Utakmicu cu gledati samo zbog Pjanica i Lyona, Red Bull ne podnosim nikako, sad ne bih volio da Pjanic propusti ovu tekmu

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Neces gledat Pjanica sigurno. Ja mislim da je on na nekim pregovorima, samo sto to on i njegov otac rade tajno.Goalgetter je napisao/la:Hocu.
Utakmicu cu gledati samo zbog Pjanica i Lyona, Red Bull ne podnosim nikako, sad ne bih volio da Pjanic propusti ovu tekmu. Nije ga bilo na treninzima.
Hehehe, hajd makar ces vidjet Bastosa. Pljuni ljigu jednom za mene.Goalgetter je napisao/la:Daj jarane, nemoj me sada strasit. Necu valjda dzabe otici na tekmu
.
Ma i ja vidim da se tu nesto suska. Sad vidjecemo sta je ..
Hmmm, znaci prikljucio se ekipi. Vjeruj da ja nisam primjetio Pjanica na ovim prijasnjim treninzima. Mozda je bio na pregovorima, ali istim nije bio zadovoljan pa je odlucio da ostane na Gerlandu.Goalgetter je napisao/la:Fudbaleri Lyona su uspjesno stigli u Austriju (Zell am See), gdje su i obisli grad Bischofshofen(u ovo gradu gdje ja zivim su bili, nisu mi ni htjeli reci
![]()
).
Pjanic je isto sa njima.
Znaci Pjanic zadnji dosao od svih.Goalgetter je napisao/la:Ovi ''reprezentativci'' su imali duzi odmor, stoga su se poslije prikljucili ekipi. Medju njima su Pjanic, Lloris, Lovren, Kallström i Revelliere
http://www.olweb.fr/en/home/100007/Arti ... in-Austria
Sta ce nam napadac????jacky09 je napisao/la:Vukušić blizu Lyona, spominje se cifra od 6 mil. eura.
Ne znam. Svi nasi mladi napadaci su ostali u prvom timu i niko ne ide na posudbe. Plus vec tu Lisandro i Gomis koji ce sigurno najvise igrati na poziciji napadaca. Mislim da ne treba da kupujemo igrace koji nam ne trebaju.jacky09 je napisao/la:Ne znam, ali iz Hajduka su potvrdili da su ih iz Lyona kontaktirali.
Otisao hvala Bogu. A Gomis kakav god je, izvlaci ga sto je Francuz. Inace je taraba zesca ne moze gola pogoditi, ali je borben sto kod njega cjenim. U timu imamo 4 stopera i to djeda Crisa, Lovrena, Mensah i mladog Seguina. Ja vec sad zamisljam kako nas ekipe sa brzim napadacima dere sa svih strana, imamo prespore stopere.jacky09 je napisao/la:Jeli se Diakhate vratio u Ukrajinu ili?
Otisao hvala Bogu. A Gomis kakav god je, izvlaci ga sto je Francuz. Inace je taraba zesca ne moze gola pogoditi, ali je borben sto kod njega cjenim. U timu imamo 4 stopera i to djeda Crisa, Lovrena, Mensah i mladog Seguina. Ja vec sad zamisljam kako nas ekipe sa brzim napadacima dere sa svih strana, imamo prespore stoperBIHfan je napisao/la:jacky09 je napisao/la:Jeli se Diakhate vratio u Ukrajinu ili?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.