FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Beduin
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Beduin » 19 okt 2016, 18:57

Tuzlak04 je napisao/la:..a da mi što prije odjeebemo ovaj kup i da što više skupimo bodova jer nas čeka grčevita borba u drugom dijelu sezone. Ove momke gledamo sad a u drugom dijelu nam igraju juniori i kadeti . Daj Bože da oni ubodu koji bod . .
Samo smo oslabljeni za Zebu i Karica, mislim na roster i broj igraca, tako da bismo trebali ostvariti slican rezultat kao i prosle sezone.
Mada, ja bih bio zadovoljan i sa 3. mjestom i da tijesno ispadnemo u polufinalu (i to samo zato jer znam da bismo ispali u finalu svakako, a to ne bih mogao podnijeti jos jedan put). :urnebes:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 19 okt 2016, 19:05

Ma hajde Zeba, Karic, Djidic, Mehidic. Svi su lose igrali ove sezone, otjerao bi ih i Azmir da je ostao u januaru ili junu.

Problem je ako ovi uruce papire Ordagicu, Piricu ili Veselom. Pa neka pokusaju uzeti koju marku, samo neka ne puste ove koji imaju potencijala lagano Zelji, Sarajevu i Zrinjskom na noge. To je vec radjenje sebi i Slobodi od glavu.
Ili da se desi nesto tipa Smajica se forsira i onda on ode besplatno rivalu.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 19 okt 2016, 19:14

Nisam se pokajao sto sam danas bio dio kopa. Steta sto ovaj momak privremeno vodi. Pokazao je za samo 90 minuta koliko ova tribina moze bolje i bez velikog broja, a koji bi s njim mogao doci. Ako u subotu bude on vodio dođite, a ja cu prvi jesti kospe kad se vrati kompjuter.

Treba pruziti momku maksimalnu podrsku.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 19 okt 2016, 19:16

tuzlak1987 je napisao/la:Ma hajde Zeba, Karic, Djidic, Mehidic. Svi su lose igrali ove sezone, otjerao bi ih i Azmir da je ostao u januaru ili junu.

Problem je ako ovi uruce papire Ordagicu, Piricu ili Veselom. Pa neka pokusaju uzeti koju marku, samo neka ne puste ove koji imaju potencijala lagano Zelji, Sarajevu i Zrinjskom na noge. To je vec radjenje sebi i Slobodi od glavu.
A nece besplatno ici ce za 10 15 hiljada koje ce oni rastaliti.
Veseli,Subic,Kostic,i Ordagic odlaze 95 posto.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 19 okt 2016, 19:34

solinas je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Ma hajde Zeba, Karic, Djidic, Mehidic. Svi su lose igrali ove sezone, otjerao bi ih i Azmir da je ostao u januaru ili junu.

Zadnjem je zadnji voz ,za nesto vise.Malo me strah zbog saznanja ko ce ga zastupati,ali molim Boga da mu pomogne,jer momak to i zasluzuje,kao i Pirija svakako.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 19 okt 2016, 19:36

Ako Ordagic dodje pod ruke Husari, nek se komotno prebaci na familijarni biznis.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 19 okt 2016, 19:39

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ako Ordagic dodje pod ruke Husari, nek se komotno prebaci na familijarni biznis.
Husarine seme su u biti, ako te nece Sarajevo trpam te Slobodi, ako te nece Sloboda trpam te u Mladost DK.

Zeljo najpametniji ispao. Ako on bude vedrio i oblacio nad Tusjem nek se ubijemo

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 19 okt 2016, 19:47

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ako Ordagic dodje pod ruke Husari, nek se komotno prebaci na familijarni biznis.
Husara? :nene: :nene: Nije iz nase zemlje,a dobro ga znam

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 19 okt 2016, 19:53

Subić plata 8 K, prvi leti vanka na zimu, to je sigurica. Uglavnom, ako ova garnitura ostane, ide se na rezanje troškova što samo po sebi kaže da će se otpustiti dobar broj igrača, a više će se ići na "našu" djecu iz omladinskog pogona. Znači ni ispadanje neće biti daleko.
Mes Que Un Club

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 19 okt 2016, 20:10

hule_barca je napisao/la:Subić plata 8 K, prvi leti vanka na zimu, to je sigurica. Uglavnom, ako ova garnitura ostane, ide se na rezanje troškova što samo po sebi kaže da će se otpustiti dobar broj igrača, a više će se ići na "našu" djecu iz omladinskog pogona. Znači ni ispadanje neće biti daleko.
Ne moze se na djecu u Bosni ako hoces nesto vise. To se vidjelo u na primjeru Zelje ..tezak je taj prelazak iz juniora

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 19 okt 2016, 20:12

VolimTz je napisao/la:Nisam se pokajao sto sam danas bio dio kopa. Steta sto ovaj momak privremeno vodi. Pokazao je za samo 90 minuta koliko ova tribina moze bolje i bez velikog broja, a koji bi s njim mogao doci. Ako u subotu bude on vodio dođite, a ja cu prvi jesti kospe kad se vrati kompjuter.

