FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
@ultrasstyle_tz
Ne komentarišeš navijanje, mada imaš naviku. Zanima me tvoje mišljenje.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ne komentarisem navijanje zato sto se mozda nekim nece svidjeti komentarVolimTz je napisao/la:@ultrasstyle_tz
DANAS je ono bilo top, odlicna organizacija, sve pod kontrolom, nove pjesme super, ona sto chini kaze "B92" strasno se uvlaci pod kozu. Fukare su super odradile sve vezano za ovu utakmicu
eh tu je kljuc ,"za ovu utakmicu"..koliko nas moze drzati ta organizacija, taj pozitivni afekt, koliko ce momak koji je vodio navijanje danas(znamo svi ko je jbg) biti tu, koliko dugo ce to njega drzati, koliko dugo ce trebati da ako krene opet super prica, skoci brojnost , vrate se stare ekipe, koliko dugo ce trebati da neko postane ljubomoran, zavistan i krene razje.avat sve to...jednostavno necu da se ponadam, jer bilo sta dobro i lijepo vezano za Fukare i nasu tribinu jako kratko traje i sto je najgore sami sebi uvijek dohakamo, niko sa strane nas ne sje.e nego nasa zavist, ljubomora i igre..mogu li se pomiriti sve podgrupe ili bolje receno frakcije itd itd, sad ulazimo u stvari koje nisu za foruma..odoh i ja daleko
ako cemo gledati samo ovo sto si me pitao, danasnju tekmu, sve super , vrh, ali jednostavno necu vise da se nadam boljem
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Kako je danas bilo dobro navijanje, momak je dokazao da se i sa malim brojem moze biti i izgledati kao ozbiljna navijacka skupina.VolimTz je napisao/la:![]()
Nakon dugo vremena da se tokom cijele utakmice pjevaju 2 pjesme bez stajanja, i bez pretjeranog skandiranja..
Ono indirovo mislim da sam napamet naucio
Dolazi nakon 5 minuta sto je tekma pocela pa kaze, ajmo 2 reda gor i to je to
Pa kaze Mi smo fukare iz grada soli ...
pa onda Niko niko samo Sloboda...
Pa onda Hocemo pobjedu..
Pa Samo gooooo, samo gooooo
Pa u međuvremenu kad primimo gol, titula nam ne trebaaaaa,
Sasa i Neven nista.
Nadam se da dolaze bolji dani za Fukare
Poraz zaboli sreca utihne al' vjera u tebe nikad ne prestaje !!
- Beduin
- Kontakt:
Ako se sjecam, T. je bubnjar u Fukarama (jedan od njih) i odlicno osjeti/razumije ritam. Volio bih da cujem tu novu pjesmu, valjda se nabaci i na YT, ali drago mi je sve ovo procitati o danasnjim Fukarama. Neko napisa da je ovo samo trenutno, dok se Kompjuter ne vrati, zna li neko koliko ima istine u tome ili novi vodja ostaje gdje je i danas bio?
I fascinantno je da do jucer nije bilo nove pjesme, danas dodje novi momak i vec ima spremne 2-3 pjesme i grupa zna rijeci. Znaci, omladina fura taj fazon, pise rijeci, ali je kocilo u grupi i nije se moglo dalje. Ako se Kompjuter vrati i nastavi furati ove nove pjesme, e j3baji ga onda.
I fascinantno je da do jucer nije bilo nove pjesme, danas dodje novi momak i vec ima spremne 2-3 pjesme i grupa zna rijeci. Znaci, omladina fura taj fazon, pise rijeci, ali je kocilo u grupi i nije se moglo dalje. Ako se Kompjuter vrati i nastavi furati ove nove pjesme, e j3baji ga onda.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Danas je ''podmladak'' Fukara negdje oko 30-40 mladica na celu s tim bubnjarem napravilo korteo od trga do stadiona, prelijepo je bilo za vidjeti..Beduin je napisao/la:Ako se sjecam, T. je bubnjar u Fukarama (jedan od njih) i odlicno osjeti/razumije ritam. Volio bih da cujem tu novu pjesmu, valjda se nabaci i na YT, ali drago mi je sve ovo procitati o danasnjim Fukarama. Neko napisa da je ovo samo trenutno, dok se Kompjuter ne vrati, zna li neko koliko ima istine u tome ili novi vodja ostaje gdje je i danas bio?
Dugo Fukare nisu blistale kao danas.
Puno toga zavisi od subote, ako istu atmosferu napravi sa većim brojem i ako ga puno ljudi podrži ima dosta šanse da ostane. E sad je na nama da dođemo i zagrmimo. Možda sam optimističan više nego realan, ali neka bude.Beduin je napisao/la:Ako se sjecam, T. je bubnjar u Fukarama (jedan od njih) i odlicno osjeti/razumije ritam. Volio bih da cujem tu novu pjesmu, valjda se nabaci i na YT, ali drago mi je sve ovo procitati o danasnjim Fukarama. Neko napisa da je ovo samo trenutno, dok se Kompjuter ne vrati, zna li neko koliko ima istine u tome ili novi vodja ostaje gdje je i danas bio?
