krste 1 na 1
krste gol
sut bilbije sa 16
dvije duljine 100%
sve mi ide u glavu ali onaj pokusaj okica sa centra nikako

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Tu stativu sto pominjes je smijesno. Ono nije imalo nikakve sanse zavrsiti u golu. Za sansu si u pravu, moglo je biti 2:1.normalaba je napisao/la:A pusti sad prilike imali smo i mi stativu i ono skidanje sa gol linije. Ne umanjujem vasu pobjedu, nije mi to cilj.Aragon je napisao/la:Da osim Okica za 0:2 i one dvije situacije Duljevicanormalaba je napisao/la:Cestitke komsije. Realizovali ste sve sto smo vam servirali.
Kod bas ti da me citiras... Najveci troll teme fks
raja znam da je off ali halaliteJoseMourinho je napisao/la:Gledajte derbi na areni5
https://www.tvviet.tv" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
postoji aplikacija i za Android
https://play.google.com/store/apps/details?id=ak.iptv" onclick="window.open(this.href);return false;
User: playtest
Pass: play27
Ma jednostavno onaj vaš sektor za gostujuće navijače služi svrsi kada igrate protiv ostalih ekipa ali definitivno nije za derbija. Teško je kontrolisati masu sa obje strane da ne bacaju baklje/predmete jedni na druge, nije ni prvi ni zadnji put da se ovakvo nešto dešava. Bolje bi bilo da se u onaj istok uloži koja hiljada tek toliko da nas tamo mogu smjestiti kad je derbi. Kada se igra na Hasetu, rahat dođeš autom sa šalom/zastavom, ženom i djetetom i odeš k'o gospodin na istok/zapad i ovakvih belaja nikada nema. Znam ja dobro kakva je kod vas situacija ali moralo bi se u tom pravcu razmišljati. Što se tiče derbija, nije spektakularan ali je iznad očekivanja nas koji pratimo ovu ligu i ovaj derbi. Daleko je to od nekog demoliranja koje se spominje, ali da smo bolji, bolji smo. Hvala na čestitkama i pozdrav za svu plavu rajustorm_raider je napisao/la:Cestitke komsije, zasluzili ste. Mozemo mi sad do sutra sta bi bilo-kad bi bilo, ali nista tu dobro nema. Utakmica dobra, prvo poluvrijeme bolje, drugo su obje ekipe odigrale ispod svog nivoa. Steta za frku na tribinama, nisam vidio sta je bilo. Posteno ste dobili, zezajte nas, danas vi nas, sutra mi vas, valjda je to i uvijek bila ljepota ovog lijepog sehera. Kod vas Okic najbolji, kod nas Zeljkovic. Napokon dobar derbi. Lijep pozdrav drugari.
Mali ekrani.baronaldo99 je napisao/la:raja znam da je off ali halaliteJoseMourinho je napisao/la:Gledajte derbi na areni5
https://www.tvviet.tv" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
postoji aplikacija i za Android
https://play.google.com/store/apps/details?id=ak.iptv" onclick="window.open(this.href);return false;
User: playtest
Pass: play27![]()
jel zna neko jel se moze preko ovoga gledati ostali kanali besplatno kao sto se moglo danas derby
hvala unaprijed
Odakle Tafro ti na njihovoj stranifedeltafrotta je napisao/la:komsije cestitam na pobjedi, bolji ste u ovom trenutku nema sta. zao mi je samo nereda na sjeveru i gadjanja bakljama. acab
posebne cestitke za hilmu
Kasnice im i djeciji doplatak ovog mjeseca.....onako je napisao/la:Placu li im djeca, jesu li se puno nasekirali, treba im kakvih igracaka odnijet, grehota je
Ma sve znam stari.. ali eto situacija je takva kakva je. Zivio.bordograd je napisao/la:Ma jednostavno onaj vaš sektor za gostujuće navijače služi svrsi kada igrate protiv ostalih ekipa ali definitivno nije za derbija. Teško je kontrolisati masu sa obje strane da ne bacaju baklje/predmete jedni na druge, nije ni prvi ni zadnji put da se ovakvo nešto dešava. Bolje bi bilo da se u onaj istok uloži koja hiljada tek toliko da nas tamo mogu smjestiti kad je derbi. Kada se igra na Hasetu, rahat dođeš autom sa šalom/zastavom, ženom i djetetom i odeš k'o gospodin na istok/zapad i ovakvih belaja nikada nema. Znam ja dobro kakva je kod vas situacija ali moralo bi se u tom pravcu razmišljati. Što se tiče derbija, nije spektakularan ali je iznad očekivanja nas koji pratimo ovu ligu i ovaj derbi. Daleko je to od nekog demoliranja koje se spominje, ali da smo bolji, bolji smo. Hvala na čestitkama i pozdrav za svu plavu rajustorm_raider je napisao/la:Cestitke komsije, zasluzili ste. Mozemo mi sad do sutra sta bi bilo-kad bi bilo, ali nista tu dobro nema. Utakmica dobra, prvo poluvrijeme bolje, drugo su obje ekipe odigrale ispod svog nivoa. Steta za frku na tribinama, nisam vidio sta je bilo. Posteno ste dobili, zezajte nas, danas vi nas, sutra mi vas, valjda je to i uvijek bila ljepota ovog lijepog sehera. Kod vas Okic najbolji, kod nas Zeljkovic. Napokon dobar derbi. Lijep pozdrav drugari.
Benko je napisao/la:[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.