FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- nidjo_barca
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Polako,ne moze se nakon 2 slaba rezultata gubiti nada,pogotovo ne u ovu ekipu,jos u ovako ranoj fazi.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Valjda dovoljno dugo pratiš fudbal pa i sam znaš da ovih 5 prosutih bodova mogu znaciti gubitak titule na kraju sezone.nidjo_barca je napisao/la:Polako,ne moze se nakon 2 slaba rezultata gubiti nada u ekipu,pogotovo u ovako ranoj fazi.
Jedan bod razlike donosi titulu, a Barca ih je prosula vec 5 na samom startu.
Pa niko nece poklanjati ovako velikodušno bodove na svom terenu ko Barca....ni Valensija ni Real.
Nek završnica prventva uđe u neizvjesnost ,e onda ces se sjetiti mene i ovog mog posta i tih 5 bodova koji su se tako lako prosuli.....najgore je kada ekipa kasnije ceka kiks drugog i ovisi o drugom, a prije toga imala sve u svojim rukama pa kiksala.
Nemoj da bude prica na kraju sezone "eh da nismo prosuli onih 5 bodova protiv Majorke i Herculesa sad bi bili prvaci" i slicne price

- nidjo_barca
- Kontakt:
Nadam se da nece.Mandrak je napisao/la:Valjda dovoljno dugo pratiš fudbal pa i sam znaš da ovih 5 prosutih bodova mogu znaciti gubiti titule na kraju sezone.nidjo_barca je napisao/la:Polako,ne moze se nakon 2 slaba rezultata gubiti nada u ekipu,pogotovo u ovako ranoj fazi.
Jedan bod razlike donosi titulu, a Barca ih je prosula vec 5 na samom startu.
Pa niko nece poklanjati ovako velikodušno bodove na svom terenu ko Barca....ni Valensija ni Real.
Nek završnica prventva uđe u neizvjesnost ,e onda ces se sjetiti mene i ovog mog posta i tih 5 bodova koji su se tako lako prosuli.....najgore je kada ekipa kasnije ceka kiks drugog i ovisi o drugom, a prije toga imala sve u svojim rukama pa kiksala.
Nemoj da bude prica na kraju sezone "eh da nismo prosuli onih 5 bodova protiv Majorke i Herculesa sad bi bili prvaci" i slicne price
Jasno je da ovo nismo ocekivali,prosut bodove na svom terenu protiv ekipa koje smo trebali pobjediti.Trebali,ali nismo.A upravu si sto se tice bodova i titule.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
@mandrak:
O cemu ti bre pricas
kakav gubitak titule pa tek je 6. kolo,a u zaostatku smo samo 3 boda!Evo vec sledeci duel je sa valenciom i pobedom je skidamo sa vrha
a i to sto pricas da jedva pobedjujemo ispod prosecne timove,gijon i sto smo izgubili od herculesa
sta zbog toga smo losi??A to sto sto pobedili atletico madrid u gostima,koji je osvojio kup uefa,i pobedio pobednika lige sampiona 2-0,to nema veze,sto smo skoro na najtezem gostovanju u bilbau pobedili 3-1,a to ne gledas!
Mislim da je ova ekipa opusteno usla u sezonu,ponesena ranijim osvajanjima!al sad ce pep da ih trgne i videcete pravu barcu protiv Valencie,i nemojte vise da pricate gluposti kako je titula izgubljena,kad i real moze da kiksne uvek(Samo cu reci Levante
.to sto su pobedili 6-1 deportivo,to nije nikakvo merilo snage!njih bi i barca B razvalila!
I jos ne smarajte vise za krkica!odigrao je lose al OPET napominjem da momam ima samo 20 GODINA.
I da ja znam Veoma mali broj NAPADACA koji su sa 20 god resavali utakmice!KAzem videcete pravog bojana za 22 god!
On je u prvom timu od 17 god al zbog uvek dobrih napadaca ne moze puno da napreduje i ovo bi trebalo da bude sezone u kojoj ce se pokazati,Razmisljajte On je jedan od glavnih napadaca i na njemu je veliki pritisak da stalno postize golove jer se nezna kad ce opet imati ovoliku minutazu u barci!A i secatese kad je busquets igrao prvu sezonu,kad ga je pep forsirao a mi se nervirali jer je dosta gresio,a sad je jedan od kljucnih igraca barce!
ZATO VRATITE OPTINIZAM I NAVIJAJTE ZA BARCUU!!!!!!!!!!!!!!

