to se cekalo, bravo Mirza, bravo, nek je sretno, imaces dosta podrske po raznim arenima kroz SAD
jos jednom svaka cast, novi dijamant

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
pa ne bih iskljucio da da dobije neki nadimak slican tomekristian je napisao/la:
dje si ti zavrsio skolu ?brzitesanj je napisao/la:Sretno u najboljoj košarkaškoj ligi svjeta ti si pravi igrač za tu ligu.
"Sva djeca sanjaju o dolasku u NBA. Moj san se ostvario.", rekao je naš reprezentativac.
E sad kada ti se san ostvarijo uživaj u njemu.Još jednom SRETNO
Gdje si ti? Ni tebi bosanski i informatika izgleda nisu jača strana.Papastathopoulos je napisao/la:dje si ti zavrsio skolu ?brzitesanj je napisao/la:Sretno u najboljoj košarkaškoj ligi svjeta ti si pravi igrač za tu ligu.
"Sva djeca sanjaju o dolasku u NBA. Moj san se ostvario.", rekao je naš reprezentativac.
E sad kada ti se san ostvarijo uživaj u njemu.Još jednom SRETNO
delpiero20 je napisao/la:Mirzinog dresa jos nema u ponudi, uglavnom nema nikakvog dresa u ponudi jos jer ce tek biti u prodaji od septembra![]()
Trenutno imaju samo T-shirts i te stvari sa Brooklyn simbolima i T-shirts dobrodoslice Johnsonu i Williamsu kao dvije najvece zvijezde tj prave samo to sto im je isplatljivo...
Uglavom za par mjeseci ce biti svega pa onda pogledaj koliki bi ti shiping izasao kada bi uzimao za BIH ako zivis u BIH.Za moj standard su dresovi poskupi posto shiping za nesto sto kosa 40 eura izadje 60 eura i onda ti sve to dodje vise od 100 eura. Ali ako si s parama onda nakupuj svega i izace ti i pristojan shiping, ali ako kupujes samo dres onda ti izadje malo previse za jedan dres da placas shiping koji je dva puta skuplji od dresa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.