Olympique Lyonnais

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Goalgetter
Kontakt:

Re: Olympique Lyonnais

Post Postao/la Goalgetter » 04 jul 2011, 13:21

Hocu ;) .
Utakmicu cu gledati samo zbog Pjanica i Lyona, Red Bull ne podnosim nikako, sad ne bih volio da Pjanic propusti ovu tekmu :evil: . Nije ga bilo na treninzima. :roll:

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 04 jul 2011, 13:40

Goalgetter je napisao/la:Hocu ;) .
Utakmicu cu gledati samo zbog Pjanica i Lyona, Red Bull ne podnosim nikako, sad ne bih volio da Pjanic propusti ovu tekmu :evil: . Nije ga bilo na treninzima. :roll:
Neces gledat Pjanica sigurno. Ja mislim da je on na nekim pregovorima, samo sto to on i njegov otac rade tajno.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 jul 2011, 13:43

Daj jarane, nemoj me sada strasit :lol: . Necu valjda dzabe otici na tekmu :roll: .
Ma i ja vidim da se tu nesto suska. Sad vidjecemo sta je ..

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 04 jul 2011, 14:04

Goalgetter je napisao/la:Daj jarane, nemoj me sada strasit :lol: . Necu valjda dzabe otici na tekmu :roll: .
Ma i ja vidim da se tu nesto suska. Sad vidjecemo sta je ..
Hehehe, hajd makar ces vidjet Bastosa. Pljuni ljigu jednom za mene. :mrgreen:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 jul 2011, 16:03

Fudbaleri Lyona su uspjesno stigli u Austriju (Zell am See), gdje su i obisli grad Bischofshofen :mrgreen: (u ovo gradu gdje ja zivim su bili, nisu mi ni htjeli reci :evil: :evil: ).

Pjanic je isto sa njima ;) .

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 04 jul 2011, 16:54

Goalgetter je napisao/la:Fudbaleri Lyona su uspjesno stigli u Austriju (Zell am See), gdje su i obisli grad Bischofshofen :mrgreen: (u ovo gradu gdje ja zivim su bili, nisu mi ni htjeli reci :evil: :evil: ).

Pjanic je isto sa njima ;) .
Hmmm, znaci prikljucio se ekipi. Vjeruj da ja nisam primjetio Pjanica na ovim prijasnjim treninzima. Mozda je bio na pregovorima, ali istim nije bio zadovoljan pa je odlucio da ostane na Gerlandu.
FK DELFIN NEUM

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 jul 2011, 16:56

Ovi ''reprezentativci'' su imali duzi odmor, stoga su se poslije prikljucili ekipi. Medju njima su Pjanic, Lloris, Lovren, Kallström i Revelliere ;)

http://www.olweb.fr/en/home/100007/Arti ... in-Austria

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 04 jul 2011, 17:01

Goalgetter je napisao/la:Ovi ''reprezentativci'' su imali duzi odmor, stoga su se poslije prikljucili ekipi. Medju njima su Pjanic, Lloris, Lovren, Kallström i Revelliere ;)

http://www.olweb.fr/en/home/100007/Arti ... in-Austria
Znaci Pjanic zadnji dosao od svih. :lol:
FK DELFIN NEUM

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 04 jul 2011, 23:22

Vukušić blizu Lyona, spominje se cifra od 6 mil. eura.
...što je više lome to je volim jače...

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 04 jul 2011, 23:55

jacky09 je napisao/la:Vukušić blizu Lyona, spominje se cifra od 6 mil. eura.
Sta ce nam napadac????
Ma to je druze patka, imam vec dosta napadaca. Nama treba pojacanje u odbrani, ali izgleda mi necemo nikog dovoditi. Mensah ce igrat za nas ove sezone. Gerde ce pokusat izvuc maksimum iz ove omladine i ja sam optimistican. Imamo cak i novog Benzemu medju nama Yassine Benzia, kazu da je strasan talenat. 8-)
FK DELFIN NEUM

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 04 jul 2011, 23:57

Ne znam, ali iz Hajduka su potvrdili da su ih iz Lyona kontaktirali.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 05 jul 2011, 00:01

jacky09 je napisao/la:Ne znam, ali iz Hajduka su potvrdili da su ih iz Lyona kontaktirali.
Ne znam. Svi nasi mladi napadaci su ostali u prvom timu i niko ne ide na posudbe. Plus vec tu Lisandro i Gomis koji ce sigurno najvise igrati na poziciji napadaca. Mislim da ne treba da kupujemo igrace koji nam ne trebaju.
FK DELFIN NEUM

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 05 jul 2011, 00:07

Gomis je sve samo ne neki kvalitetni špic, a dolazak Vukušića bila bi investicija za budućnost jer je momak 91.' godište.

