Sarajevo vs Zeljeznicar
Re: Sarajevo vs Zeljeznicar
bice NISTA- NISTA 

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
[emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38]
Sutra ako bude 5.000 ljudi na stadionu bit ce dobro. Valjda tad igraci nece imati pritisak pa mozda i sutnu jednom na gol,ali ipak neka bude x. Onako prijateljski x nakon svih desavanja.[emoji38]
Sutra ako bude 5.000 ljudi na stadionu bit ce dobro. Valjda tad igraci nece imati pritisak pa mozda i sutnu jednom na gol,ali ipak neka bude x. Onako prijateljski x nakon svih desavanja.[emoji38]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ja koliko znam nama odgovara kad je manje raja, s obzirom da kuci igramo katastrofalno, zbog "pritiska sa tribina" kako kaze Čala..LjoZee je napisao/la:[emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38]

- hskzmostar
- Kontakt:
Sutra vam je kisa za vrijeme utakmice...
Sretno Sarajevo
Svi u napad jedan je Hase
Sretno Sarajevo

2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Re: RE: Re: Sarajevo vs Zeljeznicar
Zato vi sljedece sezone ispraznite stadion pa mozda strucni stab i Uprava preuzmi odgovornost na sebe u slucaju poraza sto je i normalno.Zagor je napisao/la:Ja koliko znam nama odgovara kad je manje raja, s obzirom da kuci igramo katastrofalno, zbog "pritiska sa tribina" kako kaze Čala..LjoZee je napisao/la:[emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38]
Nego sto ste NAM povrijedili Rustemovica ? Dobro bi nam dosao sutra.[emoji38]
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma ne racunaj na to..hskzmostar je napisao/la:Sutra vam je kisa za vrijeme utakmice...
Sretno Sarajevo![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Re: RE: Re: Sarajevo vs Zeljeznicar
tada bi rekli falili su nam navijači košto je bio slucaj kod vas na grbavici.LjoZee je napisao/la:Zato vi sljedece sezone ispraznite stadion pa mozda strucni stab i Uprava preuzmi odgovornost na sebe u slucaju poraza sto je i normalno.Zagor je napisao/la:Ja koliko znam nama odgovara kad je manje raja, s obzirom da kuci igramo katastrofalno, zbog "pritiska sa tribina" kako kaze Čala..LjoZee je napisao/la:[emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38]
Nego sto ste NAM povrijedili Rustemovica ? Dobro bi nam dosao sutra.[emoji38]

Rustema ne bi kom. dosta mu je to sto se desilo, sto neodobravam..
Malo se zezam za Rustemovica,ali ne daj Boze nikom da se dese takve stvari. Nije jednostavno to posebno ako imas trudnu zenu. [emoji57] [emoji19]
Ko ce se kladiti u kucu na klizistu da ce biti X?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Cuj u kucu na klizistu.pasica je napisao/la:Ko ce se kladiti u kucu na klizistu da ce biti X?

Sutra ce se vidjeti kolika je odron ekipa Zeljeznicar.
Jel' sa golovima ili bez golova?pasica je napisao/la:Ko ce se kladiti u kucu na klizistu da ce biti X?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Biće gusto biće 0:0.
Ma bez, ako se slucajno ukaze koja prilika za gol, pobrinuti ce se Hebibovic da to ponisti. Ne znam ko je kod vas zaduzen za to, al siguran sam da ima neko.Raonffa je napisao/la:Jel' sa golovima ili bez golova?pasica je napisao/la:Ko ce se kladiti u kucu na klizistu da ce biti X?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Pobjeda gostiju.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MocMahale444
High je napisao/la:Pobjeda gostiju.

@Braco, cuj sakalas to je abid sataraš.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Može brate, ako bude 0:0 dolazim do tebe po te ključeve od kuće što nije puno prešla. Ako ne bude, nikom ništa, više sreće drugi put!pasica je napisao/la:Ma bez, ako se slucajno ukaze koja prilika za gol, pobrinuti ce se Hebibovic da to ponisti. Ne znam ko je kod vas zaduzen za to, al siguran sam da ima neko.Raonffa je napisao/la:Jel' sa golovima ili bez golova?pasica je napisao/la:Ko ce se kladiti u kucu na klizistu da ce biti X?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Gdje cu te cekati da ti dam ovu majicu. Jesi naucio Zeljine pjesme?Rigoletto je napisao/la:neka bolji pobjedi danas
Životni saputnik! 1921