West Ham FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: West Ham FC
Vratice se West Ham tamo gdje pripada vec u sezoni 2013./2014.

Support Velez, It's logical! ★
Primarni zadak 'veznjaka' je davanje golova? Dobar si ti meni, ma šta dobar, odličan. Što nisi napisao koliko je odigrao utakmica? Četiri sezone je odigrao na vrhunskom nivou, možda čak i pet sezona. 2006. godine se povrijedio, a u sezoni 2007/08 je ponovo bio jedan od najboljih igrača. Nakon toga je operisao koljeno i onda su krenuli problemi za njega.rio_Ferdy88 je napisao/la:Cole za 7 god 28 golova( 4 gola po sezoni), sto mu je bio primarni zadatak,
Ne lupaj gluposti. Joe Cole se itekako naigrao u dresu Chelsea.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nema potebe za vrijedjanjem kad diskutujes o necemuVirtu4l je napisao/la:
Ne lupaj gluposti. .

Ocito kad se neko ne slaze sa tvojim misljenjem, odmah je manje vrijedan.
Nemamo sta dalje diskutovati na ovakav nacin, nisam rekao nista uvredljivo na tvoj racun, ako se ne slazem sa tvojim misljenjem

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nemaš se ti tu šta 'slagati', niti je to moje mišljenje. Brojevi govore za sebe. 128 nastupa za Chelsea, u to vrijeme je bio standardan u reprezentaciji, brojevi sve govore.
Još jedan savjet, kada 'diskutuješ', nemoj previše koristiti ovaj smiley :mrgreen:m posebno kada govoriš nešto što nema veze sa istinom.
Još jedan savjet, kada 'diskutuješ', nemoj previše koristiti ovaj smiley :mrgreen:m posebno kada govoriš nešto što nema veze sa istinom.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ja ne govorim nista sto nema veze sa istinomVirtu4l je napisao/la:Nemaš se ti tu šta 'slagati', niti je to moje mišljenje. Brojevi govore za sebe. 128 nastupa za Chelsea, u to vrijeme je bio standardan u reprezentaciji, brojevi sve govore.

Ocito si propustio sustinu tog smileya, koliko je meni poznato to je sarkasticni smiley, sto znaci da nisam imao namjeru diskutovati

I zadnje, kada ti diskutujes probaj ne uvrijediti onog sa kime diskutujes, ako neko ima drugacije misljenje od tvoga ne znaci da nije u pravu i to ti ne daje za pravo da upotrebljavas termine kao glupost i vrijedjas sugovornike.
Osnovne vjestine komunikacije sa ljudima ne podrazumijevaju vrijedjanje nekoga ko se ne slaze sa tvojim misljenjem, a i naveo sam prije da nije isti nivo doprinosa Johnsona i Colea, jer je ovaj drugi bio tu 7 sezona, i ja mislim da je morao i mogao puno vise uraditi u tih 7 sezona, od tih 28 golova u 184 nastupa

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Naravno, namjestio je još oko 30 golova. Bio jedan od najzaslužnijih za dvije titule prvaka i dva FA kupa, igrao finale lige prvaka...itd, itd...
Čovjek je vezni igrač, nije napadač, kako to objasniti ovim PES generacijama...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Cole za vreme boravka u Chelseau ima jednu sasvim zadovoljavajucu statistiku.Kazem zadovoljavajucu jer ipak mislim da on nije pruzio ono sta je sve mogao,od njega se ocekivalo malo vise.
Ali ipak reci prvo da je njegov zadatak da daje golove je smesno,a zatim i to da je njegova statistika na losem nivou sto je opet poprilicno neumesno,jer on je dao 40-ak golova i imao 50-ak asistencija,a ako pri tome uzmemo cinjenicu da vise od pola utakmica u Chelseu nije odigrao celi tok onda je ova statistika sasvim dobra.
Ali ipak reci prvo da je njegov zadatak da daje golove je smesno,a zatim i to da je njegova statistika na losem nivou sto je opet poprilicno neumesno,jer on je dao 40-ak golova i imao 50-ak asistencija,a ako pri tome uzmemo cinjenicu da vise od pola utakmica u Chelseu nije odigrao celi tok onda je ova statistika sasvim dobra.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ja nikada nisam bio dio te PES generacije kako je nazivas, niti sam odigrao vise od sat vremena ukupno u zivotu neke igrice, ne znam kako si to uspio zakljucitiVirtu4l je napisao/la:Naravno, namjestio je još oko 30 golova. Bio jedan od najzaslužnijih za dvije titule prvaka i dva FA kupa, igrao finale lige prvaka...itd, itd...