O cemu ti bre pricas
kakav gubitak titule pa tek je 6. kolo,a u zaostatku smo samo 3 boda!Evo vec sledeci duel je sa valenciom i pobedom je skidamo sa vrha
a i to sto pricas da jedva pobedjujemo ispod prosecne timove,gijon i sto smo izgubili od herculesa
sta zbog toga smo losi??A to sto sto pobedili atletico madrid u gostima,koji je osvojio kup uefa,i pobedio pobednika lige sampiona 2-0,to nema veze,sto smo skoro na najtezem gostovanju u bilbau pobedili 3-1,a to ne gledas!
Mislim da je ova ekipa opusteno usla u sezonu,ponesena ranijim osvajanjima!al sad ce pep da ih trgne i videcete pravu barcu protiv Valencie,i nemojte vise da pricate gluposti kako je titula izgubljena,kad i real moze da kiksne uvek(Samo cu reci Levante

I jos ne smarajte vise za krkica!odigrao je lose al OPET napominjem da momam ima samo 20 GODINA.
I da ja znam Veoma mali broj NAPADACA koji su sa 20 god resavali utakmice!KAzem videcete pravog bojana za 22 god!
On je u prvom timu od 17 god al zbog uvek dobrih napadaca ne moze puno da napreduje i ovo bi trebalo da bude sezone u kojoj ce se pokazati,Razmisljajte On je jedan od glavnih napadaca i na njemu je veliki pritisak da stalno postize golove jer se nezna kad ce opet imati ovoliku minutazu u barci!A i secatese kad je busquets igrao prvu sezonu,kad ga je pep forsirao a mi se nervirali jer je dosta gresio,a sad je jedan od kljucnih igraca barce!
ZATO VRATITE OPTINIZAM I NAVIJAJTE ZA BARCUU!!!!!!!!!!!!!!

Zadnja izmjena: losmi, dana/u 04 okt 2010, 14:47, ukupno mijenjano 1 put.
MVP - Messi-Villa-Pedro
U zaostatku su 3 boda, a mogli su bježati ostalima 2 boda....gdje je nestalo 5 bodova sa Nou Campa?'losmi je napisao/la:@mandrak:
O cemu ti bre pricas
Mislim da je ova ekipa opusteno usla u sezonu,ponesena ranijim osvajanjima!al sad ce pep da ih trgne i videcete pravu barcu protiv Valencie,i nemojte vise da pricate gluposti kako je titula izgubljena,kad i real moze da kiksne uvek(Samo cu reci Levante.to sto su pobedili 6-1 deportivo,to nije nikakvo merilo snage!njih bi i barca B razvalila!~
Zato vratite malo optinizma i navijajte ZA BARCUU!!!!!!!!!!!!
Isparilo u vazduh, jel.
Može se vrlo lako desiti da na kraju sezone ti prvi zakukaš u stilu "e yebi ga da nismo prosipali bodove na pocetku sezone na svom terenu sad bi bili prvaci"....vrlo lako se to može desiti.
O tome je pricam, a ti malo razmisli

