Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- 10DelPiero
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
E jesi debilcina Tsonga kad tebi Karlovic pravi break hahahaha
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Gledaj Tsonge **** mu ja od do igro 2set 10+ i imo da Vesprem ne gubi vise od 1 razlike
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
- Kontakt:

-
- Kontakt:
ma imao oko 40 eura i kontam ponistice kvotu ajd reko makar 20 jer dok oni proknjize,stave kvotu 1 ako stave trajace do veceras a onda necu imat za tiketa 

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Gledam mec evo i ne vjerujem. Ma ne treba nikad na crnca igrat, vrlo jednostavno. Jel to malo mrko, to mozga nema. Odavno ovaj Tsonga se samo na servu oslanja, a to nije dovoljno protiv ove server masine. Ali opet kazem, ne vjerujem koji panj!10DelPiero je napisao/la:E jesi debilcina Tsonga kad tebi Karlovic pravi break hahahaha

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
gambler1899 je napisao/la:![]()
jbt od toliko parova ja nadjem Buducnost iz Banovica da odigram

Nullius in verba
Pajdo steta stvarno. Gledam bog te tamo na batman kazu ljudi pred pocetak sta je ovo O12.5 gemova stoji 3.80 kvota! Odmah znas da nesto nije u redu, poznavajuci server reputaciju oba mora biti TB, ali eto ima neko ko zna do 5:5 dodje i bas da Tsonga tad izgubi servu, a kvota 3.8 dok su toliku stavili morali su da je obaraju da 1.25 dodje a ne 3.8. Neko to odredjuje ne moze me niko ubijediti u suprotno. Svaka 5a reklama na turniru nije bet-at-home (austrijska kladara) haj zdravo znaci.
A kad dodju drze kvotu tu takvu na max 2.5 ali uglavnom oko 2.2-2.3 kako tolika diskrepanca? Ma samo kazem ti pohapsiti i igrace i u publici ko sumnjive ima signale i organizatora i te sponzore od kladionica i samo na ispitivanje. Tutnuti ih heftu u samicu bez svijetla da se kisele baciti im kosti samo da jedu ko kerovi pa ces viditi kako ce sve u detalj da propjevaju!

