RSD Velež - Igrački kadar i transferi
Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi
sto se tice politike oko dovodenja i potpisivanja igraca, uprava je pokazala da su potpuno pogubljeni i da nemaju kapacitet, treba zaposliti nekoga ko moze i zna. ako cemo o tome da nema budzeta, koliko znam, plate su redovne, bar to je na nivou, a zeljo koji nikoga ne placa dovodi igrace bolje nego mi, a to je uspjeh morza, znako kako da ispregovara sa igracima, a oni dobiju kurcnu... podrzavam ovo oko brandaoa, jer drugacije se ne moze, a trebalo je to prije 3 mjeseca biti rijeseno....iako nakon zimske pauze prosle godine, on ne pruza dobre partije...je li to radi nezadovoljstva ili je van forme iz ko zna kojih razloga...
Po tebi je to način na koji bi trebali funkcionisati. Obećati igraču kule i gradove i onda mu ne davati platu? To nazivaš uspjehom? Što dovedu igrača a "on dobije ****" ?carpfish je napisao/la: ↑11 sep 2020, 08:56sto se tice politike oko dovodenja i potpisivanja igraca, uprava je pokazala da su potpuno pogubljeni i da nemaju kapacitet, treba zaposliti nekoga ko moze i zna. ako cemo o tome da nema budzeta, koliko znam, plate su redovne, bar to je na nivou, a zeljo koji nikoga ne placa dovodi igrace bolje nego mi, a to je uspjeh morza, znako kako da ispregovara sa igracima, a oni dobiju kurcnu... podrzavam ovo oko brandaoa, jer drugacije se ne moze, a trebalo je to prije 3 mjeseca biti rijeseno....iako nakon zimske pauze prosle godine, on ne pruza dobre partije...je li to radi nezadovoljstva ili je van forme iz ko zna kojih razloga...
-
- Kontakt:
Meni veci belaj predstavlja onaj catic na klupi, nego sve ovo oko brandaa
jesu ga najavili ko da je ansu fati..

jesu ga najavili ko da je ansu fati..
Svašta sam vidio, ali da se hvali princip po kojem igraču trebaš obećati nešto što ne možeš ispuniti, još nisam

.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 19 sep 2020, 09:49, ukupno mijenjano 1 put.
i ti si fulio poentu, nije fora da se ne ispuni

Mene zanima jedna stvar? Da li Brandao ne zeli nikako da ostane u klubu ili ne mogu da se dogovore oko place?
Max Allegri
Prosle godine borba za opstanak, mada su apetiti porasli nakon bjega od zone ispadanja. Godine prije toga necu ni spominjati, borba za zivot kluba.
Sad nam problem sredina tabele?
Slazem se ja sa vama kako i sta treba. Ali nemoze preko noci. Uprava ima zacrtani cilj koji je dugorocan i jedini moguc. To je stabilizacija kluba, samofinansiranje i vracanje Veleza tamo gdje mu je mjesto. Ukratko :
"Cilj su evropske utakmice Veleza na areni Rođeni"!
Na tom putu ce biti slucajeva gdje uprava, igraci ili neko treci, peti zakaze, ali nas to nesmije pokolebati.
Muka mi je od nevalja ovo, nevalja ono, treba mjenjat, treba vise novca..itd.
Ima odbor koji je krenuo od nule ili bolje receno od debelog minusa sa katastrofalnom infrastrukturom, bez pomocnog terena i bez icega.
Njihovi dosadasnji rezultati su vidljivi i ja sam prezadovoljan sa njihovim radom. Imaju i oni gresaka, niko ih ne spori. Ali ko radi taj i griješi!
Sad nam problem sredina tabele?
Slazem se ja sa vama kako i sta treba. Ali nemoze preko noci. Uprava ima zacrtani cilj koji je dugorocan i jedini moguc. To je stabilizacija kluba, samofinansiranje i vracanje Veleza tamo gdje mu je mjesto. Ukratko :
"Cilj su evropske utakmice Veleza na areni Rođeni"!
Na tom putu ce biti slucajeva gdje uprava, igraci ili neko treci, peti zakaze, ali nas to nesmije pokolebati.
Muka mi je od nevalja ovo, nevalja ono, treba mjenjat, treba vise novca..itd.
Ima odbor koji je krenuo od nule ili bolje receno od debelog minusa sa katastrofalnom infrastrukturom, bez pomocnog terena i bez icega.
Njihovi dosadasnji rezultati su vidljivi i ja sam prezadovoljan sa njihovim radom. Imaju i oni gresaka, niko ih ne spori. Ali ko radi taj i griješi!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Ma zna se, jasno je to. Ali ne zna se koliku ima placu trenutno? Koliku trazi?
Max Allegri
-
- Kontakt:
Ne zna se koliku platu ima tacno. Znam samo da mu je ponudjen novi poboljsani ugovor, medjum Brandao se ne izjasnjava uopce niti postavlja neke svoje uslove, tako da klubu ne preostaje nista drugo nego da ga posalje na tribine dok se ne izjasni kao covjek.
Moguce je da su mu napunili glavu kao Peci u Radniku npr, da ce ici u veci klub itd itd ali bez konkretne ponude nema mu nigdje. Pricao je po gradu da ide u Zvezdu, i Markez i on, ali nista od toga.
Forzza Velez
Vjerujem da se ne zna tacno, ali ima li neka otprilike cifra? Oko 2 ili oko 5 milja?! Markez ne moze u zvjezdu iz gradačca.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑12 sep 2020, 12:50Ne zna se koliku platu ima tacno. Znam samo da mu je ponudjen novi poboljsani ugovor, medjum Brandao se ne izjasnjava uopce niti postavlja neke svoje uslove, tako da klubu ne preostaje nista drugo nego da ga posalje na tribine dok se ne izjasni kao covjek.
Moguce je da su mu napunili glavu kao Peci u Radniku npr, da ce ici u veci klub itd itd ali bez konkretne ponude nema mu nigdje. Pricao je po gradu da ide u Zvezdu, i Markez i on, ali nista od toga.
Max Allegri
-
- Kontakt:
Mislim na to da je Markez pricao za Brandaa, ne da ce on ici tamo.Mig_Mig je napisao/la: ↑12 sep 2020, 13:54Vjerujem da se ne zna tacno, ali ima li neka otprilike cifra? Oko 2 ili oko 5 milja?! Markez ne moze u zvjezdu iz gradačca.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑12 sep 2020, 12:50Ne zna se koliku platu ima tacno. Znam samo da mu je ponudjen novi poboljsani ugovor, medjum Brandao se ne izjasnjava uopce niti postavlja neke svoje uslove, tako da klubu ne preostaje nista drugo nego da ga posalje na tribine dok se ne izjasni kao covjek.
Sigurno je da nema 5 milja, nije medju najbolje placenim igracima u klubu, srednja zalost oko 2 2 i po milje vjerovatno.
Forzza Velez
-
- Kontakt:
Guza izgleda potpisuje novi ugovor, ceka se zvanicna potvrda
Forzza Velez
90%. Blizu je. Plus ovaj mali o kome svi pricaju i navodno TatarManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑21 sep 2020, 14:23Guza izgleda potpisuje novi ugovor, ceka se zvanicna potvrda
Max Allegri
Fenomenalne vijesti!
Svaka cast!

