Sarmelino je napisao/la:Kakav hejt Lonza, lik ce postati superstar bez obzira kakav mu je stari.
A ako ne postane kriv je stari

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Sarmelino je napisao/la:Kakav hejt Lonza, lik ce postati superstar bez obzira kakav mu je stari.
Epidaurus je napisao/la:Lonzo je za Bena sto se tice suta Steph Curry licno. Preko 40% trice na uzorku od 20+ utakmica u rookie sezoni ne moze imat neko ko je teski ciglar. Za slobodna mora mijenjat kompletnu mehaniku izvodjenja sto je vec najavio i on i Luke.
Zato sto je Lonzo pogadjo na collegu tricu 41% a uzimo je dobar broj istih po tekmi (preko 5), jest da je u NBA trica dalja ali lik zna da je moze pogodit ako ga pustaju da puca, samo se mora navic na distanculumani je napisao/la:Bassha je napisao/la:Epidaurus je napisao/la:Dok je Lonzo pogadjao tricu preko 40% na prilicno velikom uzorku onda su svi sutili. Momak se fakticki tek uci igrat kosarku na postavljene odbrane jer na Chino Hillsu i UCLAu nije imao nekog preveikog iskustva tu. Procenti ce vec dogodine biti drasitcno bolji svakako, a vec je kao rookie sa 20 godine fenomenalan razigravac i jako dobar defanzivac za poziciju. Njegova rookie sezona i Kiddova rookie sezona su po brojkama jako jako slicne npr al eto prevara je
A slobodnaKidd je bio pametniji i nije forsirao tu tricu ,to isto je mogao i Lonzo ali eto neki vrag mu govori ti si bolji od Stepha ,shutiraj.Neka mu Ben bude uzor.
A mene ne bi zacudilo da Ingram u prajmu ne bude imao utjecaj i doprinos kakav Simmons ima u ruki sezoni.Epidaurus je napisao/la: On je i pored toga sjajan igrac, buduci superstar vrlo vjerovatno al me ne bi zacudilo da Brandon bude bolji igrac od njega, uzitak je gledat Ingrama kako napreduje uporedo sa fizickim formiranjem. Strasan potencijal koji je tek zagrebao po povrsini onoga sto moze postat.
20-5-5 igrac u primeu i ogroman missmatch problem minimalno. Vise od godinu mladji od Bena i fizicki miljama daleko od formiranog igraca. Da ne bi povrede ove sad vec bi ove sezone dosao jako blizu tim 20-5-5 statsima. Al jbg nema hype Simmonsa i LeBronovu agenciju iza sebe pa nije zanimljiv toliko ko BenClutch je napisao/la:A mene ne bi zacudilo da Ingram u prajmu ne bude imao utjecaj i doprinos kakav Simmons ima u ruki sezoni.Epidaurus je napisao/la: On je i pored toga sjajan igrac, buduci superstar vrlo vjerovatno al me ne bi zacudilo da Brandon bude bolji igrac od njega, uzitak je gledat Ingrama kako napreduje uporedo sa fizickim formiranjem. Strasan potencijal koji je tek zagrebao po povrsini onoga sto moze postat.
Nisu.Sarmelino je napisao/la:Ben je svakako stepenica vise iznad Lonza. Ali svakako su obojica buduci superstarovi i "lica" lige. Sviđaju mi se ove nove generacije sa slabijim 3p%, valjda ce se ubrzo prestati ispaljivati 60 trica po utakmici.
James,Durant,Steph,Russ,Harden, KawhiLillard je napisao/la:Nisu.Sarmelino je napisao/la:Ben je svakako stepenica vise iznad Lonza. Ali svakako su obojica buduci superstarovi i "lica" lige. Sviđaju mi se ove nove generacije sa slabijim 3p%, valjda ce se ubrzo prestati ispaljivati 60 trica po utakmici.
Koliko superstara ima trenutno u ligi, nabroji ih molim te.
Pa jel samo 6 superstara ili? Jer kod njih nema level ispod, level ispod je star igrac.Sarmelino je napisao/la:James,Durant,Steph,Russ,Harden, KawhiLillard je napisao/la:Nisu.Sarmelino je napisao/la:Ben je svakako stepenica vise iznad Lonza. Ali svakako su obojica buduci superstarovi i "lica" lige. Sviđaju mi se ove nove generacije sa slabijim 3p%, valjda ce se ubrzo prestati ispaljivati 60 trica po utakmici.
Level ispod
Dame, Davis, Kyrie, DMC, DDR, PG, Butler itd.
Ubrzo su tu Jojo, Giannis i KAT.
Kod igraca LA Lakersa, koji je buduci nosioc fransize, prisutan nedovoljan hype, jbg nema smisla.Epidaurus je napisao/la: 20-5-5 igrac u primeu i ogroman missmatch problem minimalno. Vise od godinu mladji od Bena i fizicki miljama daleko od formiranog igraca. Da ne bi povrede ove sad vec bi ove sezone dosao jako blizu tim 20-5-5 statsima.Al jbg nema hype Simmonsa i LeBronovu agenciju iza sebe pa nije zanimljiv toliko ko Ben
Jer Simmons je navikanAl jbg nema hype Simmonsa i LeBronovu agenciju iza sebe pa nije zanimljiv toliko ko Ben
?Lillard je napisao/la:Nisu.Sarmelino je napisao/la:Ben je svakako stepenica vise iznad Lonza. Ali svakako su obojica buduci superstarovi i "lica" lige. Sviđaju mi se ove nove generacije sa slabijim 3p%, valjda ce se ubrzo prestati ispaljivati 60 trica po utakmici.
Bolji Jojo i Giannis od dosta tih sto si nabrojao.Sarmelino je napisao/la: James,Durant,Steph,Russ,Harden, Kawhi
Level ispod
Davis je u skupini gore, bolji igrac od Russa recimoSarmelino je napisao/la:James,Durant,Steph,Russ,Harden, KawhiLillard je napisao/la:Nisu.Sarmelino je napisao/la:Ben je svakako stepenica vise iznad Lonza. Ali svakako su obojica buduci superstarovi i "lica" lige. Sviđaju mi se ove nove generacije sa slabijim 3p%, valjda ce se ubrzo prestati ispaljivati 60 trica po utakmici.
Level ispod
Koliko ovo nema smislaSarmelino je napisao/la:Ben je svakako stepenica vise iznad Lonza. Ali svakako su obojica buduci superstarovi i "lica" lige. Sviđaju mi se ove nove generacije sa slabijim 3p%, valjda ce se ubrzo prestati ispaljivati 60 trica po utakmici.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.