NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2019/2020
Pa LBJ ima 3 4 godine nije najbolji igrač lige o čemu pričate
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
- Kontakt:
Nema šanse, Magic je tik do Jordana , poslije njih LeBron .
Kareem je TOP 5 , dodaj Wilta .
Čitajući ovaj forum Jordan je igrao samo finala i pobjeđivao, otkada je došao u NBA ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
-
- Kontakt:
Pa nije tebi i sličnim što ga mrzite ...
Biće da je Žvaljo bolji ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Kawhi je živ, najbolji bio kad je bilo najpotrebnije.bombaysaphire je napisao/la: ↑02 apr 2020, 17:57Pa nije tebi i sličnim što ga mrzite ...
Prije sezonu dvije Durant ga doslovno pišao u finalima. James bježao od njega u odbrani
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Hladno sam zaboravio da lik prosle sezone nije ni PO dohvatio
-
- Kontakt:
Pišao je i Irving po Žvalji i ispišao preko njega , pa je to znači da je bolji igrač?Brokula je napisao/la: ↑02 apr 2020, 18:18Kawhi je živ, najbolji bio kad je bilo najpotrebnije.bombaysaphire je napisao/la: ↑02 apr 2020, 17:57Pa nije tebi i sličnim što ga mrzite ...
Prije sezonu dvije Durant ga doslovno pišao u finalima. James bježao od njega u odbrani
Po tvojoj logici Isiah Thomas je bolji igrač od Jordana bio ?
Kako misliš pišao u finalima , je li to KD imao 30+ prosjek , a LeBron jedva 20 ili tako nešto?
Kad si već kod popuštanja play offa , zašto je Kawhi izgubio od GSW-a prije 3-4 sezone ?
Ko priča o curryu i Irvingu?
Mislim da je pišao, uzmi i pogledaj seriju ponovo ako imaš snage gledati metlu svog ljubimca.
Kakve veze Kawhi od prije 4 godine ima veze sa trenutnim Kawhijem koji je najbolji dok se ne dokaze suprotno?
Mislim da je pišao, uzmi i pogledaj seriju ponovo ako imaš snage gledati metlu svog ljubimca.
Kakve veze Kawhi od prije 4 godine ima veze sa trenutnim Kawhijem koji je najbolji dok se ne dokaze suprotno?
-
- Kontakt:
Jes vala svaka mu čast, došao u ekipu koja je imala 73-9 i koja dolazi sa zapada ...
Normalno da imam snage da pogledam , nisam paćenik i ne mrzim nijednog igrača, meni to nije problem za razliku od tebe ..
Irvinga ti navodim jer po tvojoj logici igrač koji odigra bolje finale i osvoji , bolji je od igrača koji ga većinom čuva..
KD je bio bolji igrač u finalu, tu nema dileme ..
Vidjećemo koliko će još titula osvojiti , kao što je osvajao prije GSW-a i tako bio bolji igrač...
Trener tvog ljubljenog tima ( nadam se da još navijaš za njih) , je izjavio da nikad nije vidio takav nivo košarke u svom životu kao kod LeBrona (usput taj trener je igrao sa Jordanom) ...
Normalno da imam snage da pogledam , nisam paćenik i ne mrzim nijednog igrača, meni to nije problem za razliku od tebe ..
Irvinga ti navodim jer po tvojoj logici igrač koji odigra bolje finale i osvoji , bolji je od igrača koji ga većinom čuva..
KD je bio bolji igrač u finalu, tu nema dileme ..
Vidjećemo koliko će još titula osvojiti , kao što je osvajao prije GSW-a i tako bio bolji igrač...
Trener tvog ljubljenog tima ( nadam se da još navijaš za njih) , je izjavio da nikad nije vidio takav nivo košarke u svom životu kao kod LeBrona (usput taj trener je igrao sa Jordanom) ...
Glupa diskusija, al brate bukvalno neki dan kazes da mrzis Stepha 

