Ko veli kraj je. Koga briga. Fuj.
Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Al sudjenje i VAR
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Sudjenje ovo kolo katastrofa. Zakinuse i Milan. Sreca pa dadosmo 3 na vrijeme.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Cijelu tekmu yebe sudija. Više zbog nepotrebnih sjeckanja igre nego ovo na kraju.
Zadnja izmjena: AjsKjub, dana/u 03 okt 2021, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Milan rutinski rijesi Atalantu u gostima. 
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ko nije gledao utakmicu, te pogleda samo rezultat rekao bi da je Atalanta mogla parirati Milanu. Međutim, osim prvih pola sata nisu ništa mogli.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ni za sto. Ja ne znam kako makar nije isao da pogled jel sve bilo uredno ili ne.
Mamicu im spicim.
Mamicu im spicim.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Od kako je uvedem VAR, zakljucili smo da ga talijani koriste najgore u svijetu... 
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
In meantime na interovom podforumu srucio se kult Edina Dzeke. Cijeli interov tim je **** i Dzeko je jedini sto vrijedi
Joj zivote.
Sta će biti kad Edin zabije hattrick.
Sta će biti kad Edin zabije hattrick.
- Beduin
- Kontakt:
Ako zanemarimo engleze koji ga skoro pa i ne koriste. Ne znam za ovu sezonu nakon dosta kritika i pritiska, ali prosle skoro da nisu ni gledali, nesto nevjerovatno.Juventinisimo je napisao/la: ↑03 okt 2021, 22:55Od kako je uvedem VAR, zakljucili smo da ga talijani koriste najgore u svijetu...![]()
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Daleko od toga druže. Inter ima dobar tim sa par odličnih pojedinaca. Skriniar, Brozovic, Barrela, Lautaro, ali ne treba nipodaštavati Džekinu ulogu u dosadašnjim rezultatima.
Zato sto ima likova koji najbolju 9ku balkana smatraju panjem logično je da će bit i nas iz kontra tabora da ga branimo
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Pa nije panj, ali se malo pretjeruje. Džeko je odličan igrač i jedna od najboljih devetki ex-Yu prostora ikad, ali nije top 20 9ki svih vremena. U top 50 sigurno jest.Bobadilla je napisao/la: ↑04 okt 2021, 09:48Daleko od toga druže. Inter ima dobar tim sa par odličnih pojedinaca. Skriniar, Brozovic, Barrela, Lautaro, ali ne treba nipodaštavati Džekinu ulogu u dosadašnjim rezultatima.
Zato sto ima likova koji najbolju 9ku balkana smatraju panjem logično je da će bit i nas iz kontra tabora da ga branimo![]()
Ali nađe se neko ko kaže da je Džeko lošiji od Kramarića...
- Beduin
- Kontakt:
- Romagnoli13
- Kontakt:
Džeko je žestoko potcijenjen igrač. A realno klasa je i sa 36 godina.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Prošle sezone su ga gledali za moguće i nemoguće (famozni nevidljivi piksel ofsajdi). Ove sezone ga pale samo u ekstremnim situacijama.Beduin je napisao/la: ↑03 okt 2021, 23:19Ako zanemarimo engleze koji ga skoro pa i ne koriste. Ne znam za ovu sezonu nakon dosta kritika i pritiska, ali prosle skoro da nisu ni gledali, nesto nevjerovatno.Juventinisimo je napisao/la: ↑03 okt 2021, 22:55Od kako je uvedem VAR, zakljucili smo da ga talijani koriste najgore u svijetu...![]()
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Niko ne promašuje čiste šanse kao naš kloc. Najsvježija je tekma protiv Kazahstana. Mora nešto i zabiti kad ima milion šansi. Kad zakuje teško se Interu. Lukaku je bolji.
Serie A u jednoj slici.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- Shategabri
- Kontakt:
Zayebava
Kakav crni Kramarić, ne može taj u istu rečenicu sa Džekom. Lokomotiva, Dinamo, Rijeka, Leicester, Hoffenheim...realno, uporediti sa Edinovim putem po Evropi i sve je jasno. Edin da je iz Dinama otišao imao bi još bolju karijeru nego je.
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.