Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
I dalje na ovoj temi dominiraju postovi o licemjerju uglavnom od ljudi koji su i sami vidno licemjerni. Jebote zivot jel razmislite vi sekund prije nego sta postate. Ono propuh u glavi.
Na stranu sto je smor citati jedno te isto.
Na stranu sto je smor citati jedno te isto.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Zlocini gradzana i mudzahedina.avenija je napisao/la: ↑10 okt 2023, 20:49ne, taj zlocin cemo nazvati onako kako jest da svi znaju, bosanski hrvati su upali u Ahmice i izvrsili strasan zlocin gori do hamasa kada su pobili svo stanovnistvo a malu bebu stavili u rernu, rusili bogomolje itd..Drzava Hrvatska je osudjena za agresiju na Bosnu na Haskom tribunalu. UZP agresori.tuzlak1987 je napisao/la: ↑10 okt 2023, 20:43Da li kozojebima mozemo nazvati i ljude koji su spalili malu bebu u rerni?
Islam je zlo.
Zidovstvo je zlo.
Krscanstvo je zlo.
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Ratni_z ... ratu_u_BiH
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Samo pricajte o licemjerju, jako bitno je pricati i boriti se protiv jedne od najodvratnijih osobina koje ljudsko bice moze imati.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
NDH-ovci se prodali za šaku dolara, i ovo da vidim! 

A prvo si stavio Islam i onda uredio post.Antipolitika3 je napisao/la: ↑10 okt 2023, 20:56Zlocini gradzana i mudzahedina.avenija je napisao/la: ↑10 okt 2023, 20:49ne, taj zlocin cemo nazvati onako kako jest da svi znaju, bosanski hrvati su upali u Ahmice i izvrsili strasan zlocin gori do hamasa kada su pobili svo stanovnistvo a malu bebu stavili u rernu, rusili bogomolje itd..Drzava Hrvatska je osudjena za agresiju na Bosnu na Haskom tribunalu. UZP agresori.tuzlak1987 je napisao/la: ↑10 okt 2023, 20:43Da li kozojebima mozemo nazvati i ljude koji su spalili malu bebu u rerni?
Islam je zlo.
Zidovstvo je zlo.
Krscanstvo je zlo.
Ovo kod nas sto se je desilo je vecinom do ljudi. Ljudi su zlo.
Vecina ljudi iz BiH prije rata, a i sad nemaju nista sa tim religijama.
Malo ko ima da je ikad procitao kuran ili bibliju i da posveti religiji. Osim otici u dzamiju/crkvu za praznike
Nista to nije zlo (religije), covjek je takvo bice, i da ne postoje religije, nacrto bi liniju kredom i rekao svim s druge strane linije je.bem mater. Ljudi su takvi, uvijek ce biti podjeleAntipolitika3 je napisao/la: ↑10 okt 2023, 20:56Zlocini gradzana i mudzahedina.avenija je napisao/la: ↑10 okt 2023, 20:49ne, taj zlocin cemo nazvati onako kako jest da svi znaju, bosanski hrvati su upali u Ahmice i izvrsili strasan zlocin gori do hamasa kada su pobili svo stanovnistvo a malu bebu stavili u rernu, rusili bogomolje itd..Drzava Hrvatska je osudjena za agresiju na Bosnu na Haskom tribunalu. UZP agresori.tuzlak1987 je napisao/la: ↑10 okt 2023, 20:43Da li kozojebima mozemo nazvati i ljude koji su spalili malu bebu u rerni?
Islam je zlo.
Zidovstvo je zlo.
Krscanstvo je zlo.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 10 okt 2023, 21:07, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Bezveze se raspravljate jedan stariji gospodin velezovac je u par redova najbolje opisao ovo nakaradno podneblje
Sjevernokorejskipas je napisao/la: ↑29 nov 2022, 01:00Dva velikana, Juventus i Velež u vnago.
Pomislih reći istim vnago ali nije talijansko vnago kao naše. Ovo mi rekoše u povjerenju degustatori vnago.
Na ovoj strani Jadrana je pak isto vnago svih koji pričaju istim jezikom a zovu ga svojim plemenskim imenom. Krleža kaže ista balega pregažena povijesnim kolima. Sva razlika između naših sluđenih plemena je u tome ko nam je prababe guzio: Stambol, Pešta ili Beč. Čiji kuratz u babi njegova, vjera u kući. Ovdje žive taoci prošlih guženja i služenja. Nikad robom?? Nikad ne vladamo sobom.
Pokušali smo tačno prije 79 godina na današnji dan ali ne ide, nije to za nas. Ovo je područje ovaca i ovnova, sve je isto samo Čobana više nema. Odoh i ja.![]()
- Antipolitika3
- Kontakt:
CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑10 okt 2023, 21:07Bezveze se raspravljate jedan stariji gospodin velezovac je u par redova najbolje opisao ovo nakaradno podneblje
Sjevernokorejskipas je napisao/la: ↑29 nov 2022, 01:00Dva velikana, Juventus i Velež u vnago.
Pomislih reći istim vnago ali nije talijansko vnago kao naše. Ovo mi rekoše u povjerenju degustatori vnago.
Na ovoj strani Jadrana je pak isto vnago svih koji pričaju istim jezikom a zovu ga svojim plemenskim imenom. Krleža kaže ista balega pregažena povijesnim kolima. Sva razlika između naših sluđenih plemena je u tome ko nam je prababe guzio: Stambol, Pešta ili Beč. Čiji kuratz u babi njegova, vjera u kući. Ovdje žive taoci prošlih guženja i služenja. Nikad robom?? Nikad ne vladamo sobom.
Pokušali smo tačno prije 79 godina na današnji dan ali ne ide, nije to za nas. Ovo je područje ovaca i ovnova, sve je isto samo Čobana više nema. Odoh i ja.![]()

