West Ham FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Hoće li West Ham izboriti opstanak?

1. Da
73
86%
2. Ne
12
14%

Ukupno glasova: 85

Mont0
Kontakt:

Re: West Ham FC

Post Postao/la Mont0 » 22 maj 2012, 16:46

Vratice se West Ham tamo gdje pripada vec u sezoni 2013./2014.

:D
Support Velez, It's logical! ★

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 maj 2012, 16:52

rio_Ferdy88 je napisao/la:Cole za 7 god 28 golova( 4 gola po sezoni :mrgreen: ), sto mu je bio primarni zadatak,
Primarni zadak 'veznjaka' je davanje golova? Dobar si ti meni, ma šta dobar, odličan. Što nisi napisao koliko je odigrao utakmica? Četiri sezone je odigrao na vrhunskom nivou, možda čak i pet sezona. 2006. godine se povrijedio, a u sezoni 2007/08 je ponovo bio jedan od najboljih igrača. Nakon toga je operisao koljeno i onda su krenuli problemi za njega.

Ne lupaj gluposti. Joe Cole se itekako naigrao u dresu Chelsea.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 22 maj 2012, 17:27

Virtu4l je napisao/la:

Ne lupaj gluposti. .
Nema potebe za vrijedjanjem kad diskutujes o necemu ;)

Ocito kad se neko ne slaze sa tvojim misljenjem, odmah je manje vrijedan.

Nemamo sta dalje diskutovati na ovakav nacin, nisam rekao nista uvredljivo na tvoj racun, ako se ne slazem sa tvojim misljenjem ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 maj 2012, 17:48

Nemaš se ti tu šta 'slagati', niti je to moje mišljenje. Brojevi govore za sebe. 128 nastupa za Chelsea, u to vrijeme je bio standardan u reprezentaciji, brojevi sve govore.

Još jedan savjet, kada 'diskutuješ', nemoj previše koristiti ovaj smiley :mrgreen:m posebno kada govoriš nešto što nema veze sa istinom.
Voli te tvoje Sarajevo.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 22 maj 2012, 18:23

Virtu4l je napisao/la:Nemaš se ti tu šta 'slagati', niti je to moje mišljenje. Brojevi govore za sebe. 128 nastupa za Chelsea, u to vrijeme je bio standardan u reprezentaciji, brojevi sve govore.

Još jedan savjet, kada 'diskutuješ', nemoj previše koristiti ovaj smiley :mrgreen:m posebno kada govoriš nešto što nema veze sa istinom.
Ja ne govorim nista sto nema veze sa istinom ;)

Ocito si propustio sustinu tog smileya, koliko je meni poznato to je sarkasticni smiley, sto znaci da nisam imao namjeru diskutovati ;)

I zadnje, kada ti diskutujes probaj ne uvrijediti onog sa kime diskutujes, ako neko ima drugacije misljenje od tvoga ne znaci da nije u pravu i to ti ne daje za pravo da upotrebljavas termine kao glupost i vrijedjas sugovornike.

Osnovne vjestine komunikacije sa ljudima ne podrazumijevaju vrijedjanje nekoga ko se ne slaze sa tvojim misljenjem, a i naveo sam prije da nije isti nivo doprinosa Johnsona i Colea, jer je ovaj drugi bio tu 7 sezona, i ja mislim da je morao i mogao puno vise uraditi u tih 7 sezona, od tih 28 golova u 184 nastupa ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 maj 2012, 18:28

Naravno, namjestio je još oko 30 golova. Bio jedan od najzaslužnijih za dvije titule prvaka i dva FA kupa, igrao finale lige prvaka...itd, itd...

Čovjek je vezni igrač, nije napadač, kako to objasniti ovim PES generacijama...
Voli te tvoje Sarajevo.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 maj 2012, 18:33

Cole za vreme boravka u Chelseau ima jednu sasvim zadovoljavajucu statistiku.Kazem zadovoljavajucu jer ipak mislim da on nije pruzio ono sta je sve mogao,od njega se ocekivalo malo vise.
Ali ipak reci prvo da je njegov zadatak da daje golove je smesno,a zatim i to da je njegova statistika na losem nivou sto je opet poprilicno neumesno,jer on je dao 40-ak golova i imao 50-ak asistencija,a ako pri tome uzmemo cinjenicu da vise od pola utakmica u Chelseu nije odigrao celi tok onda je ova statistika sasvim dobra.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 22 maj 2012, 18:37

Virtu4l je napisao/la:Naravno, namjestio je još oko 30 golova. Bio jedan od najzaslužnijih za dvije titule prvaka i dva FA kupa, igrao finale lige prvaka...itd, itd...