- 10DelPiero
- Kontakt:
Ma brate da ga u tie brejku uzima nista nebi rekao ali da mu Karlovic **** pravi brejkove pa ne vjerujem Bgm.Effenberg je napisao/la:Gledam mec evo i ne vjerujem. Ma ne treba nikad na crnca igrat, vrlo jednostavno. Jel to malo mrko, to mozga nema. Odavno ovaj Tsonga se samo na servu oslanja, a to nije dovoljno protiv ove server masine. Ali opet kazem, ne vjerujem koji panj!10DelPiero je napisao/la:E jesi debilcina Tsonga kad tebi Karlovic pravi break hahahaha
Alessandro Del Piero !
Još je idiot imao 2 break lopte za 6-6 i ćorak...Effenberg je napisao/la:Pajdo steta stvarno. Gledam bog te tamo na batman kazu ljudi pred pocetak sta je ovo O12.5 gemova stoji 3.80 kvota! Odmah znas da nesto nije u redu, poznavajuci server reputaciju oba mora biti TB, ali eto ima neko ko zna do 5:5 dodje i bas da Tsonga tad izgubi servu, a kvota 3.8 dok su toliku stavili morali su da je obaraju da 1.25 dodje a ne 3.8. Neko to odredjuje ne moze me niko ubijediti u suprotno. Svaka 5a reklama na turniru nije bet-at-home (austrijska kladara) haj zdravo znaci.
A kad dodju drze kvotu tu takvu na max 2.5 ali uglavnom oko 2.2-2.3 kako tolika diskrepanca? Ma samo kazem ti pohapsiti i igrace i u publici ko sumnjive ima signale i organizatora i te sponzore od kladionica i samo na ispitivanje. Tutnuti ih heftu u samicu bez svijetla da se kisele baciti im kosti samo da jedu ko kerovi pa ces viditi kako ce sve u detalj da propjevaju!
Haj sad Ivo jos jedan brejk svega ti.
Nullius in verba
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ma smijesno ba pa sta moras uradit protiv Karlovica jebote samo ubacit loptu da se igra poen i ti si osvojio 70% poena al' ev vidim ja sta Tsonga radi smijesno kako udara lopticu na 2m od mreze on nesta hoce lupa po njoj i u mrezu normalno umjesto jedan lagani poen rutinski drop shot ma bilo sta al' jok.
Alessandro Del Piero !
Pa da. To i ja kazem. TB je i najbolji teniser svijeta u najboljoj formi 50-50% sta reci drugo. Evo sad zamalo dupli brejk da mu uzme Doktor. Mnogo ja cijenim Doktora ali ga ne gotivim radi dosadne igre, ali jbg tako ti je kad imas ovakve igrace bez karaktera na touru ko ove francuske i spanske klovnove (cast Monfilsu, Agutu i nekim izuzecima)10DelPiero je napisao/la:Ma brate da ga u tie brejku uzima nista nebi rekao ali da mu Karlovic **** pravi brejkove pa ne vjerujem Bgm.Effenberg je napisao/la:Gledam mec evo i ne vjerujem. Ma ne treba nikad na crnca igrat, vrlo jednostavno. Jel to malo mrko, to mozga nema. Odavno ovaj Tsonga se samo na servu oslanja, a to nije dovoljno protiv ove server masine. Ali opet kazem, ne vjerujem koji panj!10DelPiero je napisao/la:E jesi debilcina Tsonga kad tebi Karlovic pravi break hahahaha
- 10DelPiero
- Kontakt:
I sad Karlovic pravi 3 duple greske u jednom gemu a nije imao niti jednu za citav mec hahah ma mrs
Alessandro Del Piero !
Evo rebreak Tsonge, gledam na HD Orf sportu, a tamo zumirase u publiku koja smijesna scena, ljudi masu glavom, ko veli oj ne sada valja gledati panjeve jos 2 sata. Murray je dobio walkover Ferrer povrijedjen, steta dobro je igro do sada. Da znate da ne igrate kvotu 1.
stvarno me ovaj EUROSPORT nervira, od toliko boljih utakmica OPET prenose Bayern....
80% prenosa u sezoni se prenose utakmice Bayerna,,, jbte protekcija

80% prenosa u sezoni se prenose utakmice Bayerna,,, jbte protekcija

prenose prvaka UVIJEK a eto već četvrtu sezonu bayern prvak i prenose njih jer im je prvi izbor prvakreeds je napisao/la:stvarno me ovaj EUROSPORT nervira, od toliko boljih utakmica OPET prenose Bayern....
80% prenosa u sezoni se prenose utakmice Bayerna,,, jbte protekcija![]()
znam drug da se prenosi prvak, ali sto je previse previse iskreno, ne znam da li im narede sefovi EUROSPORTA ili je to njihov izbor... ali kako god stvarno je mucno vise geldati svako kolo Bayern...zgmiky je napisao/la:prenose prvaka UVIJEK a eto već četvrtu sezonu bayern prvak i prenose njih jer im je prvi izbor prvakreeds je napisao/la:stvarno me ovaj EUROSPORT nervira, od toliko boljih utakmica OPET prenose Bayern....
80% prenosa u sezoni se prenose utakmice Bayerna,,, jbte protekcija![]()
p.s. i opet njemci igraju kao talijani, "spavaju"..
Zadnja izmjena: reeds, dana/u 29 okt 2016, 15:53, ukupno mijenjano 1 put.
**** ti Keljo japanska mater
Ljudi na kojoj utakmici Bundeske bi mogo past gol u 1/2
Ljudi na kojoj utakmici Bundeske bi mogo past gol u 1/2

Nullius in verba
reeds takav im je sistem rada, prvak se prenosi svaku tekmu bez obzira kada igra, ako je u terminu 15.30 prenosi se bez obzira ko još igra a ostali termini kad se igra po jedna naravno prenose sve
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.