ti tu kacigu na glavu pa pravdaj šta hoćešneo je napisao/la:Sta cemo sa evropom, gdje se ta kruna treba opravdati ?ljozejug je napisao/la:suplju pricu na stranu,Zeljeznicar nece niko moci prestici nikada u BiH ligi,samo ce se ta razlika povecati,DUPLA KRUNA AGAIN !!!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Amoxicillin
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
Ja nikoga ne pravdam
Ja VOLIM Bosnu i bosansko-hercgovacki fudbal te zelim svima uspjeh, ako je liga jaca, samim time i Zeljo ce biti jaci
Gledaj to objektivno, ti mozes naosvajati narednih 10 godina sve trofeje u BIH, ali ako ne pokazes u Evropi nista, ako ne prodjes ni drugo pretkolo sta ti vrede te titule ? Ne fjelmam, ne mrzim, samo pitam
Zar su te duple krune toliko sladje i vrednije nego uspjeh u Evropi ?
Gledaj to objektivno, ti mozes naosvajati narednih 10 godina sve trofeje u BIH, ali ako ne pokazes u Evropi nista, ako ne prodjes ni drugo pretkolo sta ti vrede te titule ? Ne fjelmam, ne mrzim, samo pitam
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
neo je napisao/la:Ja nikoga ne pravdamJa VOLIM Bosnu i bosansko-hercgovacki fudbal te zelim svima uspjeh, ako je liga jaca, samim time i Zeljo ce biti jaci
![]()
Gledaj to objektivno, ti mozes naosvajati narednih 10 godina sve trofeje u BIH, ali ako ne pokazes u Evropi nista, ako ne prodjes ni drugo pretkolo sta ti vrede te titule ? Ne fjelmam, ne mrzim, samo pitamZar su te duple krune toliko sladje i vrednije nego uspjeh u Evropi ?
jesu pa sta xD
Najgore od svega što se sve igra radi trofeja, pa i ta liga šampiona i uefa liga svi hoće trofej zato su broje trofeji nekakav bljesak u evropi bude i prođe, ali trofej u vitrini ostaje.neo je napisao/la:Ja nikoga ne pravdamJa VOLIM Bosnu i bosansko-hercgovacki fudbal te zelim svima uspjeh, ako je liga jaca, samim time i Zeljo ce biti jaci
![]()
Gledaj to objektivno, ti mozes naosvajati narednih 10 godina sve trofeje u BIH, ali ako ne pokazes u Evropi nista, ako ne prodjes ni drugo pretkolo sta ti vrede te titule ? Ne fjelmam, ne mrzim, samo pitamZar su te duple krune toliko sladje i vrednije nego uspjeh u Evropi ?
Majstor Karatea
molim vas, treba mi info. kada i u koliko je tekma sa Borcem jer svaki izvor kaze drugu satnicu, dan i sl. znaci treba mi ako neko provjereno zna da li je prvo u subotu ili nedjelju i u koliko je tacno?
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
valjda važebagrcavi je napisao/la: Nego, važe li u nedjelju karte od Hajduka ?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ma ne vaze ba stavam jeanonimni je napisao/la:valjda važebagrcavi je napisao/la: Nego, važe li u nedjelju karte od Hajduka ?a godišnje ?
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Partizan 5 godina prvak zaredom,a navijaci skandiraju uprava napolje jer nema u evropi dvije godine uspjehaneo je napisao/la:Ja nikoga ne pravdamJa VOLIM Bosnu i bosansko-hercgovacki fudbal te zelim svima uspjeh, ako je liga jaca, samim time i Zeljo ce biti jaci
![]()
Cekaj dok i mi osvojimo jos 4 titule zaredom pa cemo mozda i skandiratiSTBoys je napisao/la:Partizan 5 godina prvak zaredom,a navijaci skandiraju uprava napolje jer nema u evropi dvije godine uspjehaneo je napisao/la:Ja nikoga ne pravdamJa VOLIM Bosnu i bosansko-hercgovacki fudbal te zelim svima uspjeh, ako je liga jaca, samim time i Zeljo ce biti jaci
![]()
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
drug i za krune u nasoj ligi se dobija kes pa tako da nisu ni one nebitne koliko pojedini levati govoreneo je napisao/la:Ja nikoga ne pravdamJa VOLIM Bosnu i bosansko-hercgovacki fudbal te zelim svima uspjeh, ako je liga jaca, samim time i Zeljo ce biti jaci
![]()
sljem Dzasminenanek je napisao/la:e cuj kacigu![]()
![]()
Izgleda da ovim dolazkom Kajkuta mijenjamo stil igre, jer mi je nekako logicno cim ovaj dolazi, da ce Adilovic negdje otputovati, ali samo je pitanje gdje i za koliko.
Nekako se radujem odlazkom najboljeg strijelca lige. I nadam se da ce nam novi stil igre i omoguciti i ove godine titulu a puno je dupla kruna opet. Da ostavimo nesto i ovim drugim napacenim ekipama
Sto se tice Kajkuta po meni vrlo inteligentan napadac s dobrim osjecajem za prostor i mislim da je igrac koji ce nam puno pomoci. Mislim da bi trebao igrati u napadu s Selimovic, ali da ovaj drugi ne ide previse na krilo, nego da bas igramo 4-4-2.
Nasa igra je procitana i sigurno je Amar vidio da se nesto mora promijeniti. Vrijeme je bilo ...
Ako potpise, nadam se nekoj novoj igri Zelji...
Nekako se radujem odlazkom najboljeg strijelca lige. I nadam se da ce nam novi stil igre i omoguciti i ove godine titulu a puno je dupla kruna opet. Da ostavimo nesto i ovim drugim napacenim ekipama
Sto se tice Kajkuta po meni vrlo inteligentan napadac s dobrim osjecajem za prostor i mislim da je igrac koji ce nam puno pomoci. Mislim da bi trebao igrati u napadu s Selimovic, ali da ovaj drugi ne ide previse na krilo, nego da bas igramo 4-4-2.
Nasa igra je procitana i sigurno je Amar vidio da se nesto mora promijeniti. Vrijeme je bilo ...
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!
Pa što su se onda dva mjeseca spremali i uigravali da bi nakon prvog kola mijenjali taktiku i postavku igre ?
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Zna li neko slucajno nesto vise o stadionu Grbavica? Nacuo sam da Svabo nesto pokusava, e sada koliko je to tacno, ne znam? Moze na pp, Hvala!
- Ultras1921
- Kontakt:
Ko kaze da ide Adil-beg?Paranoja je napisao/la:Izgleda da ovim dolazkom Kajkuta mijenjamo stil igre, jer mi je nekako logicno cim ovaj dolazi, da ce Adilovic negdje otputovati, ali samo je pitanje gdje i za koliko.
Nekako se radujem odlazkom najboljeg strijelca lige. I nadam se da ce nam novi stil igre i omoguciti i ove godine titulu a puno je dupla kruna opet. Da ostavimo nesto i ovim drugim napacenim ekipama![]()
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
-
SemperFideliss
- Kontakt:
Ma pustite debila, paranoja idi spavaj svega ti...
Kakvih sve ima likova na ovom foruma, prvo onaj sarajlijica pa sad ovaj
Kakvih sve ima likova na ovom foruma, prvo onaj sarajlijica pa sad ovaj
očito ti još nisi upozn'o @Aldinna, maskotu ovog foruma, koji je zimus tvrdio da će Zeba ići iz kluba, 100% provjerena informacija, inače, @Aldinn ti je jedan veoma bizerniUltras1921 je napisao/la: Ko kaze da ide Adil-beg?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina