to je vec odavno tako drugPuma je napisao/la:Je li ima jos neko problem da ne moze uplatiti na racun u Premieru u svakoj poslovnici, vec samo u onoj u kojoj je napravio racun ?

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
to je vec odavno tako drugPuma je napisao/la:Je li ima jos neko problem da ne moze uplatiti na racun u Premieru u svakoj poslovnici, vec samo u onoj u kojoj je napravio racun ?
I ja sam imao isti problem. Izgleda da su podijeljeni na 3 različite pa moraš u istoj onoj u kojoj si se prijavio. Imaš na računu listu poslovnica u svom gradu gdje možeš da podigneš i uplatiš.Puma je napisao/la:Je li ima jos neko problem da ne moze uplatiti na racun u Premieru u svakoj poslovnici, vec samo u onoj u kojoj je napravio racun ?
Kod mene drug uplacuje u svakoj, cak i u drugim gradovima. Eto ja mu uplacujem u ovoj svojoj a sebi ne mogureeds je napisao/la:to je vec odavno tako drugPuma je napisao/la:Je li ima jos neko problem da ne moze uplatiti na racun u Premieru u svakoj poslovnici, vec samo u onoj u kojoj je napravio racun ?kazu kao hoce da vide koliko koja poslovnica radi sa clanovima
![]()
![]()
ima vjerovatno dva racuna, nesto je to premier odvojio kao vise vrste racuna-kladionica, pojma nemam tacno ni ja...Puma je napisao/la:Kod mene drug uplacuje u svakoj, cak i u drugim gradovima. Eto ja mu uplacujem u ovoj svojoj a sebi ne mogureeds je napisao/la:to je vec odavno tako drugPuma je napisao/la:Je li ima jos neko problem da ne moze uplatiti na racun u Premieru u svakoj poslovnici, vec samo u onoj u kojoj je napravio racun ?kazu kao hoce da vide koliko koja poslovnica radi sa clanovima
![]()
![]()
Prvi put cujem za ovo, sasvim normalno uplatim/isplatim u bilo kojoj Premier poslovnici, čak sam i udrugim gradovima uplaćivao na račun i nikakvih problema nije bilo.reeds je napisao/la:to je vec odavno tako drugPuma je napisao/la:Je li ima jos neko problem da ne moze uplatiti na racun u Premieru u svakoj poslovnici, vec samo u onoj u kojoj je napravio racun ?kazu kao hoce da vide koliko koja poslovnica radi sa clanovima
![]()
![]()
7 udaraca u okvir gola **** im matere, dajte ljudi prijedloge, mozel manco do 2 gola na tekmi, dajte nesto kvote 1.7+Aura55 je napisao/la:vidi ovog **** **** mu pas majku zajedno sa ibrahimovicem retardiranim nosatim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.