Čovjek je vezni igrač, nije napadač, kako to objasniti ovim PES generacijama...
Ja nikada nisam bio dio te PES generacije kako je nazivas, niti sam odigrao vise od sat vremena ukupno u zivotu neke igrice, ne znam kako si to uspio zakljuciti :roll: ;)

Jos jednom ti ponavljam ako diskutujes nema potrebe za vrijedjanjem nekoga nazivanjem njegovog misljenja i samog sugovornika ovim opisnim pridjevima, sto bi trebao znati jer to predstavlja neki osnov za uspjesnu komunikaciju i razgovor u svakodnevnom zivotu ;)
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 22 maj 2012, 18:55

Devil je napisao/la:Cole za vreme boravka u Chelseau ima jednu sasvim zadovoljavajucu statistiku.Kazem zadovoljavajucu jer ipak mislim da on nije pruzio ono sta je sve mogao,od njega se ocekivalo malo vise.
Naveo sam ovu statistiku jer sam zelio da istaknem ovo isto sto i ti, a to je da Cole nije ispunio u potpunosti ocekivanja te da je mogao i morao pruziti puno vise, a @Virtual je tu spomenuo takodjer i Johnsona, kao igraca koji je dosao iz Hammersa u Chelsea, i koji po mome misljenju nije pruzao bog zna kakve partije u toku dijela svoje karijere provedene na Stamford Bridgeu, za razliku od sadasnjeg kluba i igara u istom ;)
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 22 maj 2012, 19:14

A Lampard virtual :D A i John Terry je prve fudbalske korake naucio u West Hamu :D 'naci cetiri igraca ste dobili i malo vam cc :D
Mont0 je napisao/la:Vratice se West Ham tamo gdje pripada vec u sezoni 2013./2014.

:D
Monto spameru, nisi se nista promjenio :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 maj 2012, 19:19

hammers je napisao/la:A Lampard virtual :D A i John Terry je prve fudbalske korake naucio u West Hamu :D 'naci cetiri igraca ste dobili i malo vam cc :D
Takvi nam trebaju :lol:
rio_Ferdy88 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Jedva čekam nekog novog talentovanog klinca iz WHU, prošla je skoro decenija od kada smo im zadnji put pokupili igrača (Joe Cole & Glen Johnson) 8-)
Al' su se i naigrali kod vas :mrgreen:
Ti si dečko napisao ovo što si napisao. Što je u slučaju Joe Cola jedna velika glupost, jer se on itekako naigrao kod nas. Kasnije si pokušao ublažiti ovu glupost koju si napisao.
Voli te tvoje Sarajevo.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 22 maj 2012, 19:38

Virtu4l je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Jedva čekam nekog novog talentovanog klinca iz WHU, prošla je skoro decenija od kada smo im zadnji put pokupili igrača (Joe Cole & Glen Johnson) 8-)
Al' su se i naigrali kod vas :mrgreen:
Ti si dečko napisao ovo što si napisao. Što je u slučaju Joe Cola jedna velika glupost, jer se on itekako naigrao kod nas. Kasnije si pokušao ublažiti ovu glupost koju si napisao.
Pa ocito ti je promakao taj smiley na kraju, koji bi trebao da znaci da sam bio sarkastican i da nisam imao namjeru diskutovati, ni vrijedjati nekoga kao sto si ti uradio ;)

Ne znam kako si mogao zakljuciti sta ja mislim na osnovu ovoga prvog posta ( i da li mislim to ozbiljno ili ne), posto sam vec kasnije u narednim postovima rekao da mislim da nije pruzio ono sto se od njega ocekivalo i sto je mogao pruziti, za razliku od Johnsona koji se ni u kojem slucaju nije naigrao u plavom dresu, ni po broju tekmi na nivou na kojem sada igra i pruza partije u dresu 'Poola ;)

Da ne idemo vise u off, i da ne spamamo temu Hammersima ;)
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 22 maj 2012, 20:20

ma kakvo spamanje, joe cole je njihovo dijete :D

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 22 maj 2012, 20:34

najveća greška čelzija je bilo puštanje Glena, i iskreno drago mi je zbog toga.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 23 maj 2012, 01:31

Carlo je napisao/la:najveća greška čelzija je bilo puštanje Glena, i iskreno drago mi je zbog toga.

slika
Chelsea F.C.

High

Post Postao/la High » 23 maj 2012, 21:48

Gdje je onaj mali čekićar, ima l' kakvih novosti ? :mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 23 maj 2012, 21:57

High je napisao/la:Gdje je onaj mali čekićar, ima l' kakvih novosti ? :mrgreen:
Evo najsvježije, iako nisam @hammers. :mrgreen:

Otpuštena šestorica igrača: Carew, Faubert (bivši Realovac :mrgreen: ), A. Faye, Diop, Nouble i Lee. Što se tiče eventualnih dolazaka, ima na prošloj stranici. Jedini potvrđeni dolazak je onaj Stephena Hendersona, dosadašnjeg golmana Portsmoutha, što može značiti da se klub polako priprema na Greenov odlazak.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

High

Post Postao/la High » 23 maj 2012, 22:05

A čuj Faubert. Nek ide vala, ionako je u Realu ostavio neizbrisiv trag. Čovjek kasnio na treninge, spavao na utakmicama, na klupi . :lol:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 26 maj 2012, 20:57

Daily Mail je objavio da je Big Sam uputio ponudu Heerenveenu od 7m za napadaca Basa Dosta(22g) koji je ove sezone na 34 utakmice postigao 32 gola. Slican igrac Nistelroy-u, uglavnom kupi one "otpatke" oko peterca :D

slika
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 26 maj 2012, 22:54

Valja vam dogodine opet u Čempionšip Šile :mrgreen:
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.