Ivaylo Petev
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ivaylo Petev
Valjda nije lud da pozove givikt golmana Begovića.Šeha je kralj. 

-
- Kontakt:
Begovic nije pozvan zbog UK pravila i korone. Logicno da ce ga zvat, nije mutav. Piric je zadnji put branio za 27.noc ramazana i ne vidim ni jedan valjan razlog njegovog pozivanja. Trebao u japansku 2.ligu, transfer bio gotov zavrsen medjutim Bog dade potres oko 7 po Richteru i bolje dzaba lezat nego trazit guzici cepa. Bolje od ovog spiska nemamo, naci ce se uvijek famozni igraci iz nase lige ali Boze moj, nema onog ko je narodu ugodio.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
pa vi vjerujete Avazu hahahaha kakvih ljudi na ovom portalu ima nevjerovatno!!
Vasilj je odlican, brani u Zoryi Luhansk. Ekipa treca na tabeli u Ukrajinskom prvenstvu, najmanje primljenih golova imaju za sada i decka treba forsirati jer je mlad i moze narednih 10 godina braniti bez problema 

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Tuta, Vico i prijatelji, ima li stručnog štaba đe na vidiku?
Jel to već cure informacije o spiskovima? Jesu i ovaj "spisak" navijači pravili, tako mi izgleda?
Jel to već cure informacije o spiskovima? Jesu i ovaj "spisak" navijači pravili, tako mi izgleda?

Mora biti 4 minimum.. moras rotirati
Zamisli dva se povrijede
Sta onda, dzeku kao stopera jer je visok
Zamisli dva se povrijede
Sta onda, dzeku kao stopera jer je visok
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
-
- Kontakt:
Spisak očekivan, šteta samo zbog pozicije golmana sto ne može u ovom trenutku uskočiti Begović. Da mi je osjetit samo 70% energije i timskog duha kao sto trenutno imaju futsal ekipa, rezultat bi došao sam od sebe, a nepovezano trčkaranje po terenu uz gestakulacije rukama tko je kome trebao dodat od tog nema hljeba. Primjer je već duže vremena Srbija koja s top igračima nema ono nešto. Mi smo imali ono nešto, to smo izgubili i tko god to uspije vratit onda je sve lakše, pa makar spisak igrača bio prosjecan
Ko prati fudbal zna da je Vasilj odlican golman
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ako ne moze Begovic doci radi tih pravila, Vasilj treba bit jedinica.
Seha nije branio radi povrede, jucer branio i odmah kiksao, tako da bih ja dao Vasilju sansu, sad il nikad.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Koji spisak?!ZkaoZenica je napisao/la: ↑09 mar 2021, 13:24Spisak očekivan, šteta samo zbog pozicije golmana sto ne može u ovom trenutku uskočiti Begović. Da mi je osjetit samo 70% energije i timskog duha kao sto trenutno imaju futsal ekipa, rezultat bi došao sam od sebe, a nepovezano trčkaranje po terenu uz gestakulacije rukama tko je kome trebao dodat od tog nema hljeba. Primjer je već duže vremena Srbija koja s top igračima nema ono nešto. Mi smo imali ono nešto, to smo izgubili i tko god to uspije vratit onda je sve lakše, pa makar spisak igrača bio prosjecan
Avaz navodno objavio spisak.Ghuraba je napisao/la: ↑09 mar 2021, 13:40Koji spisak?!ZkaoZenica je napisao/la: ↑09 mar 2021, 13:24Spisak očekivan, šteta samo zbog pozicije golmana sto ne može u ovom trenutku uskočiti Begović. Da mi je osjetit samo 70% energije i timskog duha kao sto trenutno imaju futsal ekipa, rezultat bi došao sam od sebe, a nepovezano trčkaranje po terenu uz gestakulacije rukama tko je kome trebao dodat od tog nema hljeba. Primjer je već duže vremena Srbija koja s top igračima nema ono nešto. Mi smo imali ono nešto, to smo izgubili i tko god to uspije vratit onda je sve lakše, pa makar spisak igrača bio prosjecan
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Ma ne treba to uzimati za ozbiljno. Po tom spisku je pozvao samo tri stopera na tri utakmice, sto je van svake pameti. Jedan nek se povrijedi u prvoj, poslije nece imati rezervnog. Nema to bas neke logike. Mozda je stvarno pozvao onog Jovicica...
Nema stručnog štaba, a šatro se spiskovi prave 

-
- Kontakt:
Dragi Bog zna kako je Nikola Vasilj, kao neko ko nije mogao braniti u Zrinjskom i koji je bio prosjecan omladinac(naprimjer, Gogo Karacic je bio svemirski brod za njega) dodje uopce u Zoryu. Vjerovatno posredstvom dobrog menadzera, mozda onako kao sto Adi Mehremic obilazi Evropu a sad mu ja ne garantujem da bi u Olimpiku igrao u prvoj.
Ja ga znam kao omladinca i otprilike tada kada je bio u prvom timu Zrinjskog, i slan na posudbe u federalnu, i nikad nisam pomislio da ce biti uopce profesionalac.
Ali, statistika govori za sebe, clean sheetova sedam u devet utakmica. Nisam ga gledao u zadnje vrijeme, pratio sam prosle godine igra 90 pa ga nrma u rosteru, ali mozda je decko radio na sebi i kad mu se ukazala ta prilika u Zoryi, odlucio da je iskoristi. Vidjecemo odmah u reprezentaciji, sigurno da zasluzuje poziv, a malo cu i pratiti Zoryu sada pa da bas vidim jel se stvarno toliko popravio.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Skinuo je s gola kapitena kluba i golmana koji je u klubu od 2013. godine, valjda i to nešto govori. Vidjet ćemo.
gledao sam jednu utakmicu Vasilja, i to protiv Shaktara kad su igrali. I spiker se divio kako brani, nema odbitaka, hvatak lopte, ide na nju. Siguran, razmišlja. Stvarno odlično bi bilo da nastupi umjesto Šehića, ako već Bege nema
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
Sta ste svi protiv Sehica? Covjek bio nas najbolji igrac u proslim kvalifikacijama.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
ummm povrijeđen bio, nije igrao uopšte dok su Begović i Vasilj u formi trenutno. Ništa nemam protiv Šehe, pokazao se sjajan uvijek u reprezentaciji samo kažem da trenutno nema logike da on počne utakmicu, nije se oporavio kako treba.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
- Goalgetter
- Kontakt:
Sehic ako je zdrav on ce i stojati u golu sto je mislim i ispravno. Vasilja bi volio viditi protiv Costa Rike, nadam se da ce mu dati sansu ali po svemu sudeci tu ce opet igrati Piric da bi ga Husara konacno negdje uhljebio.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Razbijate glavu o golmanima, a to što krila i bekovi ne postoje od Lulića nije bitno.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino