FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ma dobro je kako je moglo biti, sreća da **** Listica u dubiozi kako im je general zglajzo. Danas cujem onaj debilni cicak nebjeđeni VD. Direktor se namercije da otjera rageta, al rage nas dobri ima zastićen ugovor na 3 god. Pa da faraon dođebza direktora slobide bio bi srećniji , makar bi kroz mesetarenja navuko novac
- RollingPaper
- Kontakt:
Cuj ritam od B92, pa i Grobari su taj ritam uzeli od Grka.
Fatic odlican.
Fatic odlican.
opusti se, boli me kita ko je od koga uzeo, samo kazem da je ritam od pjesme B92RollingPaper je napisao/la:Cuj ritam od B92, pa i Grobari su taj ritam uzeli od Grka.
uglavom, pjesma je dobra, pjevljiva i sa popunjenijom kopom ce odlicno zvucat
Odlicno je to danas izgledalo, dobro navijanje nove pjesme samo da se nastavi ovako moglob bi se i u kop nazad.emirzlaTu je napisao/la:Fukare apsolutni pomak,poslozeni,tri novije pjesme,svih 90 minuta podrska klubu,bez psovanja![]()
I KONACNO,ne spominje se Zeljo i Sarajevo
Ko je vodja daj pp
samo Sloboda
- RollingPaper
- Kontakt:
Ja opusten maximalno vazda.
Moze i meni PP ko je vodio navijanje, fino izgledao sjever danas mozda se vratim u Subotu.
Moze i meni PP ko je vodio navijanje, fino izgledao sjever danas mozda se vratim u Subotu.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sve je to namjesteno pa i navijanje. Zasto nije godinu dana bilo navijanja kako treba i sada se poboljsava?
- RollingPaper
- Kontakt:
I kiša je namještena.
Masoni su pussy smoke za ove grobare.....
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
TONI je vodio navijanje... Dobar momak,dugo na tribini... Dao se milion puta za Fukare..zasluzeno maksimalno ... U tom je navijackom filmu i odmah odlično izdanje bez obzira na brojnost... Transovi, zastave i navijanje svih 90 minuta... Odlično izdanje
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Konacno promjena.i dobro je bilo haha
U liniju promjena repertoara.jos i pobjeda...
Samo naprijed
U liniju promjena repertoara.jos i pobjeda...
Samo naprijed
Druze de pratimo Slobodu jer nekima nemozes objasniti......Skver je napisao/la:Masoni su pussy smoke za ove grobare.....
Meni je bas drago zbog pobjede ali moje misli u vezi Slobode,na puno ozbiljnijem su problemu.
A neka....skontace i ostali vremenom da je ovo samo infuzija (ostalo im od Azmira)pa kada nestane i opet nabiju dug na 8 mil katanac braca.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- Beduin
- Kontakt:
Bog ga s neba poslao u inat nama.tuzlak1987 je napisao/la:Sve je to namjesteno pa i navijanje. Zasto nije godinu dana bilo navijanja kako treba i sada se poboljsava?
Imal kakav video pjesama ili tekst?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- RollingPaper
- Kontakt:
REVOLUCIJAAAAAAAAAAAAA

- tuzlak1987
- Kontakt:
Meni je drago ako ce se poboljsati ali uceraj ti njima ako ce oni sabotirati svakog ko im se ne svidja samo da bude po njihovom. Eto neka sada nabiju Karicu 40 hiljada kazne od baklji na terenu i pirotehnike.Beduin je napisao/la:Bog ga s neba poslao u inat nama.tuzlak1987 je napisao/la:Sve je to namjesteno pa i navijanje. Zasto nije godinu dana bilo navijanja kako treba i sada se poboljsava?![]()
Eto uskoro ce imati i adut svi na sjever Sloboda nas treba.
Tj igrati cemo za qrca pa ce kao Slobodi trebati podrska vise nego ikad. Kad smo ganjali titulu i igrali dva fronta znamo stanje kakvo je bilo protiv Sirokog i Drine. Nakon Drine dolaze ispred stadiona ljudi psuju igracima i Azmiru zbog pozdrava, protiv Drine na pv prekid navijanja 50ak momaka koji su dosli.
Samo naprijed samo naprijed.smao hrabro bori se.nasa pjesma nek te nosi sve do nove pibjede..oooo nananananaBeduin je napisao/la:Bog ga s neba poslao u inat nama.tuzlak1987 je napisao/la:Sve je to namjesteno pa i navijanje. Zasto nije godinu dana bilo navijanja kako treba i sada se poboljsava?![]()
I nije bili samo gooo
kvalitet uvijek ispred kvantiteta, ako ovako nastave, porast ce i brojnost u kopu
dok raja prepozna dobru namjeru i pozitivne promjene
momak za 90 min pokaze koliko je onaj panj unistio grupu
dok raja prepozna dobru namjeru i pozitivne promjene
momak za 90 min pokaze koliko je onaj panj unistio grupu
I niko niko samo slobodaaa
I na tusnju rodjen na tusnju osto..
Kolko se ja mogu sjetit
I na tusnju rodjen na tusnju osto..
Kolko se ja mogu sjetit
Jos malo pa ce se pocet davat i podrska onim poljoprivrednicima iz odbora za kitnost.
Poslano sa mog SM-G900H koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-G900H koristeći Tapatalk
..a da mi što prije odjeebemo ovaj kup i da što više skupimo bodova jer nas čeka grčevita borba u drugom dijelu sezone. Ove momke gledamo sad a u drugom dijelu nam igraju juniori i kadeti . Daj Bože da oni ubodu koji bod . .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.