Jedan od rijetkih dana kada mi je drago da su Cavsi pobijediliKingJamesMVP je napisao/la:Cavsi stiskli u obrani kad je trebalo, napravili velikih 13-0 i vjerojatno su prelomili ovu utakmicu. U srijedu u Bostonu odluka o 1.mjestu

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Jedan od rijetkih dana kada mi je drago da su Cavsi pobijediliKingJamesMVP je napisao/la:Cavsi stiskli u obrani kad je trebalo, napravili velikih 13-0 i vjerojatno su prelomili ovu utakmicu. U srijedu u Bostonu odluka o 1.mjestu
ne trci pred ruduFk_zeljo_1921 je napisao/la:Jedan od rijetkih dana kada mi je drago da su Cavsi pobijediliKingJamesMVP je napisao/la:Cavsi stiskli u obrani kad je trebalo, napravili velikih 13-0 i vjerojatno su prelomili ovu utakmicu. U srijedu u Bostonu odluka o 1.mjestu
CJ Miles kao i obično ima utakmicu životu u ClevelanduToffie je napisao/la:ne trci pred ruduFk_zeljo_1921 je napisao/la:Jedan od rijetkih dana kada mi je drago da su Cavsi pobijediliKingJamesMVP je napisao/la:Cavsi stiskli u obrani kad je trebalo, napravili velikih 13-0 i vjerojatno su prelomili ovu utakmicu. U srijedu u Bostonu odluka o 1.mjestu
Ma mislio sam da je kraj tekme, nisam uopste pratio vrijeme... Valjda ne prokockaju glupaniToffie je napisao/la:ne trci pred ruduFk_zeljo_1921 je napisao/la:Jedan od rijetkih dana kada mi je drago da su Cavsi pobijediliKingJamesMVP je napisao/la:Cavsi stiskli u obrani kad je trebalo, napravili velikih 13-0 i vjerojatno su prelomili ovu utakmicu. U srijedu u Bostonu odluka o 1.mjestu
Ima još borbe, živi ste još. Ako Pacersi izgube, Hawksi nikog ne mogu pobijediti. Nema još otpisivanjaMaestro^^ je napisao/la:Novi poraz Heata , ovim se vjerovatno opraštamo od borbe za PO s obzirom na to kakav raspored slijedi , a sudijama yebem mater za 2 velike greške u zadnjoj minuti u korist Denvera.
A s obzirom na to kakva nam je igra u zadnje vrijeme bez Waitersa , stvarno ne vidim načina kako da napravimo razliku u odnosu na Indianu i Charlotte , kada imamo gostovanja kod Charlotte-a , Toronta i Washingtona , a onda kući Cavsi i Washington. Sa ovakvom igrom teško da ijednu utakmicu dobijemo , tako da se uzdam u kikseve protivnika , jedino to može biti spas za nas.KingJamesMVP je napisao/la:Ima još borbe, živi ste još. Ako Pacersi izgube, Hawksi nikog ne mogu pobijediti. Nema još otpisivanjaMaestro^^ je napisao/la:Novi poraz Heata , ovim se vjerovatno opraštamo od borbe za PO s obzirom na to kakav raspored slijedi , a sudijama yebem mater za 2 velike greške u zadnjoj minuti u korist Denvera.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.