A, francuzima svaka cast. Teroristi trebaju samo britvicu, malo pjene i eto ga na stadionu.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Vidiš da ti pratiš sve u vezi sa BiH.Rigoletto je napisao/la:
Ali bosna se nije kvalifikovala?
Vidi se i na snimku gola da je i on skontao u trenutku kada je lopta uletila u gol da je pogrešno procjenio, on se k'o nešta bacio kad je lopta bila već u golu a čekao je ukopan u mjestu, njegov gol 100%Pantarei79 je napisao/la:Slažem se za prvi gol. Suba se uopće nije ni bacio za loptom. Samo pao na g.zicuRaonffa je napisao/la:Ma nema veze izlazak Modrića sa ovim, prvi gol Subašićev ono je morao braniti lopta išla 2 km/h a onaj penal glupost Vide jbg, nervoza zbog prekida ima tu svašta samo mislim da nije do izlaska Modrića.
Stoka yebena, nemam rijeci, fuj!Captain4 je napisao/la:Ne znam kako nekom može biti bitnije ko je u savezu nego utakmica vlastite reprezentacije. Jesu li oni svjesni da su uništili rezultat , ali hajd rezultat i nije loš , ali uništiti cijelu atmosferu i zayebati cijelo takmičenje vlastitoj domovini.
Imali su ga u Haliloviću, ali valja prodati Ćorića i Roga.Epidaurus je napisao/la:Ovaj Perisic je fenomenalan igrac ali Hrvatima definitivno fali drugo krilo. Ne znam koji klinac Brozovicglumi na krilu kad covjek ocito nije to. Trebao bi Caci slijedecu utakmicu stavit Pjacu i mozda Kaleta umjesto Broza i Mandze, neuporedivo bi opasniji bili sa 2 prava krila i napadacem koji moze dat gol iz tuce sansi.
Puno je više od toga da neko nekome ide na živce, ali ovo je potpuno kontraproduktivno, samo će okrenuti ljude protiv sebe, koliko god bili u pravu. Jebote, kapiten igra par dana poslije smrti oca, plače uz himnu, a kreteni na tribinama sebi daju za pravu da prekidaju utakmicu, zato što je to iz njihove perspektive moralno ispravno. Navijači kao zaštitnici morala...calcio je napisao/la:**** je to mentalni sklop. Osramotis drzavu pred desetinama miliona sa namjerom da te diskvalifikuju jer bi se onda, mozda, povukao neki lik iz saveza koji ti ide na zivce. Tako to radimo mi balkanci, BiH, Srbija, Hrvatska.
I na terenu i na tribinama.Kobe Bryant je napisao/la:Hrvati kao Srbi – ispustili 2:0 u 94. minutu!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.