Treba pruziti momku maksimalnu podrsku.
Ma ozvjezenje def.
Slusam momke oko sebe vele konacno smo navijali argentina opa opa hahahaa
T. Odlican vidi se da srcem radi :thumbup:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 19 okt 2016, 20:13

joksimovic je napisao/la:
solinas je napisao/la:

Zadnjem je zadnji voz ,za nesto vise.Malo me strah zbog saznanja ko ce ga zastupati,ali molim Boga da mu pomogne,jer momak to i zasluzuje,kao i Pirija svakako.
Ima on dobru ponudu iz vana a i Sarajevo mu je ponudilo jako dobre uslove ako bude zelio na polusezoni da napusti klub..Nema njemu zime.
Sve je to Husic vec zapoceo sto oni fola najavljuju 5,6 juniora je pod ugovorom Ordagic je trebao produziti ugovor na zimu za duplo veci ugovor,i td...nemam nista protiv nase omladine Smajica,Hajdarevica,jbt Ibrahimovic bio dogovoren na polusezoni,Mirel,pravio se mlad i energican tim okruzen sa par iskusnih....medjutim ukoliko u klubu ne stima dzaba ti omladina...
Razjebace sve uradjeno i dovesti igrace kao i prije potpise za dvije milje milja igracu milja njima...javasluk opet dolazi Joksime....
Husic i njegov sistem doveli su omladinu u klub od nekih poput Efendica napravili igrace....
Gledaj mladosti Hajdarevic,Veselinovic,Piric,Eric,Govedarica,Grahovac,Smajic,Krpic Ordagic......ne znam da iko ima vise od 25....dobro je bilo sve zamisljeno ali razjebase dusmani....

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 19 okt 2016, 20:17

Jebte ja sve kontam krpa ima jedno 32 ono 25 :urnebes:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 19 okt 2016, 20:19

Sariel je napisao/la:Jebte ja sve kontam krpa ima jedno 32 ono 25 :urnebes:
I ja kontam eto ima 27-28 :)

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 19 okt 2016, 20:29

hule_barca je napisao/la:Subić plata 8 K, prvi leti vanka na zimu, to je sigurica. Uglavnom, ako ova garnitura ostane, ide se na rezanje troškova što samo po sebi kaže da će se otpustiti dobar broj igrača, a više će se ići na "našu" djecu iz omladinskog pogona. Znači ni ispadanje neće biti daleko.
. . .Subić nema 8 K . .

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 19 okt 2016, 20:38

Svu tu pricu ovdje u stranu, lijepo je danas bilo na Tusnju. Igra dosta bolja. Vlado mi se cini pogotkom. Fatic mi se svidio. Zec los. Ostali solidni, dosta truda i borbe za razliku od prije. Navijanje dobro, za promjenu. Sudija los, uvijek neke srvari na rubu se sviraju kontra nas. Subota, opet Tusanj :)
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 19 okt 2016, 20:38

Niko nije imao vecu platu od Zebe. ...
Ne znam da li mu je Dzidic ili Fatic blizu....ali on je imao najvecu platu.

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 19 okt 2016, 21:01

Ordaga je Azmirov igrac 1/1. U zadnju sekundu je ispred Sarajeva iskesirao 60K za njega...

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 19 okt 2016, 21:03

SRSlavinovici je napisao/la:Svu tu pricu ovdje u stranu, lijepo je danas bilo na Tusnju. Igra dosta bolja. Vlado mi se cini pogotkom. Fatic mi se svidio. Zec los. Ostali solidni, dosta truda i borbe za razliku od prije. Navijanje dobro, za promjenu. Sudija los, uvijek neke srvari na rubu se sviraju kontra nas. Subota, opet Tusanj :)
Kad smo kod sudjenja u prvom poluvremenu igrac sirokog vrati golmanu nogom loptu sa 7 metara, ovaj je hladno uhvati u ruke a sudija nista, kao u fazonu nije bilo namjere da se vrati golmanu

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 19 okt 2016, 21:05

ni Fatic ne vrijedi koliko je placen, ni blizu..za duplo manje para u PL BiH se moze dovesti duplo korisniji igrac.

Subic takodjer treba da ide , kao i Lazevski, Zec, mozda cak i Grahovac. Za Kostica ne znam sta bi rekao, jer ocigledno jos se nije sredio u glavi, kao i Veseli. Jedan golman isto napolje..Govedarica takodjer ne vrijedi para koje prima, dosta je i njega vise. I onaj Hadzic minute nije dobio a pare uzima-noga.

Piric, Eric, Azir; Efendic, Todor, Skaha, Kostic, Mehmedagic; Merzic, Stjepanovic,Hasanovic, Ordagic, Smajic; Krpa, Veseli.

na ovo dovesti lijevog beka, playmakera, 2 krila i napadaca-dakle 5 igraca i ti si TOP ekipa..ili ukratko da na ovo gore imas Peru Ivetica, Sarica, Zebu, Ahmeta i jedno top krilo opet bi se borio za titulu..ovo sto je otislo i sto treba da ode (ovi koje sam nabrojao) realno vrijedi samo Zeba

imao bi proslogodisnju ekipu pojacanu za Hasanovica, zdravog Skahu i jedno top krilo i to je u sustini sto je Azmir i trebao da uradi ljetos..2-3 ali prava igraca i po svaku cijenu zadrzati postojece, al to kako nas je Husref sve skupa je.o to ce se godinama prepricavati
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.