Na ss clanak koji se bavi sramotnim odnosom Kolasinca prema reprezentaciji.
Sada treba negativu preusmjeriti na izdajnike, na Kolasinca, Begovica...dok Veliki Zuti herojski gine u dalekoj Finskoj, pod zastvaom BiH.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Tako je ! To je lopovska praksa vec 20godina, a znamo da bosnjo uvjek pada na ovakvu propagandu. Zalosno i smijesno kakav je ovo cirkus.DrFilgud je napisao/la:Evo pocela je masinerija da radi.
Na ss clanak koji se bavi sramotnim odnosom Kolasinca prema reprezentaciji.
Sada treba negativu preusmjeriti na izdajnike, na Kolasinca, Begovica...dok Veliki Zuti herojski gine u dalekoj Finskoj, pod zastvaom BiH.
Ko kaze da bi bio na klupi protiv Finske? Kako god lose odigrao u finalu EL opet je sigurno bolji od Civica, nego lik ohladio od BiH.Wandelanoite je napisao/la:Seo je izrevoltiran lažima Robija to sam i neki dan pričao, a i klupom protiv Armenije i Finske gdje bi bio na klupi covjek nije htio da dođe i 100% je upravu.
Guranje Eldara Ćivića je otjeralo Seu i to nek napisu ovi uvlakaci i piz.de od "novinara".
.
Svaka čast na komentaru prijatelju, ova reprezentacija je postala komična, prcija raznih menađera i uhljeba.Wandelanoite je napisao/la:Nemate vi pojma o nekim stvarima i kako to ide u našoj reprezentaciji, ali evo da vam objasnim, a vi pokušajte provjeriti i upoznajte se sa istinom i cirkusom koji vlada.
Eldar Ćivić je u reprezentaciji zbog Ivesa Čakaruna i Ninoslava Milenkovića koji ga guraju i koji se brinu o njegovoj karijeri. Nikakvim igračkim zaslugama ovaj momak ne zaslužuje da bude ispred Kolašinca, Nastića i Burekovića. S druge strane kada je Elvir Rahimic lobirao za Samira Memisevica Robi mu je postavio ultimatum da potpise za ovu agenciju i nakon toga ce biti na spisku. Naravno čim je Memisevic potpisao, stigli su i pozivi
Kao sto sam i rekao prije par mjeseci, najvise mi zao onog običnog covjeka sto misli da je sve uredu i od svoje crkavice odvoji i ode u Zenicu da gleda ovaj cirkus u režiji Roberta Prosineckog i menadzera kako sarajevskih tako i ovih iz Lijepe Robijeve.
Brate šamaraš ovu nejac samo takoWandelanoite je napisao/la:Nemate vi pojma o nekim stvarima i kako to ide u našoj reprezentaciji, ali evo da vam objasnim, a vi pokušajte provjeriti i upoznajte se sa istinom i cirkusom koji vlada.
Eldar Ćivić je u reprezentaciji zbog Ivesa Čakaruna i Ninoslava Milenkovića koji ga guraju i koji se brinu o njegovoj karijeri. Nikakvim igračkim zaslugama ovaj momak ne zaslužuje da bude ispred Kolašinca, Nastića i Burekovića. S druge strane kada je Elvir Rahimic lobirao za Samira Memisevica Robi mu je postavio ultimatum da potpise za ovu agenciju i nakon toga ce biti na spisku. Naravno čim je Memisevic potpisao, stigli su i pozivi
Kao sto sam i rekao prije par mjeseci, najvise mi zao onog običnog covjeka sto misli da je sve uredu i od svoje crkavice odvoji i ode u Zenicu da gleda ovaj cirkus u režiji Roberta Prosineckog i menadzera kako sarajevskih tako i ovih iz Lijepe Robijeve.