FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Amoxicillin
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Amoxicillin » 08 avg 2012, 22:03

neo je napisao/la:
ljozejug je napisao/la:suplju pricu na stranu,Zeljeznicar nece niko moci prestici nikada u BiH ligi,samo ce se ta razlika povecati,DUPLA KRUNA AGAIN !!!
Sta cemo sa evropom, gdje se ta kruna treba opravdati ?
ti tu kacigu na glavu pa pravdaj šta hoćeš
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

nanek

Post Postao/la nanek » 08 avg 2012, 22:07

e cuj kacigu :lol: :lol: :lol:

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 08 avg 2012, 22:09

Ja nikoga ne pravdam :) Ja VOLIM Bosnu i bosansko-hercgovacki fudbal te zelim svima uspjeh, ako je liga jaca, samim time i Zeljo ce biti jaci :)

Gledaj to objektivno, ti mozes naosvajati narednih 10 godina sve trofeje u BIH, ali ako ne pokazes u Evropi nista, ako ne prodjes ni drugo pretkolo sta ti vrede te titule ? Ne fjelmam, ne mrzim, samo pitam :) Zar su te duple krune toliko sladje i vrednije nego uspjeh u Evropi ?
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 08 avg 2012, 22:14

neo je napisao/la:Ja nikoga ne pravdam :) Ja VOLIM Bosnu i bosansko-hercgovacki fudbal te zelim svima uspjeh, ako je liga jaca, samim time i Zeljo ce biti jaci :)

Gledaj to objektivno, ti mozes naosvajati narednih 10 godina sve trofeje u BIH, ali ako ne pokazes u Evropi nista, ako ne prodjes ni drugo pretkolo sta ti vrede te titule ? Ne fjelmam, ne mrzim, samo pitam :) Zar su te duple krune toliko sladje i vrednije nego uspjeh u Evropi ?

jesu pa sta xD

Nikica

Post Postao/la Nikica » 08 avg 2012, 22:15

neo je napisao/la:Ja nikoga ne pravdam :) Ja VOLIM Bosnu i bosansko-hercgovacki fudbal te zelim svima uspjeh, ako je liga jaca, samim time i Zeljo ce biti jaci :)

Najgore od svega što se sve igra radi trofeja, pa i ta liga šampiona i uefa liga svi hoće trofej zato su broje trofeji nekakav bljesak u evropi bude i prođe, ali trofej u vitrini ostaje.
Majstor Karatea

nedaTM
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM » 08 avg 2012, 22:15

molim vas, treba mi info. kada i u koliko je tekma sa Borcem jer svaki izvor kaze drugu satnicu, dan i sl. znaci treba mi ako neko provjereno zna da li je prvo u subotu ili nedjelju i u koliko je tacno?
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 08 avg 2012, 22:19

Nedjelja 19:45
DRUG NEBI TI PUNCA

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 08 avg 2012, 22:24

bagrcavi je napisao/la: Nego, važe li u nedjelju karte od Hajduka ? :mrgreen:
valjda važe :lol: a godišnje ? :mrgreen:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 08 avg 2012, 22:47

anonimni je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la: Nego, važe li u nedjelju karte od Hajduka ? :mrgreen:
valjda važe :lol: a godišnje ? :mrgreen:
Ma ne vaze ba stavam je :shock: Ceka se prva medjunarodna na Grbavici i tada ce vaziti :lol: :lol: :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 08 avg 2012, 22:53

onda ću da se načekam :lol: :lol:

Kapiten Blue Traina

STBoys
Kontakt:

Post Postao/la STBoys » 08 avg 2012, 23:04

Partizan 5 godina prvak zaredom,a navijaci skandiraju uprava napolje jer nema u evropi dvije godine uspjeha

Rios

Post Postao/la Rios » 08 avg 2012, 23:09

STBoys je napisao/la:

Partizan 5 godina prvak zaredom,a navijaci skandiraju uprava napolje jer nema u evropi dvije godine uspjeha
Cekaj dok i mi osvojimo jos 4 titule zaredom pa cemo mozda i skandirati :lol: :lol: :lol:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 08 avg 2012, 23:23

drug i za krune u nasoj ligi se dobija kes pa tako da nisu ni one nebitne koliko pojedini levati govore

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 08 avg 2012, 23:30

nanek je napisao/la:e cuj kacigu :lol: :lol: :lol:
sljem Dzasmine

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 09 avg 2012, 00:00

Izgleda da ovim dolazkom Kajkuta mijenjamo stil igre, jer mi je nekako logicno cim ovaj dolazi, da ce Adilovic negdje otputovati, ali samo je pitanje gdje i za koliko.

Nekako se radujem odlazkom najboljeg strijelca lige. I nadam se da ce nam novi stil igre i omoguciti i ove godine titulu a puno je dupla kruna opet. Da ostavimo nesto i ovim drugim napacenim ekipama :lol:

Sto se tice Kajkuta po meni vrlo inteligentan napadac s dobrim osjecajem za prostor i mislim da je igrac koji ce nam puno pomoci. Mislim da bi trebao igrati u napadu s Selimovic, ali da ovaj drugi ne ide previse na krilo, nego da bas igramo 4-4-2.

Nasa igra je procitana i sigurno je Amar vidio da se nesto mora promijeniti. Vrijeme je bilo ...
Ako potpise, nadam se nekoj novoj igri Zelji...
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 09 avg 2012, 00:24

Pa što su se onda dva mjeseca spremali i uigravali da bi nakon prvog kola mijenjali taktiku i postavku igre ?
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 09 avg 2012, 00:29

Zna li neko slucajno nesto vise o stadionu Grbavica? Nacuo sam da Svabo nesto pokusava, e sada koliko je to tacno, ne znam? Moze na pp, Hvala!

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 09 avg 2012, 00:34

Paranoja je napisao/la:Izgleda da ovim dolazkom Kajkuta mijenjamo stil igre, jer mi je nekako logicno cim ovaj dolazi, da ce Adilovic negdje otputovati, ali samo je pitanje gdje i za koliko.

Nekako se radujem odlazkom najboljeg strijelca lige. I nadam se da ce nam novi stil igre i omoguciti i ove godine titulu a puno je dupla kruna opet. Da ostavimo nesto i ovim drugim napacenim ekipama :lol:

Sto se tice Kajkuta po meni vrlo inteligentan napadac s dobrim osjecajem za prostor i mislim da je igrac koji ce nam puno pomoci. Mislim da bi trebao igrati u napadu s Selimovic, ali da ovaj drugi ne ide previse na krilo, nego da bas igramo 4-4-2.

Nasa igra je procitana i sigurno je Amar vidio da se nesto mora promijeniti. Vrijeme je bilo ...
Ako potpise, nadam se nekoj novoj igri Zelji...
Ko kaze da ide Adil-beg?
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

SemperFideliss
Kontakt:

Post Postao/la SemperFideliss » 09 avg 2012, 00:36

Ma pustite debila, paranoja idi spavaj svega ti...

Kakvih sve ima likova na ovom foruma, prvo onaj sarajlijica pa sad ovaj :shock:

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 09 avg 2012, 00:37

Ultras1921 je napisao/la: Ko kaze da ide Adil-beg?
očito ti još nisi upozn'o @Aldinna, maskotu ovog foruma, koji je zimus tvrdio da će Zeba ići iz kluba, 100% provjerena informacija, inače, @Aldinn ti je jedan veoma bizerni :lol: gospodin... :mrgreen:

Kapiten Blue Traina

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Balorda i 4 gosta.