Jos jednom ti ponavljam ako diskutujes nema potrebe za vrijedjanjem nekoga nazivanjem njegovog misljenja i samog sugovornika ovim opisnim pridjevima, sto bi trebao znati jer to predstavlja neki osnov za uspjesnu komunikaciju i razgovor u svakodnevnom zivotu

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Naveo sam ovu statistiku jer sam zelio da istaknem ovo isto sto i ti, a to je da Cole nije ispunio u potpunosti ocekivanja te da je mogao i morao pruziti puno vise, a @Virtual je tu spomenuo takodjer i Johnsona, kao igraca koji je dosao iz Hammersa u Chelsea, i koji po mome misljenju nije pruzao bog zna kakve partije u toku dijela svoje karijere provedene na Stamford Bridgeu, za razliku od sadasnjeg kluba i igara u istomDevil je napisao/la:Cole za vreme boravka u Chelseau ima jednu sasvim zadovoljavajucu statistiku.Kazem zadovoljavajucu jer ipak mislim da on nije pruzio ono sta je sve mogao,od njega se ocekivalo malo vise.

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
A Lampard virtual
A i John Terry je prve fudbalske korake naucio u West Hamu
'naci cetiri igraca ste dobili i malo vam cc 

Monto spameru, nisi se nista promjenioMont0 je napisao/la:Vratice se West Ham tamo gdje pripada vec u sezoni 2013./2014.

http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
Takvi nam trebajuhammers je napisao/la:A Lampard virtualA i John Terry je prve fudbalske korake naucio u West Hamu
'naci cetiri igraca ste dobili i malo vam cc

Ti si dečko napisao ovo što si napisao. Što je u slučaju Joe Cola jedna velika glupost, jer se on itekako naigrao kod nas. Kasnije si pokušao ublažiti ovu glupost koju si napisao.rio_Ferdy88 je napisao/la:Al' su se i naigrali kod vasVirtu4l je napisao/la:Jedva čekam nekog novog talentovanog klinca iz WHU, prošla je skoro decenija od kada smo im zadnji put pokupili igrača (Joe Cole & Glen Johnson)
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa ocito ti je promakao taj smiley na kraju, koji bi trebao da znaci da sam bio sarkastican i da nisam imao namjeru diskutovati, ni vrijedjati nekoga kao sto si ti uradioVirtu4l je napisao/la:Ti si dečko napisao ovo što si napisao. Što je u slučaju Joe Cola jedna velika glupost, jer se on itekako naigrao kod nas. Kasnije si pokušao ublažiti ovu glupost koju si napisao.rio_Ferdy88 je napisao/la:Al' su se i naigrali kod vasVirtu4l je napisao/la:Jedva čekam nekog novog talentovanog klinca iz WHU, prošla je skoro decenija od kada smo im zadnji put pokupili igrača (Joe Cole & Glen Johnson)

Ne znam kako si mogao zakljuciti sta ja mislim na osnovu ovoga prvog posta ( i da li mislim to ozbiljno ili ne), posto sam vec kasnije u narednim postovima rekao da mislim da nije pruzio ono sto se od njega ocekivalo i sto je mogao pruziti, za razliku od Johnsona koji se ni u kojem slucaju nije naigrao u plavom dresu, ni po broju tekmi na nivou na kojem sada igra i pruza partije u dresu 'Poola

Da ne idemo vise u off, i da ne spamamo temu Hammersima

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ma kakvo spamanje, joe cole je njihovo dijete 

najveća greška čelzija je bilo puštanje Glena, i iskreno drago mi je zbog toga.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Carlo je napisao/la:najveća greška čelzija je bilo puštanje Glena, i iskreno drago mi je zbog toga.

Chelsea F.C.
Gdje je onaj mali čekićar, ima l' kakvih novosti ? 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Evo najsvježije, iako nisam @hammers.High je napisao/la:Gdje je onaj mali čekićar, ima l' kakvih novosti ?

Otpuštena šestorica igrača: Carew, Faubert (bivši Realovac

Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
A čuj Faubert. Nek ide vala, ionako je u Realu ostavio neizbrisiv trag. Čovjek kasnio na treninge, spavao na utakmicama, na klupi . 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Daily Mail je objavio da je Big Sam uputio ponudu Heerenveenu od 7m za napadaca Basa Dosta(22g) koji je ove sezone na 34 utakmice postigao 32 gola. Slican igrac Nistelroy-u, uglavnom kupi one "otpatke" oko peterca

http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
- L'Avvocato
- Kontakt:
Valja vam dogodine opet u Čempionšip Šile 

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.