kinone je napisao/la:slusaj ti mali ako imas kakav problem necem ga rjesavati na forumu.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
kinone je napisao/la:slusaj ti mali ako imas kakav problem necem ga rjesavati na forumu.
Htio...Ne zeli vise? Mi ne zelimo?fanatique 1899 je napisao/la:Ja sam cuo da je Konzum htio dati pare da se istocna tribina spoji sa sjeverom i jugom, al da otvori u njoj samoposlugu...
ta prica oko konzuma je stara boga pitaj koliko, i vjerujem da ce prije neka domaca firma uraditi to, nego konzum, npr. avaz ili nesto slicno...Seyo_TM je napisao/la:Htio...Ne zeli vise? Mi ne zelimo?fanatique 1899 je napisao/la:Ja sam cuo da je Konzum htio dati pare da se istocna tribina spoji sa sjeverom i jugom, al da otvori u njoj samoposlugu...
Svakakve price se iznose...te wolfsburg te konzum...
edotm87 je napisao/la:ta prica oko konzuma je stara boga pitaj koliko, i vjerujem da ce prije neka domaca firma uraditi to, nego konzum, npr. avaz ili nesto slicno...Seyo_TM je napisao/la:Htio...Ne zeli vise? Mi ne zelimo?fanatique 1899 je napisao/la:Ja sam cuo da je Konzum htio dati pare da se istocna tribina spoji sa sjeverom i jugom, al da otvori u njoj samoposlugu...
Svakakve price se iznose...te wolfsburg te konzum...
samir_tm87 je napisao/la:Sad imamo ovih 200 000 , bar da pocnemo pa ce jos neko dat para , pa malo sa strana uzet , paprodat bar jednog igraca samo za tribinu i zavrsit ce se nekad valjda cijela kao sjever
" Σε συμφωνία με τη Ζελέζνιτσαρ για την απόκτηση του Έντιν Τσότσαλιτς ήρθε ο Πανιώνιος. Μετά τη νέα θλάση που υπέστη ο Ντάριο Σμόγιε (πέμπτη φέτος) και η οποία θα τον κρατήσει εκτός δράσης για περίπου ενάμιση μήνα, οι «κυανέρυθροι» στράφηκαν στον 22χρονο Βόσνιο, καθώς προέκυψε μεγάλη ανάγκη ενίσχυσης στα μετόπισθεν. Πληροφορίες αναφέρουν πως η βοσνιακή ομάδα είπε το «ναι» και ο παίκτης θα υπογράψει για τριάμισι χρόνια. Λογικά θα αποτελέσει τη μοναδική προσθήκη του Πανιωνίου στη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.AnnesTM87 je napisao/la:Ev ga,izgleda da je zakljucen transfer
http://www.sport-fm.gr/article/211363
i ja takodjer , a pogotovo ovaj dio:Manijakk je napisao/la:" Σε συμφωνία με τη Ζελέζνιτσαρ για την απόκτηση του Έντιν Τσότσαλιτς ήρθε ο Πανιώνιος. Μετά τη νέα θλάση που υπέστη ο Ντάριο Σμόγιε (πέμπτη φέτος) και η οποία θα τον κρατήσει εκτός δράσης για περίπου ενάμιση μήνα, οι «κυανέρυθροι» στράφηκαν στον 22χρονο Βόσνιο, καθώς προέκυψε μεγάλη ανάγκη ενίσχυσης στα μετόπισθεν. Πληροφορίες αναφέρουν πως η βοσνιακή ομάδα είπε το «ναι» και ο παίκτης θα υπογράψει για τριάμισι χρόνια. Λογικά θα αποτελέσει τη μοναδική προσθήκη του Πανιωνίου στη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.AnnesTM87 je napisao/la:Ev ga,izgleda da je zakljucen transfer
Έτοιμος ο Γουνδουλάκης
Χωρίς περαιτέρω προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία για την αναμέτρηση της Τετάρτης κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αφού ο Φανούρης Γουνδουλάκης ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα είναι στη βασική ενδεκάδα των «κυανέρυθρων», ελλείψει του τιμωρημένου Εστογιανόφ. Η πιθανότερη σύνθεση είναι η ακόλουθη: Ανδριόλας, Όμο, Λάτκα, Μανιάτης, Τζαβέλλας, Καστελιόνε, Νικολάου, Κουμόρτζι, Ριέρα και Μπάλαμπαν."
Slazem se u potpunosti
Manijakk je napisao/la:samir_tm87 je napisao/la:Sad imamo ovih 200 000 , bar da pocnemo pa ce jos neko dat para , pa malo sa strana uzet , paprodat bar jednog igraca samo za tribinu i zavrsit ce se nekad valjda cijela kao sjever
Jarane koliko se mi hebemo da to napravimo, a savez renovirao bilino polje, onda onaj stadion u orasju da i ne komentarisem... bem ti lopove...
