Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.
Da, doduse mozda sam ja nesto pogrijesio i halucinirao, drzave i reprezentacije se nisu mijenjale..izvinjavam se.
japa je napisao/la:Pa npr. sadasnji selektor je bio reprezentativac dvije drzave...Ako si rodjen 1992 ili prije, rodjen si u drugoj drzavi razlciitoj od ove u koju zivis. Npr. klub za koji ja navijam (Zeljo) je igrao u tri razlicite drzave, dakle klub je uvijek isti, drzave i reprezentacije se mijenjaju, smijesno ja da ti ovo moram objasnjavati gdje ti zivis?Ramiy je napisao/la:Kako se reprezentacije mijenjaju a kako je to klub uvijek isti?

ovaj japa jos pise ovdje haha
a ja lika:-)
a ja lika:-)
- ASD
- Kontakt:
Znaci, onaj ko voli klub za koji navija vise od Reprezentacije nije normalan?jasmin10 je napisao/la:Nikome normalnom klub nije ispred reprezentacije.

zar se ne moze isto voljeti i navijati i za klub i za repku?
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Kad je mogao Island **** da se nosi sa svima, mogu i naši.japa je napisao/la:Aha, Sehic, Civic, Saric, Visca, Vranjes, Duljevic to su igraci koji bi mogli sve i jednu repku pobjediti na svijetu samo im mentalitet fali a top kvalitete su svakakoCepi1981 je napisao/la:Mi smo takvi da bi mogli dobiti sve i jednu repku na svijetu ali isto tako od svi jaci repki bi mogli dobiti petardu. Hocu reci da nas ebe taj nas mentalitet gdje je nakon 2 gola raspad sistema. Kada bi te nase bizone mogli istrenirati u mozgu da igraju 90 min gubili ili vodili.Realnosti malo ne bi skodilo jer valjda bi mi znali kako je kad letis pa se suocis sa grubim prizemljenjem.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Uz pravu taktiku i veliku disciplinu u igri, možemo se nositi sa svima. Nije baš da smo Panama što se tiče igračkog kadra, imaju tu dva klasna igrača plus nekoliko solidnih igrača poput Bešića, Bičakčića, Kolašinca, Begovića, nekoliko mlađih za budućnost poput Gojaka, Todorovića, Prevljaka ili Demirovića, uglavnom imamo ekipu koja sigurno uz pravi pristup može 'skupo prodati kožu' svakoj reprezentaciji na svijetu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ne budi bukvalac.ASD je napisao/la:Znaci, onaj ko voli klub za koji navija vise od Reprezentacije nije normalan?jasmin10 je napisao/la:Nikome normalnom klub nije ispred reprezentacije.
Mislim da sad mozemo 'velike' ekipe drzati do jednog gola, necemo vise sigurno primiti 4 komada kao protiv Belgije pod MesomRaonffa je napisao/la:Uz pravu taktiku i veliku disciplinu u igri, možemo se nositi sa svima. Nije baš da smo Panama što se tiče igračkog kadra, imaju tu dva klasna igrača plus nekoliko solidnih igrača poput Bešića, Bičakčića, Kolašinca, Begovića, nekoliko mlađih za budućnost poput Gojaka, Todorovića, Prevljaka ili Demirovića, uglavnom imamo ekipu koja sigurno uz pravi pristup može 'skupo prodati kožu' svakoj reprezentaciji na svijetu.
- Goalgetter
- Kontakt:
Protiv Spanije su uvijek dobre tekme bile. Ono na Mestalli sto su nam sudije ucinile je bilo bas gadno.
Ona u Zenici u Cirino doba je bila pakleno, prvih 20 minuta smo imali toliko sansi da smo ih po pravilu trebali izresetati na BP, Ibisevic i Dzeko su cinili Piqueu sta su htjeli, zauzvrat nas oni presjekli sa 2 gola i izdominirali. Spanija tada kao najbolja repka svijeta.
Ona u Zenici u Cirino doba je bila pakleno, prvih 20 minuta smo imali toliko sansi da smo ih po pravilu trebali izresetati na BP, Ibisevic i Dzeko su cinili Piqueu sta su htjeli, zauzvrat nas oni presjekli sa 2 gola i izdominirali. Spanija tada kao najbolja repka svijeta.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 17 nov 2018, 15:09, ukupno mijenjano 1 put.
Upravo tako, mislim da sa Robijem ne možemo izgledati onako raštimano kao pod Mešom.Vucevich je napisao/la:Mislim da sad mozemo 'velike' ekipe drzati do jednog gola, necemo vise sigurno primiti 4 komada kao protiv Belgije pod MesomRaonffa je napisao/la:Uz pravu taktiku i veliku disciplinu u igri, možemo se nositi sa svima. Nije baš da smo Panama što se tiče igračkog kadra, imaju tu dva klasna igrača plus nekoliko solidnih igrača poput Bešića, Bičakčića, Kolašinca, Begovića, nekoliko mlađih za budućnost poput Gojaka, Todorovića, Prevljaka ili Demirovića, uglavnom imamo ekipu koja sigurno uz pravi pristup može 'skupo prodati kožu' svakoj reprezentaciji na svijetu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Da li će sutra desnog beka igrati Bičakčić ili će Robi opet izmisliti nekog desnog beka ala Bešić u Belfastu, možda Cimi 

