A kad god postigne gol, piše se o tome kako je on podcijenjen napadač

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Ne mogu oni meda od trenutka dovođenja novog trenera i tjeranja Borjana kao kera. Meni očekivan rezultat.
Sa aspekta takmicenja je malo bezveze da imas ekipu koja nista ne moze,ovo je ipak Liga prvakaferroviario je napisao/la: ↑28 nov 2023, 21:59Ne mogu oni meda od trenutka dovođenja novog trenera i tjeranja Borjana kao kera. Meni očekivan rezultat.
Slažem se ali oni u Srbiji jedva uzimaju utakmice. U LP nemaju šta tražiti. Svakako je ne bi vidjeli ove godine da nisu imali već osigurano mjesto.delinjo je napisao/la: ↑28 nov 2023, 22:00Sa aspekta takmicenja je malo bezveze da imas ekipu koja nista ne moze,ovo je ipak Liga prvakaferroviario je napisao/la: ↑28 nov 2023, 21:59Ne mogu oni meda od trenutka dovođenja novog trenera i tjeranja Borjana kao kera. Meni očekivan rezultat.![]()
Sjecam se ono kad je zvezda pobjedila u prijateljskoj utakmici fiorentinu sa 5-0, pa imas dosta forumasi koji su nam rekli da je zvezda super jaka ekipa, imaju golmana napadaca i nekog trenera iz maccabija. Covjece tebe young boys pojede, ali eto bitno je da su prijateljsku utakmicu pobjedili jer to je mjerilo za sve haha xDdelinjo je napisao/la: ↑28 nov 2023, 22:00Sa aspekta takmicenja je malo bezveze da imas ekipu koja nista ne moze,ovo je ipak Liga prvakaferroviario je napisao/la: ↑28 nov 2023, 21:59Ne mogu oni meda od trenutka dovođenja novog trenera i tjeranja Borjana kao kera. Meni očekivan rezultat.![]()
Kad god vidim da neko pise "xD" znam da nije normalan.Deen je napisao/la: ↑28 nov 2023, 22:07Sjecam se ono kad je zvezda pobjedila u prijateljskoj utakmici fiorentinu sa 5-0, pa imas dosta forumasi koji su nam rekli da je zvezda super jaka ekipa, imaju golmana napadaca i nekog trenera iz maccabija. Covjece tebe young boys pojede, ali eto bitno je da su prijateljsku utakmicu pobjedili jer to je mjerilo za sve haha xDdelinjo je napisao/la: ↑28 nov 2023, 22:00Sa aspekta takmicenja je malo bezveze da imas ekipu koja nista ne moze,ovo je ipak Liga prvakaferroviario je napisao/la: ↑28 nov 2023, 21:59
Ne mogu oni meda od trenutka dovođenja novog trenera i tjeranja Borjana kao kera. Meni očekivan rezultat.![]()
Koga Jang Bojs pojede?Deen je napisao/la: ↑28 nov 2023, 22:07Sjecam se ono kad je zvezda pobjedila u prijateljskoj utakmici fiorentinu sa 5-0, pa imas dosta forumasi koji su nam rekli da je zvezda super jaka ekipa, imaju golmana napadaca i nekog trenera iz maccabija. Covjece tebe young boys pojede, ali eto bitno je da su prijateljsku utakmicu pobjedili jer to je mjerilo za sve haha xDdelinjo je napisao/la: ↑28 nov 2023, 22:00Sa aspekta takmicenja je malo bezveze da imas ekipu koja nista ne moze,ovo je ipak Liga prvakaferroviario je napisao/la: ↑28 nov 2023, 21:59
Ne mogu oni meda od trenutka dovođenja novog trenera i tjeranja Borjana kao kera. Meni očekivan rezultat.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.