GNK Dinamo Zagreb
Re: GNK Dinamo Zagreb
Jel ovo napokon izvrsni napustio klub?
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Sad je u ulozi "savjetnika" kluba.
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Sta vam sad ne odgovara ?
**** se boji, neka, pada ubrzo 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- UltrasNotRed
- Kontakt:

Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
SiamoNoi, SiamoNoi, i Campioni dell'Croatia, SiamoNoi. 

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- _forzamilan_
- Kontakt:
Haha ne mogu raspali Zagreb dobiti pošteno pa im se izmišljaju neki penali. Ovo je ko u doba Canjuge zapravo ništa se nije otada promijenilo. Ja lige i qrca, prelaz ponovo pa to je tako providno... Jadno da jadnije ne može biti.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Treba u nedjelju na Maksimir pa vec pocelo kmecanje 

U osmini finala juniorske LP juniori Dinama igrat ce protiv Anderlechta. Igra se jedna utakmica, a domacin ce biti Anderlecht. U slucaju prolaska dalje u cetvrtfinalu ih ceka pobjednik meca Barcelona - Midtjylland.
U polufinalu Kupa Hrvatske Dinamo ce igrati protiv Hajduka. U slucaju prolaska u finale igrat ce protiv pobjednika meca Rijeka - Slaven Belupo. Da je Dinamo slucajno dobio Slavena morali bi slusati kmecanja sa dvije strane
Finale se igra u Osijeku
U polufinalu Kupa Hrvatske Dinamo ce igrati protiv Hajduka. U slucaju prolaska u finale igrat ce protiv pobjednika meca Rijeka - Slaven Belupo. Da je Dinamo slucajno dobio Slavena morali bi slusati kmecanja sa dvije strane

Ne zale se ljudi na dinamo nego na suce.Signore je napisao/la:Treba u nedjelju na Maksimir pa vec pocelo kmecanje

Moj signore za koga i ti navijas

Godine prolaze jubav ostaje...
Ne bih se dalo zakljucitiwhite1950 je napisao/la:Ne zale se ljudi na dinamo nego na suce.Signore je napisao/la:Treba u nedjelju na Maksimir pa vec pocelo kmecanje![]()
![]()
Ne zalim sekundewhite1950 je napisao/la:Moj signore za koga i ti navijas
Ucili me kako treba, eto sta mi bi.
Salim se ja malo...ne zamjeri.Mora neko i za dinamo navijat 

Godine prolaze jubav ostaje...
Ma oke, malo sam zivcan ovih dana, privatni problemi. Kad se Dinamo pogura ja cu svaki put prvi priznati, ali nakon ovog sa Zagrebom ste mi smijesni.
Evo vam link
http://www.tportal.hr/sport/prvaliga/41 ... rtala.html
Pustite video, povecajte sliku preko cijelog ekrana i premotajte 50 puta. Pocnite od 00:38 pa do 00:40 i ako ne vidite petljanje nogu onda ste slijepi. Na videu se jasno vidi i da Matic Sovsica gura rukama, a svi jako dobro znamo da je dovoljan minimalan kontakt i ako igrac padne svira se penal pa makar to bilo kontra Barcelone u 90+7 pri 0-0 u finalu LP.
Za one kojima je mrsko gledati video evo slika od mene pa neka me netko ne pravi ludim

Novinarima logicno ovo nije zanimljivo, njima je cilj nalozit ljude, privuci citatetelje bez obzira sto se na taj nacin stvara napetost medju ljudima. I pored zdrave pameti prilozit ce sliku na kojoj se ne vidi bas nista

I kad napisu da je Dinamo pokraden necu im vjerovati dok sam to ne vidim.
Evo vam link
http://www.tportal.hr/sport/prvaliga/41 ... rtala.html
Pustite video, povecajte sliku preko cijelog ekrana i premotajte 50 puta. Pocnite od 00:38 pa do 00:40 i ako ne vidite petljanje nogu onda ste slijepi. Na videu se jasno vidi i da Matic Sovsica gura rukama, a svi jako dobro znamo da je dovoljan minimalan kontakt i ako igrac padne svira se penal pa makar to bilo kontra Barcelone u 90+7 pri 0-0 u finalu LP.
Za one kojima je mrsko gledati video evo slika od mene pa neka me netko ne pravi ludim

Novinarima logicno ovo nije zanimljivo, njima je cilj nalozit ljude, privuci citatetelje bez obzira sto se na taj nacin stvara napetost medju ljudima. I pored zdrave pameti prilozit ce sliku na kojoj se ne vidi bas nista

I kad napisu da je Dinamo pokraden necu im vjerovati dok sam to ne vidim.
Koje petljanje kad je lopta ispred i Švišić udara u nogu igrača Zagreba.
De bgti Signore, smatrao sam te normalnim, ali podržavat ovaj jad od kluba i sve oko njega je
De bgti Signore, smatrao sam te normalnim, ali podržavat ovaj jad od kluba i sve oko njega je

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ajde ba, da je bilo kontra Dinama svi bi jedva docekali, zato vas i ne shvacam ozbiljno.
Signore je apsolutno u pravu. Osim toga, govori jezikom argumenta tako da se nema što prigovoriti niti tvrditi suprotno.
Sve se vidi (iako ja ne bi sudio
)
Jebga, taman sam mislio da će Zagreb možda zviznut dinama il uzeti bar bod jer mi Dinamo nije dobro izgledao na zimskim pripremama, kao inače proteklih godina... Al, nadam se da će biti napeto il bar približno napeto do zadnje kola...
A ja Signoreu velim i predviđam.. Zadnje kolo, Lokomotiva - Dinamo na Maksimiru, Zagreb - Hajduk u Kranjčevićevoj. Hajduk bod ispred Dinama prije tog kola... Ludnica u Kranjčevićevoj. Svi u bijelom ( i na bijelom )

Sve se vidi (iako ja ne bi sudio

Jebga, taman sam mislio da će Zagreb možda zviznut dinama il uzeti bar bod jer mi Dinamo nije dobro izgledao na zimskim pripremama, kao inače proteklih godina... Al, nadam se da će biti napeto il bar približno napeto do zadnje kola...
A ja Signoreu velim i predviđam.. Zadnje kolo, Lokomotiva - Dinamo na Maksimiru, Zagreb - Hajduk u Kranjčevićevoj. Hajduk bod ispred Dinama prije tog kola... Ludnica u Kranjčevićevoj. Svi u bijelom ( i na bijelom )

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.