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Hoćeš da ti natipkam preko dvadeset stranica bibliografije i izvora iz knjige kako bi utažio tvoje autistične i šizofrenične porive?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑10 okt 2023, 20:20Ti fkt nekom pokušavaš prašinu u oči bacati.Winters je napisao/la: ↑10 okt 2023, 19:25https://www.deseret.com/opinion/2022/9/ ... -up-nation
Imaš i odličnu knjigu na tu temu ako te zanima.
Pitam te za izvor tvojih navoda da je izrael iznad Kanade, Japana, Kine, UK po pitanju start up-a i to ne znam ni o kakvim parametrima startupa pričaš ali daj bilo šta, nema veze.
Usput daj mi neki normalan izvor i za ovo djeca uče iz knjiga kako je holokaust laž i slično.

Čitav svijet zna za performanse i uspjeh Izraelskih start-upova i njihovu najveću koncetraciju per capita na svijetu.

Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Covjek postavlja i24 news, jel se ti zayebavas? Jel ti znas njihovu svrhu postojanja?Winters je napisao/la: ↑10 okt 2023, 21:13Hoćeš da ti natipkam preko dvadeset stranica bibliografije i izvora iz knjige kako bi utažio tvoje autistične i šizofrenične porive?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑10 okt 2023, 20:20Ti fkt nekom pokušavaš prašinu u oči bacati.Winters je napisao/la: ↑10 okt 2023, 19:25
https://www.deseret.com/opinion/2022/9/ ... -up-nation
Imaš i odličnu knjigu na tu temu ako te zanima.
Pitam te za izvor tvojih navoda da je izrael iznad Kanade, Japana, Kine, UK po pitanju start up-a i to ne znam ni o kakvim parametrima startupa pričaš ali daj bilo šta, nema veze.
Usput daj mi neki normalan izvor i za ovo djeca uče iz knjiga kako je holokaust laž i slično.![]()
Čitav svijet zna za performanse i uspjeh Izraelskih start-upova i njihovu najveću koncetraciju per capita na svijetu.
Teško je ne primjetiti ironiju kada čovjek koji vjeruje u svaku anti-zapadnu teoriju zavjere traži nekoga izvor za neku tvrdnju.![]()
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Šeruju se generalno goleme gluposti ova dva dana ovdje. Vakat je da Musk twitter omogući samo za verified accounte.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
E šta sam dočekao da ovaj anemični pičić Borrell prvi upozori na ovo što Izrael radi/najavljuje 

Nismo u Gazi, imaš puno pravo i slobodu blokirati me.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Druze postavljas izvore koje direktno kontrolise Nentayahu i njegova porodica. Jesil ti ozbiljan imalo
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Jest ozbiljan al nije u vinklu.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Bukvalno Russia Today samo 4x gore.
- bavariapivo
- Kontakt:
Pa to je isti onaj sto podržava rusku agresiju na tuđu teritoriju
-
- Kontakt:
Bolesnik pravi, jos mu fali Rigoletto pa da zaigraju kolo.
I am not yet born; O hear me.

Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 117 gostiju.