JA mogu potisati da to od mene neces cuti!PA zar se nesec predprosle sezone smo prvu izgubili ona igrali ne resenu,i onda smo poceli svakog da dobijamo po 5,6 nula!A Ne znam kolko dugo navijas za barcu,a bilo je u bliskoj proslosti sezona kad je barca zavrsavala na 6. mestu!a sada nekom smeta sto je kiksnula 2 puta!PA zar nemate vere u pepa,kolko nam je samo vaznih trofeja doneO!Mandrak je napisao/la:U zaostatku su 3 boda, a mogli su bježati ostalima 2 boda....gdje je nestalo 5 bodova sa Nou Campa?'losmi je napisao/la:@mandrak:
O cemu ti bre pricas
Mislim da je ova ekipa opusteno usla u sezonu,ponesena ranijim osvajanjima!al sad ce pep da ih trgne i videcete pravu barcu protiv Valencie,i nemojte vise da pricate gluposti kako je titula izgubljena,kad i real moze da kiksne uvek(Samo cu reci Levante.to sto su pobedili 6-1 deportivo,to nije nikakvo merilo snage!njih bi i barca B razvalila!~
Zato vratite malo optinizma i navijajte ZA BARCUU!!!!!!!!!!!!
Isparilo u vazduh, jel.
Može se vrlo lako desiti da na kraju sezone ti prvi zakukaš u stilu "e yebi ga da nismo prosipali bodove na pocetku sezone na svom terenu sad bi bili prvaci"....vrlo lako se to može desiti.
O tome je pricam, a ti malo razmisli
MVP - Messi-Villa-Pedro
da sam moderator banovo bi ovoga mandraka svega mi, vec tri stranice jedno te isto ponavlja. ok! svatili smo, izgubili su 5 bodova pa sta? pretprosle sezone su izgubili isto toliko bodova u prve dvije utakmice, pa su osvojili titulu! dobro kaze losmi, bilo je sezona kad su jedva kup uefa znali izborit, a sad smak svjeta kad remiziraju sa nekim na nou kampu.
Slušaj me sad care...svi znamo da se sve lige igraju po sistemu bodovanja.
Ne treba biti neki matematicar i logicar da bi skonto da ce onaj tim sakupi najviše bodova biti na kraju pobjednik.
To i djete malo može skontati....dakle, bodovni sistem
a ne život na lovorikama stare slave i šta je prošle godine...to je prošlost.
A bodova nema!! to je sva mudrost...Barca prosipa bodove, poklanja ih olako i to na svom terenu...i poklanja ih timovima od kojih je realno kvalitetnija...i u cemu je problem ako pricam samo istinu i onako kako je realno.
Niko Barci nece pokloniti bodove, a ona daje drugima...vec je 5 bodova poklonila....to su cinjenice.
Gdje Pep misli vratiti te bodove?? znaš li da za kiks na domacem terenu moraš pobjediti dvije zaredom u gostima da bi to anulirao....sa onakvom igrom od sinoc - vrlo teško...pa Barca jedva pobjeđuje kod kuce.
Na koncu, svako ima svoje mišljenje - to je dozvoljeno iznijeti na ovom forumu.
Ja kažem da je velika mogucnost da ce se na kraju sezonu SVI navijaci Barce sjetiti prosipanja bodova sa svog terena.
Titula se ili uzima ili gubi u utakmicama protiv manjih timovima...onaj favorit koji više kiksa i prospe bodova tu, znatno gubi šanse za trofej...valjda je to poznato svima.
Wolverine....tu pricu možeš majci svojoj kod kuce....ovo nije tvoj licni forum i nemoj ga privatizovati...nisi ni moderator, prema tome nemoj srati o meni.
Svako ima pravo na svoje mišljenje....ti kad istovaraš svoja sranja - ja ih nikad ne komentarišem
Ne treba biti neki matematicar i logicar da bi skonto da ce onaj tim sakupi najviše bodova biti na kraju pobjednik.
To i djete malo može skontati....dakle, bodovni sistem

