FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
-
- Kontakt:
- -Barcelona-
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Gdje je Barca bila do kad 92 1 put ,,zar je tad pocela a osnovani su nak ranije 2 godnije e e e e e nemas to pojma...HALA MADRIDibra_barca je napisao/la:u deceniji... svaka van cast, ja to nebi znao da nebi tebe sad...
**** to sta je bilo u 50 -tim tada je igralo par klubova ligu prvaka i amaterski skoro fudbal ,barca ima u zadnjih 20 godina vise titula od reala ukupno to je vaznofabio je napisao/la:Gdje je Barca bila do kad 92 1 put ,,zar je tad pocela a osnovani su nak ranije 2 godnije e e e e e nemas to pojma...HALA MADRIDibra_barca je napisao/la:u deceniji... svaka van cast, ja to nebi znao da nebi tebe sad...

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
amater ti je PELE ,DI STEFANO,PUSKAS,GENTO ,KOPA itd kompanija iz 50 do 65CRNI_SA je napisao/la:**** to sta je bilo u 50 -tim tada je igralo par klubova ligu prvaka i amaterski skoro fudbal ,barca ima u zadnjih 20 godina vise titula od reala ukupno to je vaznofabio je napisao/la:Gdje je Barca bila do kad 92 1 put ,,zar je tad pocela a osnovani su nak ranije 2 godnije e e e e e nemas to pojma...HALA MADRIDibra_barca je napisao/la:u deceniji... svaka van cast, ja to nebi znao da nebi tebe sad...!!
?hheheh 20 godn smijesan si pa pogedaj ligu samo i ligu prvaka real ima 3 titule kao i barcalona zadnji 20 godn po tvom,a real makar u zadnji 20 godn nije imao sramotu da igrao skoramu intortot kup a to je bilo 2003 heheh,,pa to je skoro
mislio sam na sve titule kup kupova,primera,kup kralja , 

la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
50. nisu bili amaterski igraci, a nije bio ni amaterski fudbal. jedino sto je bilo napola amatersko je takmicenje. takmicenje tad nije znacilo koliko danas znaci
naravno da je i tada bilo velikih igraca ali je smjesno porediti to vrijeme i sada kada je fudbal napredovao mnogo vise !!Wolverine je napisao/la:50. nisu bili amaterski igraci, a nije bio ni amaterski fudbal. jedino sto je bilo napola amatersko je takmicenje. takmicenje tad nije znacilo koliko danas znaci
la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Barcelona će pokušati uvjeriti Manchester City da im proda Robinha tako što će klubu sa Eastlandsa ponuditi Thierry Henrya.
Katalonski klub ovog se ljeta raspitivao u Manchesteru za Robinha, ali je City odgovorio da će prodati Brazilca samo u slučaju da u transfer bude uključen Lionel Messi.
Naravno, u Barceloni nisu ni htjeli da čuju o prodaji Messija, ali će trener Pep Guardiola u januraskom prelaznom roku pokušati privoliti Manchester City na prodaju Robinha time što će im ponuditi Thierrya Henrya
Katalonski klub ovog se ljeta raspitivao u Manchesteru za Robinha, ali je City odgovorio da će prodati Brazilca samo u slučaju da u transfer bude uključen Lionel Messi.
Naravno, u Barceloni nisu ni htjeli da čuju o prodaji Messija, ali će trener Pep Guardiola u januraskom prelaznom roku pokušati privoliti Manchester City na prodaju Robinha time što će im ponuditi Thierrya Henrya
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Raul_64 je napisao/la:Barcelona će pokušati uvjeriti Manchester City da im proda Robinha tako što će klubu sa Eastlandsa ponuditi Thierry Henrya.
henry će u engleskoj igrati samo za arsenal ni za jednu drugu ekipu
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Mirza_Hordas kad si se cuo sa njim, posto ga ocito licno poznajes ?
Kad je Barca prvi put ono protiv Sampdorije,92 jelda ako se nevaram,pa gdje su bili do tad ,Real je do tad igrao 11 puta u finalu a 6 puta bio prvak,a 98 do 2002 ,3 puta,mozemo da izaadjemo i cekamo da dodjete do 9 titule jos 120 godina,jer prosjek vam je u ovi 60 god tek.3 titule.sve sto je fino kratko traje,tako i sezone kad 2000 DO 2003 ,2puta Prvak 2 puta Polufinale ispada bezvezeNail for Real je napisao/la:Osvojio je Real LP 2 put u deceniji 2000 i 2002,bas kao i Farsa...ibra_barca je napisao/la:ma ligu prvaka real nije osvojio od 2002g, sramota, samo parama pokusavate osvajati, nemate ni trunke postovanja prema svojim igracima, sad odjednom ulozite 250mil.€, i kontate, prvaci... samo se nadajte..., nada zadnja umire
- -Barcelona-
- Kontakt:
amater ti je PELE ,DI STEFANO,PUSKAS,GENTO ,KOPA itd kompanija iz 50 do 65
?hheheh 20 godn smijesan si pa pogedaj ligu samo i ligu prvaka real ima 3 titule kao i barcalona zadnji 20 godn po tvom,a real makar u zadnji 20 godn nije imao sramotu da igrao skoramu intortot kup a to je bilo 2003 heheh,,pa to je skoro[/quote]
ako cemo vec o sramotama,samo pogledaj moju slicicu
?hheheh 20 godn smijesan si pa pogedaj ligu samo i ligu prvaka real ima 3 titule kao i barcalona zadnji 20 godn po tvom,a real makar u zadnji 20 godn nije imao sramotu da igrao skoramu intortot kup a to je bilo 2003 heheh,,pa to je skoro[/quote]
ako cemo vec o sramotama,samo pogledaj moju slicicu

DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
ako cemo vec o sramotama,samo pogledaj moju slicicu-Barcelona- je napisao/la:amater ti je PELE ,DI STEFANO,PUSKAS,GENTO ,KOPA itd kompanija iz 50 do 65
?hheheh 20 godn smijesan si pa pogedaj ligu samo i ligu prvaka real ima 3 titule kao i barcalona zadnji 20 godn po tvom,a real makar u zadnji 20 godn nije imao sramotu da igrao skoramu intortot kup a to je bilo 2003 heheh,,pa to je skoro

meni netreba slicia da imam na njoj 9-3 ,o 31 -18
ma vade se iz jedne utakmice gdje ste bili kad smo vs izbacili iz lige prvaka 2002, i u spanskoj ligi kad vam je Carlos zabijao sa 40 metara golove
Gdje si ti bio tad ??? I de mi nadji link za taj Carlosov go... bas me zanima...
I da se razumijemo, real je imao pobjeda, Barca je imala pobjeda... sta sad trebamo nadmetat se ko je kad pobijedio i gdje... ko je kakve golove primao, i od koga...
bitno je da je Barca u sadasnjosti bolja, i kraj price...
I da se razumijemo, real je imao pobjeda, Barca je imala pobjeda... sta sad trebamo nadmetat se ko je kad pobijedio i gdje... ko je kakve golove primao, i od koga...
al mi idete na neku stvar djeco pa zna se ko je tito u evropi i spaniji BARCA a real bolje neka proba proci osminu finala jer nikako da mu uspije u zadnjih 7 godina a barca je tu uvijek negdje u polufinalu ili cetvrtfinalu
real je historija !!

la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Real je historija, samo sto oni to ne mogu skontat...CRNI_SA je napisao/la:al mi idete na neku stvar djeco pa zna se ko je tito u evropi i spaniji BARCA a real bolje neka proba proci osminu finala jer nikako da mu uspije u zadnjih 7 godina a barca je tu uvijek negdje u polufinalu ili cetvrtfinalureal je historija !!
kontaju evo para, i bit cemo kao Barcelona. Za titule treba nesto vise od para i zarade na dresovima.
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
farsa je bila bolja u prošloj sezoni šta će bit ove ne zna se dok Real je najveći klub na svijetu jedini klub u kojem je fudbalerima iz raznih zemalja san da igraju pogledajmo nešta gdje je Ronaldo htio da igra u Realu,Kaka nije htio u citi za duplo veću platu Benzemu mančester.u.cijelo ljeto pokušavo da kupi Real poslao ponudu ovaj odmah došaoWolverine je napisao/la:Gdje si ti bio tad ??? I de mi nadji link za taj Carlosov go... bas me zanima...
kraj priče...
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
Sjecam sezone 2000 kad je Hespu na Bernabeu sa 40m-tak zabijo projektil ,Anelka,Raul 3-0 tad je Van Gal bio trener a sezona 2002 isto Bernabeuo Carlos al tad nesto vise od 30m,...naravno da netreba to su golovi,ipak bezobzia na sve mi smo i dalje broj 1 u Europi , I Spaniji ,,,,23 KING JAMES je napisao/la:farsa je bila bolja u prošloj sezoni šta će bit ove ne zna se dok Real je najveći klub na svijetu jedini klub u kojem je fudbalerima iz raznih zemalja san da igraju pogledajmo nešta gdje je Ronaldo htio da igra u Realu,Kaka nije htio u citi za duplo veću platu Benzemu mančester.u.cijelo ljeto pokušavo da kupi Real poslao ponudu ovaj odmah došaoWolverine je napisao/la:Gdje si ti bio tad ??? I de mi nadji link za taj Carlosov go... bas me zanima...
kraj priče...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.