obicno te neke analize budu supljakana - a po osjecaju ljudi roknu dobre kvotethemaniaks je napisao/la:svima bi nam lakse bilo kad bi se uz postavljeni par stavile 2,3 recenice i zasto taj par.
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- Citizen-X
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- themaniaks
- Kontakt:
nista zlonamjerno drug,mozes napisati i na osjecaj jer cim vidis ove prelaze kontas dojava moze se neko zaletiti sa uplatom i toCitizen-X je napisao/la:obicno te neke analize budu supljakana - a po osjecaju ljudi roknu dobre kvotethemaniaks je napisao/la:svima bi nam lakse bilo kad bi se uz postavljeni par stavile 2,3 recenice i zasto taj par.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
e to buraz reci im haha hebes vise sigurice...@admire ispostuj nas brate ako stignes svaki dan objavi sta si odigro isprati uvijek neko, zaradit ces sevapaCitizen-X je napisao/la:sunce vam krvavo de te tikete postirajte da se i mi oparimo

Infarkt,ma kakav je,od srca je.
ma poklon dupli hendikep na dzekineDzemoarsenal je napisao/la:Lester - Man. city 2/2 2,90
Blokirano u formuliOstrosky je napisao/la:Ajmoooo !!! 20:45 Cardiff-Nottingham 2/1 2/1 2/1 !!!

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
20:45 Rhyl - Bala 5+ @5.70
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Mogao bi i prelaz 1/2 @25.5Okolele je napisao/la:20:45 Rhyl - Bala 5+ @5.70
Ove sezone su domacini imali takav a i gosti...pa nije na odmet probati na manji ulog.
leicester-city oba će ga ugurati u 1.pol. 3.80
idemo po pare, dajem im 15.minuta da ispoštuju
inače city ovo uzima sa dva ili više razlike, 2-5
idemo po pare, dajem im 15.minuta da ispoštuju

inače city ovo uzima sa dva ili više razlike, 2-5

- exorciiist
- Kontakt:
Sjebase Japanci ovaj drugi listicexorciiist je napisao/la:Slaba ponuda sutra, ne vrijedi ulagati ništa puno. Idemo ganjati visoke kvote, oba na markicu.![]()
![]()
Lester - Siti x/2
Brajton - Ipsvič x/x
Kardif - Notingem 1
kv.55
Lester - Siti x/x
Lids - Derbi x
Osaka - Hirošima 2
kv.56

Jedan nba samo da se isprati

Milsap 17,5 +
Drummund 17,5 +
Bosh 19,5 +
Wade - 20,5
Barton 16,5 +
Klivlend KP
Westbruk 24,5 +
Middleton 15,5 +
kv 90 @bet-live
Rekreativni
Smith J. R. over 11.5 11
Green Jeff under 10.5 16
Drummond A. over 19.5 13
Faried K. over 13.5 9
Monroe G. under 14.5 4
Howard D. over 12.5 30
Memphis - Miami under 191.5 189
na 1 e dobitak 71e

Smith J. R. over 11.5 11
Green Jeff under 10.5 16
Drummond A. over 19.5 13
Faried K. over 13.5 9
Monroe G. under 14.5 4
Howard D. over 12.5 30
Memphis - Miami under 191.5 189
na 1 e dobitak 71e
Zadnja izmjena: nvidia, dana/u 30 dec 2015, 10:49, ukupno mijenjano 1 put.
Mogu proračunati kretanje nebeskih tijela, ali ne i ljudsko ludilo.
....Ko u Hamidekrmpotich je napisao/la:Mislim na Lester kvota preko 4, suh X kvota 4Ne razumijem zasto su toliki underdog na ovom mecu. Kuci igraju strasan fudbal i ubijedjen sam da ovdje ne dolazi dvica
Edit: 1X 2,00

fino finokrmpotich je napisao/la:....Ko u Hamidekrmpotich je napisao/la:Mislim na Lester kvota preko 4, suh X kvota 4Ne razumijem zasto su toliki underdog na ovom mecu. Kuci igraju strasan fudbal i ubijedjen sam da ovdje ne dolazi dvica
Edit: 1X 2,00

Mogu proračunati kretanje nebeskih tijela, ali ne i ljudsko ludilo.
E bas mi veceras jaran prica da zna lika koji odvoji vikendom cvaju ono halal. Pici 20 tiketa po markicu/euro, na svaki ide dubl o kojem ti govoris. Kvote su oko 11 tj 120 i kusur po tiketu. Nekada mu prodje 1 tiket, a ponekad ga zveknu i 3 vikendom. To cu obavezno da probam, al ajd ti sad nadji dobitna 2 para za doubleCitizen-X je napisao/la:ja sam primijetio da niko ne igra 1/X 2/x a puno dolazi toga u italiji npr.... a kvote su oko 15

Potego sam solidno na 1X, srednje uloge sam puco na cistu keca i X-a. Od drugog poluvremena kako je rasla kvota na Šiti cekao sam kvotu preko 3 pa sam se i tu malo zagradio. Sve u svemu i vise nego dobra vecernvidia je napisao/la: fino finojesi li barem ispratio nekim ulogom

brate mili 180 kermi mi izbi ladnoSPY je napisao/la:Jedan nba samo da se isprati![]()
Milsap 17,5 +
Drummund 17,5 +
Bosh 19,5 +
Wade - 20,5
Barton 16,5 +
Klivlend KP
Westbruk 24,5 +
Middleton 15,5 +
kv 90 @bet-live

Real Madrid i Real Sociedad u Madridu 5 sezona zaredom 5+ dolazi..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- diplomatija
- Kontakt:
Danas je najsigurniji par levante-malaga 1, mislim da to ide kao od šale, veliki jarani su u pitanju, malaga se izvukla, a levante hvata zadnji voz za priključak za ovim šljamom u spanskoj ligi, malaga se izvukla tako da ce prepustiti bodove svojim prijateljima, vrlo moguće da ce i penal biti, jedina mogućnost da danas ne bude 1 je da odrade neki prelaz ili da nastimaju nesto sa puno golova, mada ja mislim da ide 2:0, po jedan gol u oba poluvremena
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
- Kontakt:
Sto ce me danas izradit ove svabe na koseve i euroliiga ko da gledam 

De postavi tiket da i mi nesto proberemoadmir12345 je napisao/la:Sto ce me danas izradit ove svabe na koseve i euroliiga ko da gledam

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.