RK Goražde – RK Izvidžač Mi grupa 20.00h
Tako mi je receno sinoc da ce biti raspored za Kup

Da mogu planirati ljudi koji budu htjeli doci iz drugih gradova

Eh, moja 'nokiA'!Aikon je napisao/la:TRigger jupiiiiiiiii BOSNA ŠAMPION!!!!.....
i šta nam to vredi bolan???? šta???? Kad su nam igrači gladni??? Kad pare što bi morale iči igračima za plate,za stanove idu na druge strane?????.................Kad završi kup pogledaj kad rk bosna pobjedi,pogledaj obraze naših igrača,pogledaj očel biti koje kapi sreče i veselja kad osvoje kup na njihovim obrazima????
........................al nema veze neka nam je bosna šampion,pa nije važno koliku cjenu treba platit za to!!!
![]()
Trigger je napisao/la:
Vjerujem da ni Ti i ostali niste ništa manje 'zagriženi' navijači - samo ja klupske probleme prepuštam onim koji treba da brinu o tom, upravi kluba....pa i Gradu, Kantonu, Savezu....
Trigger je napisao/la:Bosni i Kup
BOSNA - IZVIĐAČ = 37:27
Čestitke igračim, stručnom štabu i upravi RK Bosna za osvojeni pehar pobjednika Kupa Bosne i Hercegovine, što je četvrta dupla "kruna" najboljeg bh.kluba!
Bravo majstori!
![]()
x4
Janez je napisao/la:Cestitke za titulu,bio sam sad za vikend i slavilo se...ludnica![]()
![]()
Pucelj odlazi u Sloveniju 100% (mislim da je Celje ili Lasko )....
Pa jel to sigurno več podpiso za Celje??? A šta Doborac ostaje????Janez je napisao/la:Cestitke za titulu,bio sam sad za vikend i slavilo se...ludnica![]()
![]()
Vrijeme je da se vec okrenemo novoj sezoni![]()
Par svjezih informacija
Pucelj odlazi u Sloveniju 100% (mislim da je Celje ili Lasko )
F. Melić se predomislio i 95% ostaje u Bosni i ne zeli ici u Borac,ali sve zavisi od dogovora sa menadzerom u srijedu
ne znam zasto ne bi maniajci dosli u dvoranu i navijali za RK Bosna, naravno, mislim na utakmice Lige prvaka!?Medixon je napisao/la:Neznam zaista razlog , sto Bosna igra ovu ligu ... treba im odma na pocetku lige dat duplu krunu
A Bosna , ruku na srce je najbolji sportski kolektiv u Bosni i Hercegovini..veliki sam fan Zeljeznicara , ali ovo se moralo priznat. Naravno uz selekcije u sjedecoj odbojci
Bosno , samo naprijedi sretno u Evropi
xavi26 je napisao/la:ne znam zasto ne bi maniajci dosli u dvoranu i navijali za RK Bosna, naravno, mislim na utakmice Lige prvaka!?Medixon je napisao/la:Neznam zaista razlog , sto Bosna igra ovu ligu ... treba im odma na pocetku lige dat duplu krunu
A Bosna , ruku na srce je najbolji sportski kolektiv u Bosni i Hercegovini..veliki sam fan Zeljeznicara , ali ovo se moralo priznat. Naravno uz selekcije u sjedecoj odbojci
Bosno , samo naprijedi sretno u Evropi
ipak je to jedini nas klub koji igra najelitnije klupsko takmicenje..
LOOOOOLTrigger je napisao/la:Janez je napisao/la:Cestitke za titulu,bio sam sad za vikend i slavilo se...ludnica![]()
![]()
Pucelj odlazi u Sloveniju 100% (mislim da je Celje ili Lasko )....
![]()
![]()
Inace, hvala na "svježim" info.
100% zavrseno,pricao sa njim poslije proslave titule u subotuAikon je napisao/la:
Pa jel to sigurno več podpiso za Celje??? A šta Doborac ostaje????
Hehhehe..izgleda da se Janez z....Pucelj ostajeTrigger je napisao/la:Otišli, zvanično, Grahovac, Čačić, Banić, Melić i Ovčina.
Prema izjavi direktora Kenana Magode, date 'Oslobođenju' rukometaši Bosne su i dalje na okupu, a odmor će dobiti 15. juna. Iz kluba je zvanično otišlo 5 rukometaša, Grahovac je već otprije potpisao za francuski Montpellier, Banić je otišao u austrijski Bregenz a Melić u banjalučki Borac. Čačić i Ovčina su dobili sporazumni raskid ugovora i još nisu izabrali novi klub.
Intenzivno se radi na pregovorima sa igračima koji su interesantni Bosni za narednu sezonu, ali Magoda navodi da je još rano govoriti o 'imenima' pojačanja osim da se radi o igračima iz Premijer lige i inostranstva.
Od mladih igrača najozbiljnije se računa na golmana Damira Efendića i desnog beka Elisa Memića (1993.), a šansu još ima nekoliko omladinaca, ali o o njima će biti naknadno odlučeno kada se završe pregovori sa željenim rukometašima i ako potvrde kvalitet potreban Bosni koja ima namjeru da naredne sezone napravi, prema riječima Magode, iskorak u LP.
imeime je napisao/la:meni se cini da ce biti iskorak u nazad... ne moze se godinama varati igrace...
Čini se ili je to priželjkivanje, i to ne samo vas dvojice!?smradex je napisao/la:I meni se tako cini.. A kako sam cuo, navodno samo 5-6 igraca trenutno trenira. Ne znam jel tacno..
Monolog je napisao/la:Volio bih(ustvari, svi bismo mi voljeli)da Bosna napravi iskorak i u Ligi Prvaka. Svakako u domaćem prvenstvu nemaju konkurenciju, tako da tu ne vidim da bi mogli posustati ni sljedeće sezone.
@Trigger
Govori li se o igračima koje bismo mogli gledati u Bosni sljedeće sezone?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.