Chicago Bulls
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Re: Chicago Bulls
To to
Cestitaj te lagano
ROCKETS
Cestitaj te lagano
ROCKETS
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Gotovo je ovo, odo malo odgledati ncaa. Bjez ko amateri su odigrali...
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- Institut13
- Kontakt:
korver ga usra -.-
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa nogom covjek izbija loptu iz ruku Korvera i sudija daje njima loptu
.....odbrana nemam rijeci uzasno uzasno uzasno...tek smo sad najebali kad nam nalete ove ekipe kvalitetnije od ovog Houstona ...ebote pa 19 izgubljenih lopti ljudi svega 8 tu lezi njihova ova vjerovatno pobjeda...Molit boga da se otac vrati ne mogu ovi vise bez njega, jer ja mislim d aoni mole boga da se on vrati...vec smo izgubili 6 utkamica kuci, a prosle godine samo 4..u svakoj kategoriji smo dominirali, samo izgubljene lopte i tu smo znaci izgubili utkamicu

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
15p vodit i onda gubit u trecem preko 10 to samo mozemo mi..nema tu poravdanja vise za treci period meni je popeo na ****..ja ga vise necu ni gledati...31-19 gubimo taj period i redovno mi 30p primamo u tom periodu ...31p i OKC nam dala , a mi samo 12 u tom periodu i jos bezbroj takvih utkamica u tom periodu mi smo gubili...psiholog njima treba definitivno, jer nije ovo sasvim slucajno vise, vec jednostavno izgubljeni smo u tom periodu totalno..pa majku im ebem nema Rosa da stize da se baca da dostigne prednost sta oni misle glavom?
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
hajmo cestitke
Pao je i najbolji tim u nba (po rekordu)

"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma cestitamo na pobjedi.Zeljovac_1921 je napisao/la:hajmo cestitke
Korver se ispucava zadnjih5 minuta i ne gleda oko sebe samo daj da na brzinu opucam valjda udje ebiga...ma odbrana katastrofa i nas najbolji igrac je bio Noah...dobar je bio i Deng, pa i Boozer koji je bio odlican
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 03 apr 2012, 04:43, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
E hvalaSaltCityAttack je napisao/la:
ma cestitamo na pobjedi.
Korver se ispucava zadnjih5 minuta i ne gleda oko sebe samo daj da na brzinu opucam valjda udje ebiga...ma odbrana katastrofa i nas najbolji igrac je bio Noah ..ostalo katastrofa...Deng u prvom poluvremenu, Rip u prvom i td...i taj treci period prestajem gledati prvih 5-6 minuta tog perioda definitivno nemam zivaca

Bilo kako bilo zasluzena pobjeda, jos samo Miami cini mi se da nismo uzeli od ovih top ekipa.
Jedva cekam PO, da malo patimo ove jake

- SaltCityAttack
- Kontakt:
steta zbog poraza jer je i Boozer bio odlican 7 asistencija 13 skokoca 19p
..Deng 24p ..idemo dalje evo i OKC izgubi kuci svasta

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Bez Rosea se vise ne moze, kolko god mislili neki da smo PO ekipa i bez njega grdno se vara, on je 50 % ekipe nazalost. Izgubit cemo i protiv Bostona, oni su u jakoj formi, dok mi opet cemo igrat bez Rosea. Prepustit cemo izgleda prvu poziciju, ali mozda je i bolje u PO ici na Philadelphiu nego na New York.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
U nedjelju i u utorak će biti pravi test pred play-off. Vi ćete igrati bez Rosea, a mi bez Lina i STATa. U nedjelju se igra u MSGu, a u utorak u United Centru.BIHfan je napisao/la:Bez Rosea se vise ne moze, kolko god mislili neki da smo PO ekipa i bez njega grdno se vara, on je 50 % ekipe nazalost. Izgubit cemo i protiv Bostona, oni su u jakoj formi, dok mi opet cemo igrat bez Rosea. Prepustit cemo izgleda prvu poziciju, ali mozda je i bolje u PO ici na Philadelphiu nego na New York.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
care nas je Phila patila vise nego iko do sad i ja bi ih izbjegao isto kao i Pacerse...svi ostli mogu prije njihBIHfan je napisao/la:Bez Rosea se vise ne moze, kolko god mislili neki da smo PO ekipa i bez njega grdno se vara, on je 50 % ekipe nazalost. Izgubit cemo i protiv Bostona, oni su u jakoj formi, dok mi opet cemo igrat bez Rosea. Prepustit cemo izgleda prvu poziciju, ali mozda je i bolje u PO ici na Philadelphiu nego na New York.

