Ćiro Blažević
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Ćiro Blažević
Pobjedom naše reprezentacije u Estoniji igranje u baražu je osigurano. Selektor Miroslav Blažević sa Zmajevima, ostvario je historijski uspjeh bh. reprezentativnog fudbala. U razgovoru za hrvatske medije, rekao je kako bi volio da žrijeb dodijeli Francuze, jer bi se time odužio za poraz u polufinalu Svjetskog prvenstva 1998. godine kada je vodio reprezentaciju Hrvatske. Ali isto tako smatra da možemo svakoga pobjediti, te ističe kako je uvjeren u plasman u Južnu Afriku.
– Volio bih da nam ždrijeb dodijeli Francuze. Naime, kao izbornik reprezentacije Hrvatske od Francuza smo na SP-u koje je 1998. održano u toj zemlji nezasluženo izgubili. Stoga mi je želja da nakon dvije utakmice budemo bolji od Francuske, dakako ako ih dobijemo za suparnike i da im se tako donekle odužim za poraz koji smo doživjeli prije jedanaest godina u polufinalu. Bez obzira ko će nam biti protivnik mislim da svaku reprezentaciju možemo pobijediti i uvjeren sam da će se BiH plasirati na SP, u svom će optimističkom raspoloženju neuništivi Miroslav Ćiro Blažević.
ko onno napisa da ce ciro ovo rec za francuze
– Volio bih da nam ždrijeb dodijeli Francuze. Naime, kao izbornik reprezentacije Hrvatske od Francuza smo na SP-u koje je 1998. održano u toj zemlji nezasluženo izgubili. Stoga mi je želja da nakon dvije utakmice budemo bolji od Francuske, dakako ako ih dobijemo za suparnike i da im se tako donekle odužim za poraz koji smo doživjeli prije jedanaest godina u polufinalu. Bez obzira ko će nam biti protivnik mislim da svaku reprezentaciju možemo pobijediti i uvjeren sam da će se BiH plasirati na SP, u svom će optimističkom raspoloženju neuništivi Miroslav Ćiro Blažević.
ko onno napisa da ce ciro ovo rec za francuze
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
i ja nesto kontam tako..T-MAC je napisao/la:tesko da se on vrati,al pretpostavljam sta bi odgovorio:A_d_0 je napisao/la:ma sve je to ok a dao bi sve da cujem onog zeljo do groba...
Ciro je ovo na srecu uradio;
svako moze izborit baraz sa ovakvom ekipom;
Meho Kodro bi bio prvi u grupi;
Vi podrzavate ratnog zlocinca;
Taktika 3 5 2 je losa,niko je neigra;
i da ne nabrajam vise![]()

-
- Kontakt:
I kad osvojimo Afriku, od mene ce dobiti zasluge samo igraci a ovaj tzv. Ciro je uvijek bio za mene dvolicna osoba i lopov bjelosvjetski. Nije puno proslo od godine kad je rekao da Bosna i Hercegovina nije njegova drzava i kad je bio desna ruka Tudjmanu koji je nacinio velike ratne zlocine a on ga je velicao.

Jel se ovo @zeljo do groba prerusio,al ono bas ,bas prerusio

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
bgm samo je prersusio nik a pisanje je meni se cini isto...harishp je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Jel se ovo @zeljo do groba prerusio,al ono bas ,bas prerusio
- NoName
- Kontakt:
Trebaju ovi Drogbini otjerat Vahida jer nije dovoljno patriota
Ne lupetaj o Navijaču Sarajeva, **** me se više za politikom, idi na politikapolitika.ba i tamo o tome komentariši, ovdje govorimo o sportu.

