NHL

Alpsko i nordijsko skijanje, snowboard, hokej, klizanje...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Koji tim po vama osvaja Stanley kup:

Pittsburgh Penguins
20
83%
Nashville Predators
4
17%

Ukupno glasova: 24

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Re: NHL

Post Postao/la kad_kako » 10 apr 2013, 15:39

Emery u zadnjih 5 utakmica ima 3 shutout-a.
Postovanje treba zaraditi.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 10 apr 2013, 15:48

SaltCityAttack je napisao/la: dacemo vam mi Emerya dajte Quicka :)...samo Emery zadnja dva starta nije primio gol..treci mu je ove sezone...covjek samo jedan poraz ima poludio ove sezone ahahhaa
imam bolju ideju, evo vama quicka a vi kingsima posaljite kanea :D ma quick se jos nije totalno oporavio od one ozljede. krivo mi je na njega da stalno igra kad i sam zna da je skroz van forme radi one ozljede i da je mozda vrijeme da odmori malo..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 apr 2013, 18:44

Ma gdjeces ba Kanera nam dirat :)...kad se sjetim kad su ovi nenormalni novinri iz Chicaga izjavljivali da bi ga trebali trade za golmana :roll: :roll: ..najgodi je ovo grad sto se tice novinara i postovanja prema igracima..evo sad ti isti novinari grizu sebi jezik..njima se nije zvidjelo jer smo igrali nesto losije prosle godine , ali sve je to bilo zbog povreda i nismo imali golmane..sad kad imamo golmane sve je lakse mozes doiti i 1:0, a ne onako moro si postici 5 golova da dobijes utakmicu...sad eto opravdavaju Kana to je dobar samo kao zato sto je short sezona i nema vremena da se provodi da ide po klubovima i onda vise provodi vremena u hotelu i to im je razlog sto je Kane ubitacan ove sezone :roll: ...idiotski mediji iz Chicaga gade mi se mjkemi
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

WUCKO
Kontakt:

Post Postao/la WUCKO » 11 apr 2013, 01:09

SaltCityAttack je napisao/la:Ma gdjeces ba Kanera nam dirat :)...kad se sjetim kad su ovi nenormalni novinri iz Chicaga izjavljivali da bi ga trebali trade za golmana :roll: :roll: ..najgodi je ovo grad sto se tice novinara i postovanja prema igracima..evo sad ti isti novinari grizu sebi jezik..njima se nije zvidjelo jer smo igrali nesto losije prosle godine , ali sve je to bilo zbog povreda i nismo imali golmane..sad kad imamo golmane sve je lakse mozes doiti i 1:0, a ne onako moro si postici 5 golova da dobijes utakmicu...sad eto opravdavaju Kana to je dobar samo kao zato sto je short sezona i nema vremena da se provodi da ide po klubovima i onda vise provodi vremena u hotelu i to im je razlog sto je Kane ubitacan ove sezone :roll: ...idiotski mediji iz Chicaga gade mi se mjkemi
Mike je super novinar bio uvijek uz Chi-sad radi za espn i ima svoj radio uzivam ga slusat fer i korektan pravo samo jos da pokriva hokej malo vise al bezobzira jedan je od boljih novinara bio...
Za kanera buraz moras razumit kako je stariji sve vise sazrijeva -Vecina navijaca Chi zove ga prick bas sam sad na utakmici cuo izmedju navijaca kako se malo kkk hehe al opet ga vole do boga..
pozz hvala na sto ste pobijedili par tekmi ove nase sto se bore za play off=zahvaljujuci vama jos uvijek smo na osmom mjestu [
pozz iz Detroita :)
Finale Chi vs Pingvini ako se vrati sindney ako ne onda Montreal i chi uzima u sest=moje misljenje

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 11 apr 2013, 03:04

Za sad 2:1 za NYR, dobra igra Rangersa u MSG-u ono što je još bitno je da Devilsi gube od Bruinsa 4:0.
Bit će ovde svašta do kraja regularne sezone: u igri za PO su Capitalsi,Jetsi(jedni ulaze 100%) Islandersi,Devilsi,Senatorsi i Rangersi , Sabresi i Flayersi vrebaju također....
I'm not insane, my mother had me tested!

