Gotov sam ja bio nakon otvaranja, preloše se otvorio. Ne kontam kako ostavi ti topa jer si i tad imao dobijeno
Šahovski turnir SportSport.ba
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Šahovski turnir SportSport.ba
nema potpisa
Galion - Edin 1-1
Bolje nemojte gledat partije
Bolje nemojte gledat partije

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
1. Captain4
2. Dex
3. Mokes
4 Wandelanoite
5. Moja malenkost
Nedostaju nam trojica ili eventualno jedan
2. Dex
3. Mokes
4 Wandelanoite
5. Moja malenkost
Nedostaju nam trojica ili eventualno jedan

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- The_Target
- Kontakt:
offtopic: Pitanje da li sami forumaši kreiraju lige kao što je ova Šahovski turnir SportSport.ba, ako postoji zainteresovanih da kreiramo ligu u tavli na istom principu,lp
Rođeni brato
Sve je kreirano od strane samih forumaša, tako da možeš slobodno napraviti ako ima dovoljno zainteresiranih.The_Target je napisao/la: ↑15 jan 2021, 08:50offtopic: Pitanje da li sami forumaši kreiraju lige kao što je ova Šahovski turnir SportSport.ba, ako postoji zainteresovanih da kreiramo ligu u tavli na istom principu,lp
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
https://lichess.org/team/sportsport-forum
Evo oformio sam tim za nas sa foruma na lichessu. Upadajte pa onda uvijek možemo organizirati turnire po švicarskom sustavu, čija je prednost da možemo igrati svi odjednom i dovršiti cijeli turnir za sat-dva vremena.
Lozinka je ssba
Evo oformio sam tim za nas sa foruma na lichessu. Upadajte pa onda uvijek možemo organizirati turnire po švicarskom sustavu, čija je prednost da možemo igrati svi odjednom i dovršiti cijeli turnir za sat-dva vremena.
Lozinka je ssba
OdličnoGalion je napisao/la: ↑15 jan 2021, 12:08https://lichess.org/team/sportsport-forum
Lozinka je ssba

Ovo nam je trebalo, sad možemo praviti švicarske turnire, a ne patiti se po arenama.
Svi su dobrodošli, i ovi što planiraju igrati cvajtu naravno, upadajte pa ćemo organizovati švicarski u narednim danima kad nas se okupi barem 10.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Admir - Edin 1,5 - 0,5
Bravo Admire, prva rutinski nekako sam pao.. druga je bila kvalitet na kraju sam imao poziciju ali vrijeme curilo morao sam zamijenit i remi...
Bravo Admire, prva rutinski nekako sam pao.. druga je bila kvalitet na kraju sam imao poziciju ali vrijeme curilo morao sam zamijenit i remi...
Preživio si prve 3 runde polovičnim učinkom. Sad očekujem da postotak ide prema gore

Kad ti odgovara?Nail For Real je napisao/la: .
Kakav mi je raspored bodi napakovo dobro sam jos u igri 
Inace s crnim 2,5 - s bijelim 0,5...

Inace s crnim 2,5 - s bijelim 0,5...

- Nail for Real
- Kontakt:
Mozemo sad ako hoces?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Aj za 15 minuta
Upišite i mene ako bude druga liga, igrat ću i ja.
Nail For Real - Galion 1 - 1
kao što Edin neki dan reče, ne gledajte partije
kao što Edin neki dan reče, ne gledajte partije

- Nail for Real
- Kontakt:
Pripisacemo to umoru i iscrpljenosti, ipak je kraj sedmice

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Upisa se Nailaga, garant je sinoć bio kod Botezkih na instrukcijama 

- Nail for Real
- Kontakt:
Nesto smo drugo vjezbali, manje vezano za sah

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.