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- Principatus
- Kontakt:
Hehe. Bas se prerusio da vise ne moze. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Evo ja maloprije gledao na njemackom ZDF-u imali neki intervju sa cirom i pitaju ga sta misli o situaciji sto se dogodila u sirokom.On na nasem kaze:Balije su nenadjebive

Hahaha da gledao sam zdf, ciro je legenda!!!
ma budala baAmarkony je napisao/la:Hahaha da gledao sam zdf, ciro je legenda!!!
sta je time htio rec xD
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
Ćiro je legenda.napokon smo dosanjali dugo sanjani san.Na korak smo do plasmana u JAR.Neki kažu lako je napraviti rezultat sa ovakvim igračima.ali opet imati ekipu a ne znati posložiti je isto je kao je i nemati.recimo real prije par god.imao baš igračine.al opet nisu ništa napravili.važno je znati motivirati igrače.uvjeriti ih da mogu.vjerojatno će 99% foruma osuti paljbu po meni,ali drago mi je da Kodro nije ostao na selektorskom mjestu.jer sa njim vjerojatno nebi ništa napravili u ovim kvalifikacijama.to mislim čisto iz razloga jer čovjek nema trenerskog iskustva,istina bio je igračina.dobar je čovjek,patriota,ali ipak je prerano da se uhvati selektorske palice.treba prvo skupiti iskustva u par klubova.Nije isto igrati i biti trener.to smo se mogli uvjeriti u primjeru Nenada Markovića.Čovjek isto bio igračina,patriota.Preuzeo odma repku i postigao katastrofalne rezultate.tako da svi prvo trebaju se dobo iskaliti u nekom kubu,steći iskustvo,pa onda doći za selektora,
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
jel ovo ozbiljnojocker123 je napisao/la:Evo ja maloprije gledao na njemackom ZDF-u imali neki intervju sa cirom i pitaju ga sta misli o situaciji sto se dogodila u sirokom.On na nasem kaze:Balije su nenadjebive![]()
![]()
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
-
a ozbiljno bili to neko pokusao rastolmaciti ?Željoman je napisao/la:jel ovo ozbiljnojocker123 je napisao/la:Evo ja maloprije gledao na njemackom ZDF-u imali neki intervju sa cirom i pitaju ga sta misli o situaciji sto se dogodila u sirokom.On na nasem kaze:Balije su nenadjebive![]()
![]()
sta je htio reci time?
U ime Gospodara...
Gledam jucer Ciro daje izjavu za Novu TV i pitaju ga sta misli koji su razlozi neuspjeha hrvatske reprezentacije i Ciro odgovara kao da su stalne povrede i nemogucnost sastavljanja najboljeg tima glavni razlozi NASEG debakla...
E sad se ja pitam, jel Ciro smatra Hrvatsku svojom reprezentacijom ili Bosnu?
E sad se ja pitam, jel Ciro smatra Hrvatsku svojom reprezentacijom ili Bosnu?
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zar je to više bitno. Ćiro je Bosanski Hrvat. Hrvatska mu je dala sve u životu, a Bosna ga je digla iz prašine u koju je pao nakon silnih neuspjeha vodeći hrvatske klubove.Harrison je napisao/la:E sad se ja pitam, jel Ciro smatra Hrvatsku svojom reprezentacijom ili Bosnu?
Posljednjih dana navijači Hrvatske reprezentacije sve više pominju ime Ćire Blaževića, željeli bi ga ponovo vidjeti na čelu njihovog nacionalnog tima. Priznaju da je savez pogriješio što ga je otpustio.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zavisi s kim priča - tako mijenja i državljanstvo...
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
- NoName
- Kontakt:
Htjedoh ja odgovoriti ali Virtual bi brži, al izgleda svejedno koji će od nas jer isto mislimoVirtu4l je napisao/la:Zar je to više bitno. Ćiro je Bosanski Hrvat. Hrvatska mu je dala sve u životu, a Bosna ga je digla iz prašine u koju je pao nakon silnih neuspjeha vodeći hrvatske klubove.Harrison je napisao/la:E sad se ja pitam, jel Ciro smatra Hrvatsku svojom reprezentacijom ili Bosnu?
Posljednjih dana navijači Hrvatske reprezentacije sve više pominju ime Ćire Blaževića, željeli bi ga ponovo vidjeti na čelu njihovog nacionalnog tima. Priznaju da je savez pogriješio što ga je otpustio.