A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 11 apr 2013, 03:36

SheldonCooper je napisao/la:Za sad 2:1 za NYR, dobra igra Rangersa u MSG-u ono što je još bitno je da Devilsi gube od Bruinsa 4:0.
Bit će ovde svašta do kraja regularne sezone: u igri za PO su Capitalsi,Jetsi(jedni ulaze 100%) Islandersi,Devilsi,Senatorsi i Rangersi , Sabresi i Flayersi vrebaju također....
Bod u padže.

Valjda ćemo šta ugurat' u produžetku, inače ništa.

EDIT: Pobjeda na SO, rijetko dobro izvođenje penala od strane naših, Zuccarello odličan, Callahanu je malo trebalo, odlična finta.

Hank je strogi tata!
Zadnja izmjena: DukeOfWellington, dana/u 11 apr 2013, 03:53, ukupno mijenjano 2 puta.

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 11 apr 2013, 03:52

Pobjeda u SO Zuccarello :!:
I'm not insane, my mother had me tested!

A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 11 apr 2013, 22:59

Sinoć pobjeda nad Devilsima u gostima kojom smo preuzeli prvo mjesto u diviziji, ali smo ostali bez Marchya (nerednih nekoliko tekmi, do PO vjerovatno, a možda i poslije) zbog ciganskog poteza Volchenkova i udaranja laktom :twisted: (zbog čega je i suspendovan na 4 tekme) ;)

McQuaid bi se trebao vratiti večeras protiv Islandersa koji su odličnoj formi predvođeni Tavaresom, a Bergy je blizu povratka također, ali nikako da se kompletiramo jer smo sada bez Marchanda :roll:

A saga oko dolaska Söderberga iz Švedske se nastavlja, jer sada navodno njihova hokej federacija blokira njegov odlazak :roll:

Samo da svi budu spremni i kompletni za PO 8-)
______

Inače Howard dobija novi ugovor sa Wingsima, šest godina, 5.3 mil po sezoni ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 apr 2013, 00:34

ja se sve nado da ce Howard mozda i u Hawkse :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

WUCKO
Kontakt:

Post Postao/la WUCKO » 12 apr 2013, 02:45

SaltCityAttack je napisao/la:ja se sve nado da ce Howard mozda i u Hawkse :)
Rekoh ti ja heheh potpisao je novi ugovor :)
Jesi spreman za tekmu sutra-mislim da ce Detroit igrat bolje ali ipak izgubit da nam je bar poen ebeni uzet evo san jose ima pet suteva nee pack u go da ga ****
poludio sammm

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 apr 2013, 04:54

Jarane vozim ovog sutra na utakmicu I sa utakmice...gledat cu valjda ebiga samo necu moci do kraja jer moram krenut prije po ovog lika dole...moramo dobit to evo I Sharp se vraca , a Hossa je pokazao koliko je nedostajao u prosloj tekmi kad smo igrom rasuli Minesotu koja je imala 18 suteva a mi 40
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 12 apr 2013, 08:42

eh evo nakon pobjede od 5:1 protiv sabresa osigurasmo playoff osam utakmica prije kraja ,e sada cekati da se vidi koje protivnik u playoffu ...... :arrow:
GO HABS GO!!!!!!!!! :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: 8-)

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 12 apr 2013, 12:14

slika
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 13 apr 2013, 02:22

The Blackhawks have agreed to terms with forward Drew LeBlanc on a one-year contract. LeBlanc won the 2013 Hobey Baker Memorial Award, given annually to the most outstanding player in NCAA hockey.
Postovanje treba zaraditi.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 13 apr 2013, 03:59

DR.HOUSE je napisao/la:eh evo nakon pobjede od 5:1 protiv sabresa osigurasmo playoff osam utakmica prije kraja ,e sada cekati da se vidi koje protivnik u playoffu ...... :arrow:
GO HABS GO!!!!!!!!! :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: 8-)

