FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sekac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sekac » 02 nov 2014, 19:35

likusa je napisao/la:Cestitke na pobjedi normalnim navijacima ;) Šteta za nas, al kolko je uloženo dobro je :kafa:
Hvala Likuša, javljaju se ovi normalni konaćno
Sarajevo ljubavi moja!

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 02 nov 2014, 19:35

sekac je napisao/la:
likusa je napisao/la:Cestitke na pobjedi normalnim navijacima ;) Šteta za nas, al kolko je uloženo dobro je :kafa:
Hvala Likuša, javljaju se ovi normalni konaćno
Svega ima na obe strane :facepalm:
Željeznicar za život cijeli !

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 02 nov 2014, 19:36

Aragon je napisao/la:Zasto imam osjecaj da je cijela BiH navijala za Sarajevo danas? :)

3.0 kvota
Nad tobom sunce najljepše sja

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 02 nov 2014, 19:37

Cestitam na pobjedi, zasluzeno.

Moglo je i bez baklji ali realnost je takva. Jbga, Evropa je zarazena tim "problemom" a mi se samo uklapamo u "sivilo". Sto se nereda tice i to je, manje-vise, standardno, momci su dobro i glava je ziva, najbitnije. ;)
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 02 nov 2014, 19:38

Mislim da je ovo jedan od poslednjih utakmica dva sarajevska kluba, koji bi mogao imati tu neku igracku neizvjesnost,na zelenom terenu.U buducnosti bi to moglo biti samo formalnost od derbija. :hmmmmm:

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 02 nov 2014, 19:40

Hvala ti liki dobro mi smo bili danas bas jaki vi ste cak i dobro prosli imali smo dvije sanse dulje itd kako god dobar derbi je bio jedino je ono sranje od komsija ali djaba to su papci mislim na one sto su bacali baklje.. :roll: , @rooney 88 hvala i ti si dobar momak realan gotovo uvijek ali djaba ono danas nije trebalo nikako da smo mi prvi poceli pa uredu ali vi i onda mi batine dobijemo... :thumbdown:
04.10.2009 !!

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 02 nov 2014, 19:41

Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

TUFEK
Kontakt:

Post Postao/la TUFEK » 02 nov 2014, 19:42

normalaba je napisao/la:Cestitke komsije. Realizovali ste sve sto smo vam servirali.
hvala,a da smo još ono što smo stvorili,bilo bi previše

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 02 nov 2014, 19:43

@ Sarajlija jel to ne valja nasa bakljada, dimne pa sta ste vi pokazali danas gdje je koreo, bakljada daj ba nemoj zezat budi realan. :)
04.10.2009 !!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 nov 2014, 19:44

Znaci navijamo za nulu na Otoci i eto nas na drugom,malo po malo :kafa:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 02 nov 2014, 19:44

sarajlija je napisao/la:@ Sarajlija jel to ne valja nasa bakljada, dimne pa sta ste vi pokazali danas gdje je koreo, bakljada daj ba nemoj zezat budi realan. :)

Ma daj pusti ga, valjda ih poznati vodja ubija u mozak na jugu ,ja ih razumijem.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 02 nov 2014, 19:45

@aS_Roma
Hvala na ovom linku, jer sam se baš bio spremio da opletem po našim ali evo vidi se ko je kriv. Uostalom i naši su morali drugačije reagovati, ne trebaju nam ovakve stvari. Treba u ovakvim situacijama koristiti mozak i ne nasjedati na provokacije.

Što se tiče utakmice, ma odradili smo ovo fantastično. Meho sve više i više dobija moje povjerenje. Onaj prekid nas je malo poremetio i imali smo veliki pad u igri u tim trenucima, to nam se ne smije dešavati. Osim što imamo nekoliko igrača koji su kvalitetniji od njihovih, najviše sam nade polagao u iskustvo i to iskustvo nam je donijelo ova vrijedna tri boda. Puzigaća je u dosta slučajeva na iskustvo zaustavljao Memiju (mislim), Berberović, i ako je imao nekoliko kikseva, je isto tako sa iskustvom donio stabilnost sredini terena. Jako dobra odluka Mehe da ga ubaci na tu poziciju jer bilo koji drugi igrač možda ne bi odgovorio zadacima tu.

