FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

ibra_barca
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la ibra_barca » 05 sep 2009, 21:43

decenija jos nije zavrsena... ;)
...rob do bagro...

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 05 sep 2009, 21:58

ibra ga zabi za svedsku u 90' :D
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 06 sep 2009, 11:02

ibra_barca je napisao/la:u deceniji... svaka van cast, ja to nebi znao da nebi tebe sad... ;)
Gdje je Barca bila do kad 92 1 put ,,zar je tad pocela a osnovani su nak ranije 2 godnije e e e e e nemas to pojma...HALA MADRID

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 06 sep 2009, 11:14

fabio je napisao/la:
ibra_barca je napisao/la:u deceniji... svaka van cast, ja to nebi znao da nebi tebe sad... ;)
Gdje je Barca bila do kad 92 1 put ,,zar je tad pocela a osnovani su nak ranije 2 godnije e e e e e nemas to pojma...HALA MADRID
**** to sta je bilo u 50 -tim tada je igralo par klubova ligu prvaka i amaterski skoro fudbal ,barca ima u zadnjih 20 godina vise titula od reala ukupno to je vazno ;) !!
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 06 sep 2009, 12:40

CRNI_SA je napisao/la:
fabio je napisao/la:
**** to sta je bilo u 50 -tim tada je igralo par klubova ligu prvaka i amaterski skoro fudbal ,barca ima u zadnjih 20 godina vise titula od reala ukupno to je vazno ;) !!
amater ti je PELE ,DI STEFANO,PUSKAS,GENTO ,KOPA itd kompanija iz 50 do 65
?hheheh 20 godn smijesan si pa pogedaj ligu samo i ligu prvaka real ima 3 titule kao i barcalona zadnji 20 godn po tvom,a real makar u zadnji 20 godn nije imao sramotu da igrao skoramu intortot kup a to je bilo 2003 heheh,,pa to je skoro

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 06 sep 2009, 12:46

mislio sam na sve titule kup kupova,primera,kup kralja , :D
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 06 sep 2009, 14:58

50. nisu bili amaterski igraci, a nije bio ni amaterski fudbal. jedino sto je bilo napola amatersko je takmicenje. takmicenje tad nije znacilo koliko danas znaci

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 06 sep 2009, 16:50

Wolverine je napisao/la:50. nisu bili amaterski igraci, a nije bio ni amaterski fudbal. jedino sto je bilo napola amatersko je takmicenje. takmicenje tad nije znacilo koliko danas znaci
naravno da je i tada bilo velikih igraca ali je smjesno porediti to vrijeme i sada kada je fudbal napredovao mnogo vise !!
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 06 sep 2009, 17:36

Barcelona će pokušati uvjeriti Manchester City da im proda Robinha tako što će klubu sa Eastlandsa ponuditi Thierry Henrya.

Katalonski klub ovog se ljeta raspitivao u Manchesteru za Robinha, ali je City odgovorio da će prodati Brazilca samo u slučaju da u transfer bude uključen Lionel Messi.

Naravno, u Barceloni nisu ni htjeli da čuju o prodaji Messija, ali će trener Pep Guardiola u januraskom prelaznom roku pokušati privoliti Manchester City na prodaju Robinha time što će im ponuditi Thierrya Henrya
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 06 sep 2009, 22:04

Raul_64 je napisao/la:Barcelona će pokušati uvjeriti Manchester City da im proda Robinha tako što će klubu sa Eastlandsa ponuditi Thierry Henrya.

Katalonski klub ovog se ljeta raspitivao u Manchesteru za Robinha, ali je City odgovorio da će prodati Brazilca samo u slučaju da u transfer bude uključen Lionel Messi.

Naravno, u Barceloni nisu ni htjeli da čuju o prodaji Messija, ali će trener Pep Guardiola u januraskom prelaznom roku pokušati privoliti Manchester City na prodaju Robinha time što će im ponuditi Thierrya Henrya

henry će u engleskoj igrati samo za arsenal ni za jednu drugu ekipu
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 06 sep 2009, 23:15

Mirza_Hordas kad si se cuo sa njim, posto ga ocito licno poznajes ?

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 07 sep 2009, 09:47

Nail for Real je napisao/la:
ibra_barca je napisao/la:ma ligu prvaka real nije osvojio od 2002g, sramota, samo parama pokusavate osvajati, nemate ni trunke postovanja prema svojim igracima, sad odjednom ulozite 250mil.€, i kontate, prvaci... samo se nadajte..., nada zadnja umire ;)
Osvojio je Real LP 2 put u deceniji 2000 i 2002,bas kao i Farsa...
Kad je Barca prvi put ono protiv Sampdorije,92 jelda ako se nevaram,pa gdje su bili do tad ,Real je do tad igrao 11 puta u finalu a 6 puta bio prvak,a 98 do 2002 ,3 puta,mozemo da izaadjemo i cekamo da dodjete do 9 titule jos 120 godina,jer prosjek vam je u ovi 60 god tek.3 titule.sve sto je fino kratko traje,tako i sezone kad 2000 DO 2003 ,2puta Prvak 2 puta Polufinale ispada bezveze