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Tek se sad vidi koliko limitiranu ekipu imate,bez uvrede.... Rose je daleko vas najbolji igrac,ali i Ahilova peta sto nikako nije dobro za pretendenta na titulu... Ove sezone ga jos i povrede ubijaju i siguran sam da vas on ne moze nositi cijeli PO...nazalost...
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma nije ona limitirana daleko od toga..umor nas je stigao ocigledno...mi zadnjij 10 utkamica kurcem nismo mrdnuli u odbrani sto nije nas stil igre care..mi da smo igrali imalo odbranu nebi zijanili barem ove dvije tekme kuci...pa i Miami gubi, pa sinoc i OKC, a mi smo jos u tim problemima sa povredama i naravno da ne mogu svaku utakmicu oni igraci iznjeti teret ..Lucas moze poludjet jednom, ali ne moze vise puta
...Deng nije isti covjek nakon povrede i ako ga zna krenuti, ali obranu je prestao igrati to se vidi...ebiga koliko on sad propusti u odbrani situacija ja na to nisam navikao, ali sigurno da se boji da jos vise ruku ne zezne, ali zna on odigrati onako agresivno kad treba u kljucnim trenutcima onda zaboravi na ruku kako je i sam rekao ...znaci puno je tu problema i pored lose igre koju prikazujemo u zadnjim utakmicama
Uzet cemo Bostona i bez Rosa uvjeren sam u to, jer mi se uvjek vratimo protiv boljih ekipa nakon nekog iznenadjujuceg poraza kakav je ovaj od Houstona

Uzet cemo Bostona i bez Rosa uvjeren sam u to, jer mi se uvjek vratimo protiv boljih ekipa nakon nekog iznenadjujuceg poraza kakav je ovaj od Houstona
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pa odbrana je svakako vasa 'karta',ali kad kazem limitirana,mislim na ofanzivni dio... Tu jeste,sigurno,cak i sa Roseom u ekipi,a kamoli bez njega...SaltCityAttack je napisao/la:ma nije ona limitirana daleko od toga..umor nas je stigao ocigledno...mi zadnjij 10 utkamica kurcem nismo mrdnuli u odbrani sto nije nas stil igre care..mi da smo igrali imalo odbranu nebi zijanili barem ove dvije tekme kuci...pa i Miami gubi, pa sinoc i OKC, a mi smo jos u tim problemima sa povredama i naravno da ne mogu svaku utakmicu oni igraci iznjeti teret ..Lucas moze poludjet jednom, ali ne moze vise puta...Deng nije isti covjek nakon povrede i ako ga zna krenuti, ali obranu je prestao igrati to se vidi...ebiga koliko on sad propusti u odbrani situacija ja na to nisam navikao, ali sigurno da se boji da jos vise ruku ne zezne, ali zna on odigrati onako agresivno kad treba u kljucnim trenutcima onda zaboravi na ruku kako je i sam rekao ...znaci puno je tu problema i pored lose igre koju prikazujemo u zadnjim utakmicama
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ne znam care mi smo do juce imali 4 offense lige
...kad kazem do juce to je cak i dok Rosa i Ripa nije bilo...eh sad smo stali sto se tice toga i ne znam kakvo je trenutno stanje, jer u poslijednje vrijeme smo losi u tom segmentu igre..samo kazem mene brine odbrana koja niti se trudi da zaustavi sut..pa sinoc nam Camby suta kako hoce lik, a vjerujem da u karijeri nije onoliko imao skok suteva
..to je dovoljan pokazatelj kako mi danas igramo odbranu koja je bila do juce najblja u ligi...Thibs ih treba naribati dobro

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma dobro,brojke pokazuju da je sve ok,ali ti kazem da tu nema puno varijacija koje mozete imati u PO i protivnik se lako 'privikne'...Sto se tice odbrane,tu nema premca,bez obzira na ovaj mali padSaltCityAttack je napisao/la:ne znam care mi smo do juce imali 4 offense lige...kad kazem do juce to je cak i dok Rosa i Ripa nije bilo...eh sad smo stali sto se tice toga i ne znam kakvo je trenutno stanje, jer u poslijednje vrijeme smo losi u tom segmentu igre..samo kazem mene brine odbrana koja niti se trudi da zaustavi sut..pa sinoc nam Camby suta kako hoce lik, a vjerujem da u karijeri nije onoliko imao skok suteva
..to je dovoljan pokazatelj kako mi danas igramo odbranu koja je bila do juce najblja u ligi...Thibs ih treba naribati dobro

prvu put ove sezone 2 poraza zaredom ,steta,povrede lagano uzimaju danak.Jedino je dobro sto gube i Heat i Thunder
Drug niste vi te srece, Rose se bas vraca protiv vas. Nesto voli protiv vas igrat, jbga.Carlo je napisao/la:U nedjelju i u utorak će biti pravi test pred play-off. Vi ćete igrati bez Rosea, a mi bez Lina i STATa. U nedjelju se igra u MSGu, a u utorak u United Centru.BIHfan je napisao/la:Bez Rosea se vise ne moze, kolko god mislili neki da smo PO ekipa i bez njega grdno se vara, on je 50 % ekipe nazalost. Izgubit cemo i protiv Bostona, oni su u jakoj formi, dok mi opet cemo igrat bez Rosea. Prepustit cemo izgleda prvu poziciju, ali mozda je i bolje u PO ici na Philadelphiu nego na New York.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- delpiero20
- Kontakt:
Krajnje je vrijeme da se vrati, ali sto je najvaznije tim vam dobro stoji na istoku iako ga nije bilo...u PO ce biti spreman, do PO neka se vrati u top formu i odlicni ste
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.