FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Berba samo sto je usao zuti karton
Sent from my GT-S7560 using Tapatalk
Sent from my GT-S7560 using Tapatalk
Na lijevoj ruci traka suvereno leži,desnom nogom projektile on lansira ka mreži
.
Zadnja izmjena: Misir, dana/u 14 nov 2014, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.
Pravi sportisti su ljudske moralne veličine
Bujrum onda, prosvijetli nas. Kandiduj se za predsjednika.ahmic je napisao/la:Amarildo,ti lektor nekakav ..Nije valjda da po forumima lektorises narod,izvini majstore nisam te prepozbao...
Treba udarat bagru,manje bitno s koje strane dolaze...Sta ce baklje na tribini ,jbg..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"
Meša Selimović
Meša Selimović
Nasi se ne mogu sastaviti. Odbrana se gubi ko abdest.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Et koliko su nam nasi navijaci loseg donjeli, poslije prekida se ne mozemo sastati sa loptom zeljo puno opasniji, a navijaci i jednih i drugih isto da nema na tribinama nista se ne navija
Cimirot je izasao zbog povrede,yebem vas corave u sta gledate.
Berberović amaterski
.
Zadnja izmjena: Misir, dana/u 14 nov 2014, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.
Pravi sportisti su ljudske moralne veličine
Berberović druga greška u 3 minute 

-
- Kontakt:
ja ne znam vise sta ovaj berberovic radi u klubu
- odmazda
- Kontakt:
Joj berberovica treba ga izvest ne znam što ga je uvodio puno boljih rješenja je imao katastrofa u mrtvio je igru sarajeva! Lik #
Zadnja izmjena: odmazda, dana/u 02 nov 2014, 14:54, ukupno mijenjano 1 put.
Berberovic sramota kako igra, do prekida smo bili bolji, poslije slabo skroz. Ubaciti Duljevica
navijači stoka .
Čaršijska raja
Čaršijska raja

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- pravnik1981
- Kontakt:
koji ste ono trans oduzeli manijacima?? BIT CE GUSTO BIT CE 1-2 

Naš'o se "topnik" da priča o Čaršijskoj raji ..topnik1 je napisao/la:navijači stoka .
Čaršijska raja

Berberović će pocrvenit' do kraja (ako ne i prije). Meho ubaci Harisa !
Berberovic tanak ko Baslija trebao je nekog drugog ubacit,inace Cimirot pred onaj prekid je vec bio trckarao sa bolnom grimasom ne znam kako to nije vidio komentator..Malo je i sudija isprovocirao navijace cim koja baklja padne pauza 3-4min da se idm rascisti u Italijanskoj seriji A se igra bez problema smoa skloni baklju i ajd dalje jbt jos je u pola 2 utakmica nije nocni termin pa da reflektori..
ja bolan jesi vidioorbit je napisao/la:Naš'o se "topnik" da priča o Čaršijskoj raji ..topnik1 je napisao/la:navijači stoka .
Čaršijska raja![]()
![]()
Berberović će pocrvenit' do kraja (ako ne i prije). Meho ubaci Harisa !

Našo' se orbit da odgovara
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ja sam iz Tuzle ali znam da je ovo trenutno najjaca utakmicu u drzavi i derbi sa velikom tradicijom. Praznik naseg nogometa. I ja kao Tuzlak sam jedva cekao derbi znajuci da su oba tima u usponu, da vidim koliko je to napredovao nas nogomet. Jer gdje ces drugo vidjeti kakav nam se nogmet igra u drzavi ako neces od dva ponajjaca tima. I zaista je sramota ono sto navijaci rade.
pa zar nam nije dosta sto nemamo izgradjene stadione, sto nemamo kesa, sto su nam uslovi za rad ocajni, jos nam treba i ovakvo ponasanje. E jesu mi Sarajlije neki navijaci...
pa zar nam nije dosta sto nemamo izgradjene stadione, sto nemamo kesa, sto su nam uslovi za rad ocajni, jos nam treba i ovakvo ponasanje. E jesu mi Sarajlije neki navijaci...
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
Idi ba gledaj Arsenal kako dere Barnlija, ostavi se ti našeg fudbala.
Džemo panju, jel te stid? Klinjo od 18 god ti radi šta hoće i kako hoće?

Džemo panju, jel te stid? Klinjo od 18 god ti radi šta hoće i kako hoće?

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Chony533, johntravolta123, mosarajvosa83, Napapijri i 36 gostiju.