- BuffonGigi
- Kontakt:
Sta sam propustio? Aha, 3 strane orgijanja debilnih pubertetskih hatercica.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Jbga zamisli kad te neko pisa u finalu u kojem ti imas 30+ poena na TD kroz citavu seriju,u poslednjem PO ko je gledao Cavse kroz ciatv PO znace da je Jeff Green bio daleko najkonstantnij igrac uz Brona,ej zamisli Green kojega su Utah Jazzeri nabili nogom nakon par mjeseci.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
- Kontakt:
Evo tražim post gdje sam to napisao , ne mogu da nađem.
Ako nađeš postavi ovdje i ja ti više nikad neću replicirati , niti spominjati .
Pošteno?
bombaysaphire je napisao/la: ↑25 dec 2019, 10:42
Nikad nisam ni krio da ga mrzim, samo ne znam o kojoj dominaciji pišeš...
Opet izbjegavaš pitanje , nemoj biti GOAT...
-
- Kontakt:
Pošteno, održati ću obećanje.Brokula je napisao/la: ↑02 apr 2020, 19:23bombaysaphire je napisao/la: ↑25 dec 2019, 10:42
Nikad nisam ni krio da ga mrzim, samo ne znam o kojoj dominaciji pišeš...
Opet izbjegavaš pitanje , nemoj biti GOAT...
Doduše 25.12.2019 nije neki dan , ali pika se .
Kaze durant pisao po Lebronu, taj durant sto je osao u ekipu koja je njega ispisala a imao je 3:1, koje kombinacije
I to mrtvo ozbiljno, covjek pise
Kvalitetno je pisao po Lebronu samo Dirk, to mu je bila najveca mrlja kariere.

I to mrtvo ozbiljno, covjek pise

Kvalitetno je pisao po Lebronu samo Dirk, to mu je bila najveca mrlja kariere.
I onda dodje spodoba bombaj i prica o mrznjei prema nekome a on ovog Currya spominje kao da mu je u najamnju ruku pola familije pobio u ratu. I takav lik nekome spocitava da je hejter hahaha prejako 

-
- Kontakt:
Ja mrzim Currya , i ponekad ga spomenem sa vremena na vrijeme , možeš pogledati moje postove slobodno.
Nisam opterećen sa njim za razliku od tebe , koji sanja LeBrona i Federera .
90% tvojih postova je pljuvanje po LeBronu i Federeru , na temu NBA i Tenis samo se javiš da pljuješ po njima , tu je razlika između mene i tebe.
Ovdje se danima nije pisalo , i onda se ti javiš kao kako li ona spodoba LeBron podnosi sve ovo , eto kakav si ti .
Odeš fino na moj profil i vidiš koliko sam puta spomenuo Currya , a onda pogledaj svoje postove i vidi koliko si puta spomenuo LeBrona i Currya , pa ćeš skontati (al' u qrcu , jer ti mozak ne radi ) kakva si spodoba .

Ja što ponekad spomenem Curry znači da mi je pobio pola familije u ratu , pa šta su ( po tvojoj logici ) onda tebi LeBron i Federer uradili

Jao kakav si ti uštipak, sam sebe poništavaš , normalno da si hejter

Pa @japa je upravu za brona sve 

Koga boli ku?ac koliko si ga puta spomenuo ti si pacijent koji nekome tamo igracu kojeg gledas na televiziji pricas kao da ti je licni neprijatelj, meni kazes da sam hejter jer mi je smijesan Lebron, njegovo ponasanje i guranje samog sebe i sto to ismijavam i ja sam opterecen a ti si normala haha kakav sizofrenicar..bombaysaphire je napisao/la: ↑03 apr 2020, 00:10
Ja mrzim Currya , i ponekad ga spomenem sa vremena na vrijeme , možeš pogledati moje postove slobodno.
Nisam opterećen sa njim za razliku od tebe , koji sanja LeBrona i Federera .
90% tvojih postova je pljuvanje po LeBronu i Federeru , na temu NBA i Tenis samo se javiš da pljuješ po njima , tu je razlika između mene i tebe.
Ovdje se danima nije pisalo , i onda se ti javiš kao kako li ona spodoba LeBron podnosi sve ovo , eto kakav si ti .
Odeš fino na moj profil i vidiš koliko sam puta spomenuo Currya , a onda pogledaj svoje postove i vidi koliko si puta spomenuo LeBrona i Currya , pa ćeš skontati (al' u qrcu , jer ti mozak ne radi ) kakva si spodoba .
Ja što ponekad spomenem Curry znači da mi je pobio pola familije u ratu , pa šta su ( po tvojoj logici ) onda tebi LeBron i Federer uradili![]()
![]()
![]()
Jao kakav si ti uštipak, sam sebe poništavaš , normalno da si hejter![]()
Nisu meni uradili Federer i Lebron nista, samo volim da spustam njihove fancice sto ih guraju tamo dje im nije mjesto.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.