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Haj okanite se vise cire majstora!
Sta se pravite kao da ste svu pamet svjeta pokupili!
Moje misljenje je da Meho Kodro nebi nista napravio sa reprezentacijom!
Pa prvi trener koji je za dzeku rekeo da ce biti bolji od boksic ( a to je bio veliki igrac.. lacio, juventus), il kakav ibrahimovic kad je dzeko bolji....svi smo se na to smijali, pa i ja prvi!
OD TOG TRENUTKA dzeko je poceo da zabija u bundes ligi svaku takmicu!
On je veliki motivator!Pa kako je dzeko izgledao na pocetku ove sezone...kriza (nezainteresiranost) ga safatala zbog neprelaska u milan (razumljivo)...i sta bi...ciro je rekao da ce ozbiljno porazgovarati sa edinom...a nakon toga dzeko je jos bolji!
Ovo mu je 6 utakmica zaredom da je zabio gol!
Ciro majstore!
Sta se pravite kao da ste svu pamet svjeta pokupili!
Moje misljenje je da Meho Kodro nebi nista napravio sa reprezentacijom!
Pa prvi trener koji je za dzeku rekeo da ce biti bolji od boksic ( a to je bio veliki igrac.. lacio, juventus), il kakav ibrahimovic kad je dzeko bolji....svi smo se na to smijali, pa i ja prvi!
OD TOG TRENUTKA dzeko je poceo da zabija u bundes ligi svaku takmicu!
On je veliki motivator!Pa kako je dzeko izgledao na pocetku ove sezone...kriza (nezainteresiranost) ga safatala zbog neprelaska u milan (razumljivo)...i sta bi...ciro je rekao da ce ozbiljno porazgovarati sa edinom...a nakon toga dzeko je jos bolji!
Ovo mu je 6 utakmica zaredom da je zabio gol!
Ciro majstore!
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.
Oči vide sve osim same sebe.
Ma ljudi, Ćiro je Legenda. Moze se netko ne slagat s njegovim politickim misljenjem (kao npr.ja), al treba mu skinuti kapu za ovo sto je napravio s Bosnom. Imala je Bosna dobrih igraca i prije ove izvrsne ekipe, ali nije imala TRENERA koji ce to sve poslozit. Pogledajte Englesku danas i prije dvi godine s onim Mclarenom. Razlika ko nebo i zemlja.
A osim toga, Ciro sa svojim nadahnutim govorima moze mrtvaca probudit da igra. On je najbolji motivator od svih trenera, a motivacija je izuzetno vazna u nogometu.
MOgu samo reći: ĆIRO MAJSTORE!!!! AJMO BOSNO I HERCEGOVINO U AFRIKUUU!!!
SJAJNA ZVIJEZDO IZNAD TREBEVIĆA, SJAJNA ZVIJEZDO IZNAD TREBEVIĆA, POZDRAVI NAM ĆIRU BLAZEVIĆA, POZDRAVI NAM ĆIRU BLAŽEVIĆA!!!!
A osim toga, Ciro sa svojim nadahnutim govorima moze mrtvaca probudit da igra. On je najbolji motivator od svih trenera, a motivacija je izuzetno vazna u nogometu.
MOgu samo reći: ĆIRO MAJSTORE!!!! AJMO BOSNO I HERCEGOVINO U AFRIKUUU!!!
SJAJNA ZVIJEZDO IZNAD TREBEVIĆA, SJAJNA ZVIJEZDO IZNAD TREBEVIĆA, POZDRAVI NAM ĆIRU BLAZEVIĆA, POZDRAVI NAM ĆIRU BLAŽEVIĆA!!!!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.