- Goalgetter
- Kontakt:
Ne vjerujem da ce izmisljati ako ima Biću, ono u Belfastu je bilo jer je spontano Todorovic otpao zbog onih kartona.Raonffa je napisao/la:Da li će sutra desnog beka igrati Bičakčić ili će Robi opet izmisliti nekog desnog beka ala Bešić u Belfastu, možda Cimi
Onda neće mijenjati stoperski par, Šunjić i Zukanović bi trebali startati protiv Španije, mislim ne vidim drugu mogućnost u takvoj solucijiGoalgetter je napisao/la:Ne vjerujem da ce izmisljati ako ima Biću, ono u Belfastu je bilo jer je spontano Todorovic otpao zbog onih kartona.Raonffa je napisao/la:Da li će sutra desnog beka igrati Bičakčić ili će Robi opet izmisliti nekog desnog beka ala Bešić u Belfastu, možda Cimi

- Goalgetter
- Kontakt:
Istina. Nije Bico dobro rjesenje desno, ali bolje nemamo nazalost. Stoperski par ne bi dirao, kad su uigrani neka nastave.Raonffa je napisao/la:Onda neće mijenjati stoperski par, Šunjić i Zukanović bi trebali startati protiv Španije, mislim ne vidim drugu mogućnost u takvoj solucijiGoalgetter je napisao/la:Ne vjerujem da ce izmisljati ako ima Biću, ono u Belfastu je bilo jer je spontano Todorovic otpao zbog onih kartona.Raonffa je napisao/la:Da li će sutra desnog beka igrati Bičakčić ili će Robi opet izmisliti nekog desnog beka ala Bešić u Belfastu, možda Cimi
Mozda i Robi da predje na neku taktiku s tri stopera, ali to je vec malo riskantno, bolje ostati u sistemu u kojem sml igrali do sada sa par korektura.
Ja bih volio ovakav pocetni sastav:
Sehic - Bicakcic, Sunjic, Zukanovic, Nastic - Besic, Gojak, Krunic - Visca, Duljevic i Dzeko
U drugom poluvremenu uvesti Cimirota, Prcica, Milosevica, Bajica i Demirovica.
Sehic - Bicakcic, Sunjic, Zukanovic, Nastic - Besic, Gojak, Krunic - Visca, Duljevic i Dzeko
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Mislim da bi Maksumic mogao od pocetka na lijevom krilu, on nam je taj differential igrac.kobe24 je napisao/la:Ja bih volio ovakav pocetni sastav:
Meni je Vranjes na desnom beku nasa najslabija karika. Svaki put kad su nas Austrijanci htjeli da ugroze isli su preko njega. Sjecam se isto utakmice protiv Grcke kad ga je Samaras pretrcao bez problema. Isto tako dok je igrao za AEK protiv Rijeke kiksao, pa sad zadnja Dinamo - Anderlecht. Jeste borben, ali meni skroz nepouzdan igrac.
Adi Mehremić dobio naknadni poziv.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Ne vjerujem da će mijenjati formaciju protiv jedne Španije, nije Meša da mijenja komplet formaciju i sistem protiv Belgije u prebitnoj utakmiciGoalgetter je napisao/la: Istina. Nije Bico dobro rjesenje desno, ali bolje nemamo nazalost. Stoperski par ne bi dirao, kad su uigrani neka nastave.
Mozda i Robi da predje na neku taktiku s tri stopera, ali to je vec malo riskantno, bolje ostati u sistemu u kojem sml igrali do sada sa par korektura.

Mislim ova utakmica nije uopšte rezultatski bitna, pogotovo u slučaju nekog pristojnog poraza al' svejedno se ne treba kockati

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], CAGarfia, Goalgetter, Lavcina i 19 gostiju.