Pored iskustva imamo i mladost na koju moramo biti ponosni, Samir je ono vremena koliko je proveo na terenu odradio vrhunski, kao neko ko u svojim nogama ima bar 30 ovakvih derbija. Stvarno paklen momak, mnogo mu odgovara ova ofanzivna varijanta. Duljević isto tako fantastičan igrač i pravi džoker, nekad bi trebao drugačije reagovati, ali ne možemo mu zamjeriti jer je i on mlad i još sazrijeva. Ali ako nastavi ovako biće fantastičan.

Ostali su isto tako odradili fantastično, nadam se da Gojko i Krste nisu ozbijljnije povrijeđeni. A Krste se izgleda povrijedio prilikom proslave gola na onoj ogradi.

@fedeltraforta
Hvala legendo :tralala: :tralala:

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 02 nov 2014, 19:47

sarajlija je napisao/la:@ Sarajlija jel to ne valja nasa bakljada, dimne pa sta ste vi pokazali danas gdje je koreo, bakljada daj ba nemoj zezat budi realan. :)

Bgt.gdje sam ja uopste komentarisao sta valja,a sta ne valja,jesi citav? :crazy:

Čestitke,teska srca,svim normalnim komsijama :salut:

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 02 nov 2014, 19:50

Niko nije prokomentarisao ono dodavanje Okica kada je bila kontra? :urnebes: :urnebes: Prenijelo Ševku. Covjek je nabiji u gol out a lijevo nas igrac sam ceka da krene 1 na 1 sa golmanom :D

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 02 nov 2014, 19:52

Bilbija nije ni jedan pogresan pas imao ;) vidi kodro ko je inteligentan igrac :)

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 02 nov 2014, 19:57

Steta za one propustene prilike promasili smo tri 100% prilike (2x Duljevic i Okic).

Ovi nasi novinari su teska stoka i lazovi !
Ti si opet šampion !

Ljiljani87
Kontakt:

Post Postao/la Ljiljani87 » 02 nov 2014, 20:01

Armala je napisao/la:Niko nije prokomentarisao ono dodavanje Okica kada je bila kontra? :urnebes: :urnebes: Prenijelo Ševku. Covjek je nabiji u gol out a lijevo nas igrac sam ceka da krene 1 na 1 sa golmanom :D

Nije dodavanje pokušao lobovat :urnebes:

Čestitke na pobjedi.
1921 !
05.06.1998

Dzanelemi
Kontakt:

Post Postao/la Dzanelemi » 02 nov 2014, 20:06

Komšijaaaa kako su ti djeca :lol: :lol: :lol:

Mi smo sami sebi otezavali zivot na ovoj utakmici. Iako su komsinice malo pritiskale i presing pravile sve njihve akcije su nastale kao plod nasih gresaka.

Ne volim tu neku laznu skromnost...

Izjebali smo ih i samo ih je sebicnost Duljevica spasila blamaze i katastrofe

Bilbija se fajtao momacki
Stojcev u prvom poluvremenu ocajan u drugom se popravio
Puric neprepoznatljivo dobar :D

baza bez poraza :lol: :lol:

sad lagano pobjediti zadnje dvije utakmice, i sa Benkom cekati sve konkurente na Kosevu i aBd titulu da slavimo u maju :cool:

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 02 nov 2014, 20:12

Dzanelemi je napisao/la:Komšijaaaa kako su ti djeca :lol: :lol: :lol:

Mi smo sami sebi otezavali zivot na ovoj utakmici. Iako su komsinice malo pritiskale i presing pravile sve njihve akcije su nastale kao plod nasih gresaka.

Ne volim tu neku laznu skromnost...

Izjebali smo ih i samo ih je sebicnost Duljevica spasila blamaze i katastrofe

Bilbija se fajtao momacki
Stojcev u prvom poluvremenu ocajan u drugom se popravio
Puric neprepoznatljivo dobar :D

baza bez poraza :lol: :lol:

sad lagano pobjediti zadnje dvije utakmice, i sa Benkom cekati sve konkurente na Kosevu i aBd titulu da slavimo u maju :cool:
eh da je samo Benko :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.