Svaka cast!

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Kakav Tatar?Mig_Mig je napisao/la: ↑21 sep 2020, 14:2690%. Blizu je. Plus ovaj mali o kome svi pricaju i navodno TatarManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑21 sep 2020, 14:23Guza izgleda potpisuje novi ugovor, ceka se zvanicna potvrda
-
- Kontakt:
Tatar je navodno promijenio nacin zivota, posvetio se treningu ali ne bih ga volio vidjeti ponovo kod nas. Imamo dovoljno veznih igraca, a on je slabiji od svih. To je neko provalio na viber grupi ugmr, nema od toga nista ja mislim.Mig_Mig je napisao/la: ↑21 sep 2020, 14:2690%. Blizu je. Plus ovaj mali o kome svi pricaju i navodno TatarManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑21 sep 2020, 14:23Guza izgleda potpisuje novi ugovor, ceka se zvanicna potvrda
Taj mali zvani Kina je inace moj poznanik, ja sam stariji od njega par godina, ali smo kao mladji stalno igrali fudbala zajedno i talentom je uvijek odskakao od drugih. Imao je brzinu, tehniku i njuh za gol. Sad sve zavisi u kakvoj je fizickoj spremi. U Mostaru je vec par mjeseci, trenira individualno ali nije to ni blizu kao treninzi u klubu sa ekipom. Ukoliko mu se Dudic posveti, mozemo dobiti vrlo dobrog napadaca koji je u stanju igrali i na krilu.
Forzza Velez
Mozda je provalio, mali igra vrhunsku sezonu. Mozda vrijedi porbat.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑21 sep 2020, 15:19Tatar je navodno promijenio nacin zivota, posvetio se treningu ali ne bih ga volio vidjeti ponovo kod nas. Imamo dovoljno veznih igraca, a on je slabiji od svih. To je neko provalio na viber grupi ugmr, nema od toga nista ja mislim.Mig_Mig je napisao/la: ↑21 sep 2020, 14:2690%. Blizu je. Plus ovaj mali o kome svi pricaju i navodno TatarManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑21 sep 2020, 14:23Guza izgleda potpisuje novi ugovor, ceka se zvanicna potvrda
Taj mali zvani Kina je inace moj poznanik, ja sam stariji od njega par godina, ali smo kao mladji stalno igrali fudbala zajedno i talentom je uvijek odskakao od drugih. Imao je brzinu, tehniku i njuh za gol. Sad sve zavisi u kakvoj je fizickoj spremi. U Mostaru je vec par mjeseci, trenira individualno ali nije to ni blizu kao treninzi u klubu sa ekipom. Ukoliko mu se Dudic posveti, mozemo dobiti vrlo dobrog napadaca koji je u stanju igrali i na krilu.
Max Allegri
-
- Kontakt:
Tatar bi bio pojačanje, ali u mtel alkoholiziranoj premijer ligi Bosne i Hercegovine.Mig_Mig je napisao/la: ↑21 sep 2020, 16:45Mozda je provalio, mali igra vrhunsku sezonu. Mozda vrijedi porbat.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑21 sep 2020, 15:19Tatar je navodno promijenio nacin zivota, posvetio se treningu ali ne bih ga volio vidjeti ponovo kod nas. Imamo dovoljno veznih igraca, a on je slabiji od svih. To je neko provalio na viber grupi ugmr, nema od toga nista ja mislim.
Za Kinu navijam da ostane, dobar je to igrač, fox in box.
Ti si naša ljubav jedina!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.