Jedva cekam da nam vrate ekipu u Quebecu da imamo pravi rivalitet. :):)
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 13 apr 2013, 05:49

kad_kako je napisao/la:
The Blackhawks have agreed to terms with forward Drew LeBlanc on a one-year contract. LeBlanc won the 2013 Hobey Baker Memorial Award, given annually to the most outstanding player in NCAA hockey.
pa hoce li ovaj igrati za nas?.. i sto samo na jednu godinu ne kontam?..ali imamo strasnu mladu ekipu nadolazecih talenata gledam ovoh Shawa,Laddya ,Sadda kako djeca igraju ebote

Uzeli smo nocas Detroita u SO ..dobra tekma nema sta golmani dobri ..Sad smo 5 bodova ispred Ducksa koji imaju i dvije utakmice vise sto moze znaci i da se uveca :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 14 apr 2013, 01:48

Prate li se Rangersi Sheldone 8-)

Prvi period 0:0, dosta šuteva (8-10), ali i dosta nervoze, derbi k'o derbi :D

Dobro bi bilo uzet i vratit se na 7. mjesto. Leafsi vode, to nam ne igra.

OFF: Usput pratim i Metrose na Areni 4, dobra igra i vodstvo u Washingtonu 0:2.

EDIT: 0:0 i nakon dva perioda, odličan hokej, Islesi nešto opasniji zasad, i mi i oni imali dvije situacije u kojima sam pomislio da je gol, a bile su stative. Nabokov brani odlično, a Hank ponovo radi čuda na golu.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 apr 2013, 03:26

nego kako ovaj mali sto je potpisao za Hawkse nije draftovan, a jedan od najoljih igraca na collegu i sad ga Hawksi uzeli?..kontam kako ga neko drugi nije pokupio prije nas ebote :)...da li ce on igrati uopste za nas u playoffu , jer kako vidi potpisao na godinu znaci to vjerovatno od sijedece sezone

Nego jest ovaj Colombus posto eben u zadnje vrijeme :)..doduse nama su ove sezone stvarno odlicno parirali skoro u svakoj utkamici osim u jednog gdje smo mislim dominirali, a sve ostale su haman isle u OT ..uglavnom nije nam bilo lagano igrat sa njima i ako su dobar dio sezone bili jako losi i onda su podigli forumu..mogli bi oni u layoff :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 14 apr 2013, 03:31

0:0 i nakon trećeg perioda, u produžetke ulazimo sa igračem više, biće 4 on 3 više od minutu, što je odlična šansa.

Inače, komentator na MSG +, domaće TV za Islanderse, ne može da se načudi kazni za slashing iako je Okposo slomio stick Girardiju direktnim udarcem po sticku. Interesantno.

Dobra stvar - uzeli smo bod zasad, iako su oni bili opasniji. Loša - i oni su uzeli bod i ostaće ispred nas u svakom slučaju i imat će utakmicu više.

Gotov PP.

EDIT: Majstorija Girardija sa krilne pozicije (radi se o defencemanu) za pobjedu u NVMC-u, smjestio je puck u same rašlje. Velika pobjeda, a kakva bi bila u finišu regularnog dijela sezone, još samo 7 utakmica za nas. Slijedi gostovanje u Wells Fargo Centru u utorak naveče (srijeda ujutro po CET-u), gdje imamo priliku zvanično ostaviti Flyerse bez playoffa za ovu sezonu.
Zadnja izmjena: DukeOfWellington, dana/u 14 apr 2013, 03:43, ukupno mijenjano 4 puta.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 apr 2013, 03:39

Evo zapravo koga smo uzeli pridodali i onako ubitacnom napadu Kaneru,Toewsu,Hossi i Sharpu :)

http://www.cbssports.com/nhl/blog/eye-o ... aker-award" onclick="window.open(this.href);return false;
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “Zimski sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.