Ma bice, moje neko misljenje je da lik treba da ostane, usao je 15 minuta prije utakmice, napravio kocku i hodao oko nje, on je stavljao ljude gdje ce stojati, zastave podjelio, i na slikama se moze vidit da iza crte stoji samo on i bubnjar, eventualno jos jedan covjek, sto kod indira nije bio slucaj.VolimTz je napisao/la:Puno toga zavisi od subote, ako istu atmosferu napravi sa većim brojem i ako ga puno ljudi podrži ima dosta šanse da ostane. E sad je na nama da dođemo i zagrmimo. Možda sam optimističan više nego realan, ali neka bude.Beduin je napisao/la:Ako se sjecam, T. je bubnjar u Fukarama (jedan od njih) i odlicno osjeti/razumije ritam. Volio bih da cujem tu novu pjesmu, valjda se nabaci i na YT, ali drago mi je sve ovo procitati o danasnjim Fukarama. Neko napisa da je ovo samo trenutno, dok se Kompjuter ne vrati, zna li neko koliko ima istine u tome ili novi vodja ostaje gdje je i danas bio?
Stvarno moram pohvalit danasnje izdanje Fukara. Bas pozitivno su mnogi iznenadjeni. Veliku gresku su napravili sa onim saopstenjem kako je Husic neprijatelj Slobode. Da toga nije bilo, vjerujem da bi bilo minimum 500 ljudi u kopu u subotu.
Ma vodio je Toni i prije par puta.Nije mu prvi puta ne znam koliko ste bili aktivni.
Treba biti realan i reci da u gradu imamo par momaka koji su i koji bi mogli ekstra voditi grupu.E.B ali je u De zatim M.K sa sjenjaka znate svi na koga mislim i po meni momak koji se ne cijeni dovoljno u grupi M.K sa Irca znaju ovi mladji o kome se radi.Tu bih dodao i A.K sa Soline ali njega je zivot odveo na neke druge strane.Zadnja dvojica su bili u UB mislim da Doe poznaje obojicu dobro.
Cijeli zivot su momci tu a i cijenjeni su u gradu.
Kompjuter je sa svojom politikom vodjenja grupe otjerao strasan brpj pravih Ultrasa iz grupe.
Valjda dolaze bolji dani pa vidimo se aBd u subotu na sjeveru.
Treba biti realan i reci da u gradu imamo par momaka koji su i koji bi mogli ekstra voditi grupu.E.B ali je u De zatim M.K sa sjenjaka znate svi na koga mislim i po meni momak koji se ne cijeni dovoljno u grupi M.K sa Irca znaju ovi mladji o kome se radi.Tu bih dodao i A.K sa Soline ali njega je zivot odveo na neke druge strane.Zadnja dvojica su bili u UB mislim da Doe poznaje obojicu dobro.
Cijeli zivot su momci tu a i cijenjeni su u gradu.
Kompjuter je sa svojom politikom vodjenja grupe otjerao strasan brpj pravih Ultrasa iz grupe.
Valjda dolaze bolji dani pa vidimo se aBd u subotu na sjeveru.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.
Zasto se ovoliko spominju imena ovdje ? Daj ba sto je previse, previse je, koji vam je ****.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- Beduin
- Kontakt:
Al sto danas vodja nabi kolegu bubnjara, negdje pred kraj poluvremena?
I to ovaj kaze zbog ritma pocelo njesra, izgleda T. pravo zeli organizaciju i da sve izgleda kako treba, to volim.
I to ovaj kaze zbog ritma pocelo njesra, izgleda T. pravo zeli organizaciju i da sve izgleda kako treba, to volim.
075 ❤
075 ❤
Zbog dječijeg bezobrazluka. Ništa vrijedno pomena.Beduin je napisao/la:Al sto danas vodja nabi kolegu bubnjara, negdje pred kraj poluvremena?![]()
Sjever danas
Tribina dugo nije licila na nesto ozbiljno
Ako neko ima info za subotu ko ce vodit nek napise ovde pa da znamo tj. da dodjemo u sto vecem broju ako ce bit ovakvo navijanje bez psovanja i citulje.
Na Tusnju je grob do groba
Majka trazi sina svoga
Nasla ga je na istoku
Gdje Fukare kolju stoku
Majka trazi sina svoga
Nasla ga je na istoku
Gdje Fukare kolju stoku
Isti čovjek kao i danas. Akoooo se nekim slučajem gosn. računar vrati, košpe i sjedi na sektor do. Nisi na gubitku.Nighthawk je napisao/la:Ako neko ima info za subotu ko ce vodit nek napise ovde pa da znamo tj. da dodjemo u sto vecem broju ako ce bit ovakvo navijanje bez psovanja i citulje.
gosn racunar :lol:
Ostace mu nadimak kompijuter.
- Beduin
- Kontakt:
Uceram mu i kompjuteru, odakle taj nadimak?
075 ❤
075 ❤
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Na PL prepucavanjima rodio nadimakBeduin je napisao/la:Uceram mu i kompjuteru, odakle taj nadimak?
Sjecam se vremena iz male dvorane i velike, par puta T. vodio organizaciju. Iz nicega smo koreografije pravili jbt
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.