post i na ovoj temi. Nadam se da ce Ibro veceras briljirati postici dva gola u pobjedi "Bilih".
:mrgreen: Blagodaram.
Mogu ti reci da ti taj ''pikcur''lijepo stoji. :D
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 16 okt 2010, 18:52

Dobar avatar kod @amerosm
@Hare jel' to tvoje maslo ?
100% sportski i krajnje opušten potpis

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.