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 07 sep 2009, 10:10

amater ti je PELE ,DI STEFANO,PUSKAS,GENTO ,KOPA itd kompanija iz 50 do 65
?hheheh 20 godn smijesan si pa pogedaj ligu samo i ligu prvaka real ima 3 titule kao i barcalona zadnji 20 godn po tvom,a real makar u zadnji 20 godn nije imao sramotu da igrao skoramu intortot kup a to je bilo 2003 heheh,,pa to je skoro[/quote]

ako cemo vec o sramotama,samo pogledaj moju slicicu :lol:
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 07 sep 2009, 10:36

-Barcelona- je napisao/la:amater ti je PELE ,DI STEFANO,PUSKAS,GENTO ,KOPA itd kompanija iz 50 do 65
?hheheh 20 godn smijesan si pa pogedaj ligu samo i ligu prvaka real ima 3 titule kao i barcalona zadnji 20 godn po tvom,a real makar u zadnji 20 godn nije imao sramotu da igrao skoramu intortot kup a to je bilo 2003 heheh,,pa to je skoro
ako cemo vec o sramotama,samo pogledaj moju slicicu :lol:[/quote]
meni netreba slicia da imam na njoj 9-3 ,o 31 -18

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 07 sep 2009, 10:54

ma vade se iz jedne utakmice gdje ste bili kad smo vs izbacili iz lige prvaka 2002, i u spanskoj ligi kad vam je Carlos zabijao sa 40 metara golove

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 07 sep 2009, 11:01

Gdje si ti bio tad ??? I de mi nadji link za taj Carlosov go... bas me zanima...

I da se razumijemo, real je imao pobjeda, Barca je imala pobjeda... sta sad trebamo nadmetat se ko je kad pobijedio i gdje... ko je kakve golove primao, i od koga...

bitno je da je Barca u sadasnjosti bolja, i kraj price...

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 07 sep 2009, 11:03

al mi idete na neku stvar djeco pa zna se ko je tito u evropi i spaniji BARCA a real bolje neka proba proci osminu finala jer nikako da mu uspije u zadnjih 7 godina a barca je tu uvijek negdje u polufinalu ili cetvrtfinalu ;) real je historija !!
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 07 sep 2009, 11:08

CRNI_SA je napisao/la:al mi idete na neku stvar djeco pa zna se ko je tito u evropi i spaniji BARCA a real bolje neka proba proci osminu finala jer nikako da mu uspije u zadnjih 7 godina a barca je tu uvijek negdje u polufinalu ili cetvrtfinalu ;) real je historija !!
Real je historija, samo sto oni to ne mogu skontat...

kontaju evo para, i bit cemo kao Barcelona. Za titule treba nesto vise od para i zarade na dresovima.

23 KING JAMES
Kontakt:

Post Postao/la 23 KING JAMES » 07 sep 2009, 11:08

Wolverine je napisao/la:Gdje si ti bio tad ??? I de mi nadji link za taj Carlosov go... bas me zanima...

I da se razumijemo, real je imao pobjeda, Barca je imala pobjeda... sta sad trebamo nadmetat se ko je kad pobijedio i gdje... ko je kakve golove primao, i od koga...

farsa je bila bolja u prošloj sezoni šta će bit ove ne zna se dok Real je najveći klub na svijetu jedini klub u kojem je fudbalerima iz raznih zemalja san da igraju pogledajmo nešta gdje je Ronaldo htio da igra u Realu,Kaka nije htio u citi za duplo veću platu Benzemu mančester.u.cijelo ljeto pokušavo da kupi Real poslao ponudu ovaj odmah došao
kraj priče...
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 07 sep 2009, 11:16

23 KING JAMES je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:Gdje si ti bio tad ??? I de mi nadji link za taj Carlosov go... bas me zanima...

farsa je bila bolja u prošloj sezoni šta će bit ove ne zna se dok Real je najveći klub na svijetu jedini klub u kojem je fudbalerima iz raznih zemalja san da igraju pogledajmo nešta gdje je Ronaldo htio da igra u Realu,Kaka nije htio u citi za duplo veću platu Benzemu mančester.u.cijelo ljeto pokušavo da kupi Real poslao ponudu ovaj odmah došao
kraj priče...
Sjecam sezone 2000 kad je Hespu na Bernabeu sa 40m-tak zabijo projektil ,Anelka,Raul 3-0 tad je Van Gal bio trener a sezona 2002 isto Bernabeuo Carlos al tad nesto vise od 30m,...naravno da netreba to su golovi,ipak bezobzia na sve mi smo i dalje broj 1 u Europi , I Spaniji ,,,,

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.