Fk_zeljo_1921 je napisao/la:U skladu s Zeleznitsar za stjecanje Edina Tsotsalits došao Panionios. Nakon novih fraktura pretrpio Dario Smogie (peta godina), koja će ga čuvati od djelovanja za oko šest tjedana, "kyanerythroi" okrenuo 22chrono bosanski, i pokazali su veliku potrebu za jačanjem straga. Informacije pokazuje da je bosanski grupa je rekao 'Da', a igrač će potpisati za tri i pol godine. Logično, biti samo dodatak Panionios tijekom razdoblja zime prijenosa.
Spremni Goundoulakis
Bez bilo kakve daljnje probleme i dalje se pripremiti za utakmicu srijeda pečenica sa PAOK u Touba, jer Fanouris Goundoulakis prevladala njegova ozljeda, a bit će osnovni sastav iz "kyanerythron, odsustvo Estogianof kažnjeni. Najvjerojatniji sastav je sljedeći: Andriolas, co, Latka, Maniatis, Tzavellas, Kastelione Nicholas, Koumortzi, Riera i Balaban.
bistrikboy je napisao/la:Hebo vas google translate,otprilike Željo pristao na ponudjeno i potpisuje Edin na 3,5 godine da zamjeni nekog njhiovog sto se povrijedio!
vjecna mu slavaFk_zeljo_1921 je napisao/la:Sinoć oko 20:30 izgubili smo našeg druga, Željinog navijača Envera Šehića - Enkija.
RIP - Enki!
Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Sinoć oko 20:30 izgubili smo našeg druga, Željinog navijača Envera Šehića - Enkija.
RIP - Enki!
Evo prevedeno:Manijakk je napisao/la:" Σε συμφωνία με τη Ζελέζνιτσαρ για την απόκτηση του Έντιν Τσότσαλιτς ήρθε ο Πανιώνιος. Μετά τη νέα θλάση που υπέστη ο Ντάριο Σμόγιε (πέμπτη φέτος) και η οποία θα τον κρατήσει εκτός δράσης για περίπου ενάμιση μήνα, οι «κυανέρυθροι» στράφηκαν στον 22χρονο Βόσνιο, καθώς προέκυψε μεγάλη ανάγκη ενίσχυσης στα μετόπισθεν. Πληροφορίες αναφέρουν πως η βοσνιακή ομάδα είπε το «ναι» και ο παίκτης θα υπογράψει για τριάμισι χρόνια. Λογικά θα αποτελέσει τη μοναδική προσθήκη του Πανιωνίου στη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.AnnesTM87 je napisao/la:Ev ga,izgleda da je zakljucen transfer
Έτοιμος ο Γουνδουλάκης
Χωρίς περαιτέρω προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία για την αναμέτρηση της Τετάρτης κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αφού ο Φανούρης Γουνδουλάκης ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα είναι στη βασική ενδεκάδα των «κυανέρυθρων», ελλείψει του τιμωρημένου Εστογιανόφ. Η πιθανότερη σύνθεση είναι η ακόλουθη: Ανδριόλας, Όμο, Λάτκα, Μανιάτης, Τζαβέλλας, Καστελιόνε, Νικολάου, Κουμόρτζι, Ριέρα και Μπάλαμπαν."
Slazem se u potpunosti
AnnesTM87 je napisao/la:Evo prevedeno:Manijakk je napisao/la:" Σε συμφωνία με τη Ζελέζνιτσαρ για την απόκτηση του Έντιν Τσότσαλιτς ήρθε ο Πανιώνιος. Μετά τη νέα θλάση που υπέστη ο Ντάριο Σμόγιε (πέμπτη φέτος) και η οποία θα τον κρατήσει εκτός δράσης για περίπου ενάμιση μήνα, οι «κυανέρυθροι» στράφηκαν στον 22χρονο Βόσνιο, καθώς προέκυψε μεγάλη ανάγκη ενίσχυσης στα μετόπισθεν. Πληροφορίες αναφέρουν πως η βοσνιακή ομάδα είπε το «ναι» και ο παίκτης θα υπογράψει για τριάμισι χρόνια. Λογικά θα αποτελέσει τη μοναδική προσθήκη του Πανιωνίου στη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.AnnesTM87 je napisao/la:Ev ga,izgleda da je zakljucen transfer
Έτοιμος ο Γουνδουλάκης
Slazem se u potpunosti
U skladu s Zeleznitsar za stjecanje Edina Tsotsalits došao Panionios. Nakon novih fraktura pretrpio Dario Smogie (peta godina), koja će ga čuvati od djelovanja za oko šest tjedana, "kyanerythroi" okrenuo 22chrono bosanski, i pokazali su veliku potrebu za jačanjem straga. Informacije pokazuje da je bosanski grupa je rekao 'Da', a igrač će potpisati za tri i pol godine. Logično, biti samo dodatak Panionios tijekom razdoblja zime prijenosa.
Spremni Goundoulakis
Bez bilo kakve daljnje probleme i dalje se pripremiti za utakmicu srijeda pečenica sa PAOK u Touba, jer Fanouris Goundoulakis prevladala njegova ozljeda, a bit će osnovni sastav iz "kyanerythron, odsustvo Estogianof kažnjeni. Najvjerojatniji sastav je sljedeći: Andriolas, co, Latka, Maniatis, Tzavellas, Kastelione Nicholas, Koumortzi, Riera i Balaban.
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, mavi i 28 gostiju.