FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Sreca nije ponisten gol, na prvu sam mislio da hoce za Gnabrijevo samopouzdanje jako bitno
Keep calm and say out loud MIA SAN MIA
majstorica 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Bolje igraju bez Manea i to dosta sto jest jest.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
kakav pas Cupe 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- muhamedhulk
- Kontakt:
Kakav potencijal naprijed 
Lav i Dzemal

Lav i Dzemal

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Kako igraju od kako je Sadio izašo, može se konstatovati da je Mane višak u ovoj ekipi
- Omerbavarac
- Kontakt:
Strasno. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
To je taj Upamecano i njegove zute minute
Kako vodimo i opet nisam zadovoljan. Da je iole bolji napadac bio umjesto Burka bilo bi hladno 4:2. Nadam se da ce se de Lit brzo vratiti jer ovo pozadi izgleda nekad smijesno
Keep calm and say out loud MIA SAN MIA
Upa vratio samopouzdanje, kakve rizične kombinacije pred Neuerom
Iako mi nije jedan od dražih igrača, Sane sa ovom frizurom izgleda gledljivije
Musiala dragulj
Čupo, osim pomenutih prednosti i vrlina kod duel igre, jako inteligentan igrač.
Teško pitanje ko će biti mekanom partner u ovoj formaciji kada budu svi spremni.
Iako mi nije jedan od dražih igrača, Sane sa ovom frizurom izgleda gledljivije

Musiala dragulj
Čupo, osim pomenutih prednosti i vrlina kod duel igre, jako inteligentan igrač.
Teško pitanje ko će biti mekanom partner u ovoj formaciji kada budu svi spremni.
Vom Jäger zum Gejagten
Najbolji ball playing štoper ove polusezone, trenutak dekoncetracije se desi.
Zalaganje, trka, pressing kao da se igra protiv PSG-a. Ima li išta ljepše od golova gdje akcija ide od svog šesnaesterca do drugog

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Nije valjda nešto zasrao dok sam ja ovdje piskarao

Malo ga atmosfera ponijela i visok rezultat

Vom Jäger zum Gejagten
-
- Kontakt:
Jasta je, dodao njihovom igracu, sreca onaj promasi par centimetara kraj stative.
@dirkules
Njemu se svaku utakmicu desavaju trenuci dekoncentracije.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Logicno je da pri 4:1 dodje do opustanja iako to igraci ne zele no jednostavno mozak tako radi i tijelo se osjeca opustenije a to cesto uzrokuje odredjenim greskama pa i olako primljenim golovima.
Ovdje bi trebalo u drugom cim prije odmoriti najvaznije igrace jer vjerujem da Werder ne moze ovo stici a i da stigne onda bi to bila senzacija koja se dogadja jednom u nekoliko godina.
Kimmich pa i Cupo bi trebali odmoriti a adekvatne zamjene za njih imamo na klupi.
Sto se prvih 45 minuta tice treba istaci da se igra strasan nogomet, pun presinga i dobrih poteza. Sa dva, tri dodira se kreira 100%-tna prilika.
Ovdje bi trebalo u drugom cim prije odmoriti najvaznije igrace jer vjerujem da Werder ne moze ovo stici a i da stigne onda bi to bila senzacija koja se dogadja jednom u nekoliko godina.
Kimmich pa i Cupo bi trebali odmoriti a adekvatne zamjene za njih imamo na klupi.
Sto se prvih 45 minuta tice treba istaci da se igra strasan nogomet, pun presinga i dobrih poteza. Sa dva, tri dodira se kreira 100%-tna prilika.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Koliko je srece imao Brazzo sto je kliknuo Chupo.
Bili su sigurni da Lewa nece otici, pa kad je ovaj pobjegao nisu imali kada traziti zamjenu.
Ova ekipa mora imati klasicnu 9-ku uvijek i zauvijek.
Bili su sigurni da Lewa nece otici, pa kad je ovaj pobjegao nisu imali kada traziti zamjenu.
Ova ekipa mora imati klasicnu 9-ku uvijek i zauvijek.
Citavo poluvrijeme daje poprecne pasove, nijednom se nije odlucio ici preko Neuera. Ako vidim ja kraj tv-a logicno da vidi i netko iz Werdera.
Ma Upa je beton, brutalna polusezona nešto slično kao prošla. Ostala dvojica De Ligtu je trebalo vremena da uđe u tempo za našu igru, evo sad par tekmi povreda, Lucas povreda. Iznio je odbranu Upa do najmanje primljenih golova u LP (2) i ligi (13 računajući večerašnji).
Sad se nadati da ne bude kao prošle godine, od januara. Mada eto manje se pričalo ili gotovo nikako da mu je otac umro, vjerovatno je i to doprinijelo.
Sad se nadati da ne bude kao prošle godine, od januara. Mada eto manje se pričalo ili gotovo nikako da mu je otac umro, vjerovatno je i to doprinijelo.
Kad gledas uzivo jos teze je shvatiti sta Upa nekad radi u odbrani
Serge i Choupo najbolji kod nas
, za Manea se nadam da nije ozbiljna povreda ali nije izgledalo strasno

Serge i Choupo najbolji kod nas

Ne slažem se, mimo one greške protiv BMG-a, mislim da je bio vrhunski kroz ostale tekme. Najmanje primljenih golova gdje je on bio stalni član središnjeg dijela odbrane, ima velike zasluge za to.Bundesliga je napisao/la: ↑08 nov 2022, 21:22Jasta je, dodao njihovom igracu, sreca onaj promasi par centimetara kraj stative.
@dirkules
Njemu se svaku utakmicu desavaju trenuci dekoncentracije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.