SinBosanski je napisao/la:Ako je ovo super extra mega gigant Torpedo onda smo mi imali samo los dan ...![]()

Grad je nas.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
SinBosanski je napisao/la:Ako je ovo super extra mega gigant Torpedo onda smo mi imali samo los dan ...![]()
Imas obraza nesto napisatiSinBosanski je napisao/la:Ako je ovo super extra mega gigant Torpedo onda smo mi imali samo los dan ...![]()
Pa bas se zato i pitam kako ste nas onda jedva dobili, dakle ne vidi se nikakva drasticna razlika koju na sav glas siritefcsforever je napisao/la:SinBosanski je napisao/la:Ako je ovo super extra mega gigant Torpedo onda smo mi imali samo los dan ...![]()
Za vas FINANSIJSKI GIGANT i evo na ZELENOM TERENU OPET....GIGANT.
Jedva vas dobiliSinBosanski je napisao/la:Pa bas se zato i pitam kako ste nas onda jedva dobili, dakle ne vidi se nikakva drasticna razlika koju na sav glas siritefcsforever je napisao/la:SinBosanski je napisao/la:Ako je ovo super extra mega gigant Torpedo onda smo mi imali samo los dan ...![]()
Za vas FINANSIJSKI GIGANT i evo na ZELENOM TERENU OPET....GIGANT.
Moron onaj ko te napravio, a rvaku ona koja te rodila takog napasnog, cuj krivo ti zbog nickafcsforever je napisao/la:zao mi i krivo sto ovaj nosi nick Sin Bosanski...kakav moron
Dobro si,i to pofinoAragon je napisao/la:Uprkos sudiji koji je lagano siljio za skretnicare, pobjeda izborena bez puno naprezanja.
mojne sviju ti, cestitam na pobijedi al ovo reci je smijesno, pa jedno 50 nepostojecih faulova za vas je svirao, imate neku srecu koja vas prati u svakom derbiju. Steta za prekid taman smo vas tad mogli ispresavijati.Aragon je napisao/la:Uprkos sudiji koji je lagano siljio za skretnicare, pobjeda izborena bez puno naprezanja.
SinBosanski je napisao/la:Moron onaj ko te napravio, a rvaku ona koja te rodila takog napasnog, cuj krivo ti zbog nickafcsforever je napisao/la:zao mi i krivo sto ovaj nosi nick Sin Bosanski...kakav moron![]()
gluperdo ...
I šta reče Amaw AdžemuSinBosanski je napisao/la:Moron onaj ko te napravio, a rvaku ona koja te rodila takog napasnog, cuj krivo ti zbog nickafcsforever je napisao/la:zao mi i krivo sto ovaj nosi nick Sin Bosanski...kakav moron![]()
gluperdo ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.