A bodova nema!! to je sva mudrost...Barca prosipa bodove, poklanja ih olako i to na svom terenu...i poklanja ih timovima od kojih je realno kvalitetnija...i u cemu je problem ako pricam samo istinu i onako kako je realno.
Niko Barci nece pokloniti bodove, a ona daje drugima...vec je 5 bodova poklonila....to su cinjenice.
Gdje Pep misli vratiti te bodove?? znaš li da za kiks na domacem terenu moraš pobjediti dvije zaredom u gostima da bi to anulirao....sa onakvom igrom od sinoc - vrlo teško...pa Barca jedva pobjeđuje kod kuce.
Ja kažem da je velika mogucnost da ce se na kraju sezonu SVI navijaci Barce sjetiti prosipanja bodova sa svog terena.
Titula se ili uzima ili gubi u utakmicama protiv manjih timovima...onaj favorit koji više kiksa i prospe bodova tu, znatno gubi šanse za trofej...valjda je to poznato svima.
Wolverine....tu pricu možeš majci svojoj kod kuce....ovo nije tvoj licni forum i nemoj ga privatizovati...nisi ni moderator, prema tome nemoj srati o meni.
Svako ima pravo na svoje mišljenje....ti kad istovaraš svoja sranja - ja ih nikad ne komentarišem

DAL si ti uopste gledao tekmuMandrak je napisao/la:Slušaj me sad care...svi znamo da se sve lige igraju po sistemu bodovanja.
To i djete malo može skontati....dakle, bodovno sistema ne život na lovorikama stare slave i šta je prošle godine...to je prošlost.
IGRA JE BILA ODLICNA,al su igraci bili ne ozbiljni u zavrsnici,sigurno su misliti da je 100 % pobeda njihova cim su imali posed lopte 90-10%.
DObro izgubila je 5 bodova.al ima i el clasico!I real tek treba da odigra neku jaku tekmu<on na pocetku ima mnogo laksi raspored nego barca!I do el clasica ce mozda imati samo jedan jak duel,dok cemo mi do el clasica imati i mec sa valenciom,i villareal i mislim sevillom,a posle derbija nam dolaze slabiji protivnici!
MVP - Messi-Villa-Pedro
Cekaj malo...kavki jaki dueli??losmi je napisao/la:DAL si ti uopste gledao tekmuMandrak je napisao/la:Slušaj me sad care...svi znamo da se sve lige igraju po sistemu bodovanja.
To i djete malo može skontati....dakle, bodovno sistema ne život na lovorikama stare slave i šta je prošle godine...to je prošlost.
IGRA JE BILA ODLICNA,al su igraci bili ne ozbiljni u zavrsnici,sigurno su misliti da je 100 % pobeda njihova cim su imali posed lopte 90-10%.
DObro izgubila je 5 bodova.al ima i el clasico!I real tek treba da odigra neku jaku tekmu<on na pocetku ima mnogo laksi raspored nego barca!I do el clasica ce mozda imati samo jedan jak duel,dok cemo mi do el clasica imati i mec sa valenciom,i villareal i mislim sevillom,a posle derbija nam dolaze slabiji protivnici!
Hercules ih podere 2-0 na sred Nou Campa - cinjenica...Sporting su jedva pobjedili 1-0 -druga cinjenica...sinoc im Mallorca otkinu 2 boda - treca cinjenica.
Ako ti ovo nije dovoljno, ne znam onda šta jeste....ti misliš da su Real ,Sevilla ili Valencia slabiji timovi od Mallorce, Herculesa i Sportina pa vec kalkulišeš bodove iz tih utakmica?? pa dobro, to je tvoje mišljenje.
Hocu kazem da igramo mnogo bolje protiv jacih timova jer smo tada vise koncentrisaniMandrak je napisao/la:Cekaj malo...kavki jaki dueli??losmi je napisao/la:DAL si ti uopste gledao tekmuMandrak je napisao/la:Slušaj me sad care...svi znamo da se sve lige igraju po sistemu bodovanja.
Hercules ih podere 2-0 na sred Nou Campa - cinjenica...Sporting su jedva pobjedili 1-0 -druga cinjenica...sinoc im Mallorca otkinu 2 boda - treca cinjenica.
Ako ti ovo nije dovoljno, ne znam onda šta jeste....ti misliš da su Real ,Sevilla ili Valencia slabiji timovi od Mallorce, Herculesa i Sportina pa vec kalkulišeš bodove iz tih utakmica?? pa dobro, to je tvoje mišljenje.
A Igraci slabije timove odmah ili tokom igre otpisu i onda se ovo desi!
MVP - Messi-Villa-Pedro
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Kakv je bio krkic nisam mogao gledati tekmu nije radio net ?JEl opet bio los ? 

Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Pedro tri sedmice van terena!
Napadač FC Barcelone Pedro Rodriguez, povrijedio se u toku drugog dijela utakmice protiv Mallorce, i prve prognoze su da će biti oko tri sedmice van terena. Ovo je potvrđeno nakon jutrošnjih medicinskih pregleda.
Vijest su potvrdili i doktori Barcelone a radi se o pucanju mišićnih vlakana koljena i procjenjuje se da bi oporavak mogao trajati oko tri sedmice, zavisno od rada igrača.
Zbog toga će Pedro propustiti utakmice protiv Valencije, Kopenhagena i na protiv Zaragoze.
Napadač FC Barcelone Pedro Rodriguez, povrijedio se u toku drugog dijela utakmice protiv Mallorce, i prve prognoze su da će biti oko tri sedmice van terena. Ovo je potvrđeno nakon jutrošnjih medicinskih pregleda.
Vijest su potvrdili i doktori Barcelone a radi se o pucanju mišićnih vlakana koljena i procjenjuje se da bi oporavak mogao trajati oko tri sedmice, zavisno od rada igrača.
Zbog toga će Pedro propustiti utakmice protiv Valencije, Kopenhagena i na protiv Zaragoze.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
JBT,samo neke povredeDAVID VILLA 7' je napisao/la:Pedro tri sedmice van terena!
Prilika za Bojana!
MVP - Messi-Villa-Pedro
Znam da ce Villa, ali samo kazem da se nadamlosmi je napisao/la:Pedro se vraca do valencie kao i villa!Brnjoo je napisao/la:Eh da hoce Villa i slijedecu propustiti kad vec nemate Pedra xD

A za Pedra sam procitao da ga nece biti tri sedmice, sto je sedmicu dana poslije utakmice sa Valencijom, pa sam zbog toga napisao
Ma Bojan komotno može ići iz Barce...U tu moju tezu sam ubjeđen još od prošle godine...Neki su mi s foruma govorili dobar je Bojan samo mu treba prilika...Ja opet ponavljam...taj Bojan nema veze...to je jedan vječiti talenat poput Do Santosa i tako tih...Taj Bojan nema ni dribling ni realizaciju...jednostavno je malac prenapuhan a fakat nije tip igrača za Barce...Podhitno dovesti nekog napadača jer s Bojanom kao zamjenom ne ide... 

Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
Idemo daLje! 

U potpunosti se slažem....Krkić jest Barcino dijete, ali nema tu pravog kvaliteta da bi predvodio napad takvog jednog giganta kakav je Barca...ova suspenzija Ville je malo poremetila ritam tima.Sajoni je napisao/la:Ma Bojan komotno može ići iz Barce...U tu moju tezu sam ubjeđen još od prošle godine...Neki su mi s foruma govorili dobar je Bojan samo mu treba prilika...Ja opet ponavljam...taj Bojan nema veze...to je jedan vječiti talenat poput Do Santosa i tako tih...Taj Bojan nema ni dribling ni realizaciju...jednostavno je malac prenapuhan a fakat nije tip igrača za Barce...Podhitno dovesti nekog napadača jer s Bojanom kao zamjenom ne ide...
Možda sam ja pesimista u vezi starta ove sezone, ali da Bog da ja pogriješio svaki put u svom pesimizmu, a Blaugrana titulama mene (a i nas sviju) demantovala....da Bog da svaki put tako bilo, ja cu svijetla obraza i sa zadovoljstvom pojesti sve svoje rijeci

Bolje biti pesimist na pocetku sezone, nego razocaran na kraju.
- Los*Blancos
- Kontakt:
jeli to ovaj domaci filmmandraX je napisao/la:Idemo daLje!

o je album od Koke

El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
blancos ba...bjaziiiiii ba bjaziiiiiiii...zdra'ooooo 

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.