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 05 jul 2011, 00:10

Joj kad bi nam Vuka platili 6 milja eura,to bi bilo dobro i za vas i za nas jer su nama prijeko potrebne pare,al kosto napisa neko tesko ce biti ista od tog jer lyon je pun npadaca

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 05 jul 2011, 00:11

Jeli se Diakhate vratio u Ukrajinu ili?

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 05 jul 2011, 00:16

jacky09 je napisao/la:Jeli se Diakhate vratio u Ukrajinu ili?
Otisao hvala Bogu. A Gomis kakav god je, izvlaci ga sto je Francuz. Inace je taraba zesca ne moze gola pogoditi, ali je borben sto kod njega cjenim. U timu imamo 4 stopera i to djeda Crisa, Lovrena, Mensah i mladog Seguina. Ja vec sad zamisljam kako nas ekipe sa brzim napadacima dere sa svih strana, imamo prespore stopere.
FK DELFIN NEUM

Licha Lopez
Kontakt:

Post Postao/la Licha Lopez » 07 jul 2011, 08:41

BIHfan je napisao/la:
jacky09 je napisao/la:Jeli se Diakhate vratio u Ukrajinu ili?
Otisao hvala Bogu. A Gomis kakav god je, izvlaci ga sto je Francuz. Inace je taraba zesca ne moze gola pogoditi, ali je borben sto kod njega cjenim. U timu imamo 4 stopera i to djeda Crisa, Lovrena, Mensah i mladog Seguina. Ja vec sad zamisljam kako nas ekipe sa brzim napadacima dere sa svih strana, imamo prespore stoper

Na pragu su da kupe nekog Britosa??? Nikad cuo,nikad vidio,a ima 25 godina,Vukusic nam apsolutnonetreba jer cemo igrati sa jednim klasicnim spicem a imamo gomisa,lisandra,pa i lacazette i briand mogu gore igrati.
Zao mi Benzie,ispadose od mexika 2-1,ukupno 5 nastupa 5 golova ako senevaram,a prvenstvu francuske u !& je dao 36 golova.NEW BENZEMA??!! 8-) 8-)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 jul 2011, 16:02

Ne znam sta je u glavama celnih ljudi Lyona,ali po meni Vukusic im apsolutno nije potreban,jer oni ganjaju neku vrstu 4-3-3 ili 4-5-1 formacije,uzmite kako vam volja sa dva krila te jednim isturenim napadacem.U ovome trenutku Lopez je neumoljiv gore,a kao zamene imaju Gomisa,Lacazettea,a ne smemo nikako da zaboravimo i Novilla koji je talentovani napadac od Vukusica a '92 je godiste,a tu je sada i Tafer koji je vracen iz Toulousa od koga kako kazu mnogo ocekuju u buducnosti.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 07 jul 2011, 16:13

Ma izgleda da je sve to oko Vukušića samo obična medijska laž.

Naime, francuski novinari koji prate Lyon, a rade za najveće nacionalne novinarske agencije, su se oglasili povodom toga, kazavši kako je Lyon u nekakvim dugovima, i da nemaju novca za dovođenje novih igrača.

Naravno, prodajom određenih bi se vjerovatno dobilo nešto novca, al' potrošiti ga na igrača koji klubu realno ne treba, s obzirom na odličnu konkurenciju u napadu, pored toliko pozicija koje se moraju popuniti, bi bila ogromna, ogromna greška.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Licha Lopez
Kontakt:

Post Postao/la Licha Lopez » 08 jul 2011, 10:43

Lyn je sad ovu proslu sezonu bio u minusu 35.5 milki,a i predproslu su isto tako bili sigurno u minusu(dosli lisandro,bsatos,cissokho,gomis) tako da i neocekujem neka spektakularna pojacanja,prije da ce biti spektakularnih pprodaja,kao toulalana.

Odgovori

Natrag na “Ligue 1”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.