Mislio sam da je ovaj spic
Upoznaj ga
[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma ovu samo golovibagrcavi je napisao/la:Nemojte klipove sviju vam
hhah pljunuti sarajlijicaParanoja je napisao/la:Ma ovu samo golovibagrcavi je napisao/la:Nemojte klipove sviju vamNema ono fol neki pasovi, fol nesto
Mislim da su tu. Sinoc sam vidio Josija i Brkovica kod stadiona. ( Ili mi se ucinilochampions1921 je napisao/la:Kada se nasi vracaju sa Bjelasnice?????
Ja sinoc otisao lafo da gledam trening i rekose mi da su na Bjelasnici. Ali nisam se pokajao jer sam gledao juniore u pobjedi protiv Travnika od 4:0.. Sada ih Mulalic vodi i ginu svi na terenu.. Ali nazalost zbog svakojakih menadzercica malo ce ih vidjeti prvi tim...galeb je napisao/la:Mislim da su tu. Sinoc sam vidio Josija i Brkovica kod stadiona. ( Ili mi se ucinilochampions1921 je napisao/la:Kada se nasi vracaju sa Bjelasnice?????)
Ma nece niko brate,svi hoce Jamaka i pare ,tesko ga uvalitnime_tm87 je napisao/la:Kad pogledam Zeba, Bekric, Jamak, Svraka, Zola, Salcinovic, Kajkut, Adil pa strasno...Da je kome uvaliti Svraku i Jamaka, ako nista barem Jamaka...
Vidio je Amar da treba osvjezenja,puno se oslonio na neke pojedince koji ne zanju,i izvukao je maksimum od njih.Ako potpisu ova dvojica ,to ce biti odlicno jos kad se Smajke vrati,bice to opet sasvim dobro.Nadam se da ce ovi novi donjeti nesto novo u nasoj igri i da nece biti one patnje uzrokovane pojedincima u nasoj ekipi.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:dobra dva igraca cemo vrlo vjerovatno potpisati, poboljsat cemo nasu ionako odlicnu ofanzivnu liniju, sefe hvala ti i svaka ti cast, jos kada bi doveo jednog defanzivno orjentisanog igraca, gdje bi nam kraj bio, pitanje je sad?
mozda su se ovi igraci trebali dovesti prije maribora, al bolje ikad, nego nikad:)
Ceka papire!zeljocity je napisao/la:Interesuje me status onog japanca?
30 i 50admirone je napisao/la:Evo ga sad su se komsinice ohladile i nadam se da cemo sad na miru diskutovati na ovoj temi.
PS: Moze li mi neko napisati cijene polugodisnjih za jug i sjever.
Doduse ja sam prolazio oko pola 10 navecer... A jbg menadzeri + nerealni roditelji i uniste mogucu karijeru perspektivnom djetetu. Ali eto, vec se diskutovalo o tome, tako nam je kako je....champions1921 je napisao/la:Ja sinoc otisao lafo da gledam trening i rekose mi da su na Bjelasnici. Ali nisam se pokajao jer sam gledao juniore u pobjedi protiv Travnika od 4:0.. Sada ih Mulalic vodi i ginu svi na terenu.. Ali nazalost zbog svakojakih menadzercica malo ce ih vidjeti prvi tim...galeb je napisao/la:Mislim da su tu. Sinoc sam vidio Josija i Brkovica kod stadiona. ( Ili mi se ucinilochampions1921 je napisao/la:Kada se nasi vracaju sa Bjelasnice?????)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.