Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
Za njega znaci zavrsena sezona u Italiji. 38. kolo nece odigrati ako ga Roma pusti na pripreme. U jednu ruku i bolje, ne moramo strahovati hoce li se povrijediti.
Definitivno cudna utakmica.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ma dobro je to, ne daj Boze mogao se povrijedit u toj utakmici i onda ga **** 

-
nista cudno. ovi se bore za opstanak, a roma ne moze ni tam ni vam pa su odigrali utakmicu preko qrca.
zao mi rudija, ja mislim da je covjek tek sad u potpunosti shvatio u kakvu je ligu dosao
zao mi rudija, ja mislim da je covjek tek sad u potpunosti shvatio u kakvu je ligu dosao

Zašto ne igra protiv Juventusa? Zar se nije očistio od kartona protiv Atalante prije 2,3 kola?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Igra, ono je bila greška.PerryFred je napisao/la:Mire ne igra protiv Juventusa
najbolji potez bi bio da im je sve po spisku nakon tekme, nema veze skim i kada igras, al onakva sramota od pristupa igri je nepotrebnaEvil Genius II je napisao/la:nista cudno. ovi se bore za opstanak, a roma ne moze ni tam ni vam pa su odigrali utakmicu preko qrca.

nema potpisa
-
definitivno.Admir_Sa je napisao/la: najbolji potez bi bio da im je sve po spisku nakon tekme, nema veze skim i kada igras, al onakva sramota od pristupa igri je nepotrebna![]()
plus ako vec mudonje nisu bile za igru trebao je barem djecu ubaciti (jedvaj, ricci, skorupski i ostatak), odigrali bi daleko bolje.
evo gledam reprizu meca, pjanic je bio uzasan

Zadnja izmjena: Evil Genius II, dana/u 05 maj 2014, 06:23, ukupno mijenjano 2 puta.
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Najgora utakmica sezone mu. U jednom trenutku kada je izgubio loptu sutnuo zemlju iz frustracije.Evil Genius II je napisao/la: evo gledam reprizu meca, pjanic je bio uzasan
Valjda ce bit bolje protiv Juventusa.
-
ma imam osjecaj da se nije ni oznojio (ni on ni ostatak ekipe). protiv juventusa bi to trebala biti druga prica 

I ja mislim da je greska..Pa nedavno je pauzirao zbog kartona..DDR je napisao/la:Igra, ono je bila greška.PerryFred je napisao/la:Mire ne igra protiv Juventusa
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Poslije Atalante i suspenzije igrali su tri utakmice, a u zadnje dvije je dobio po zuti, znaci nema suspenzije
Bolje da se cuva za SP inace mu ultramega univerzalac Tino Sveno uzima poziciju 

Nama je u interesu da se 15 pridruzi ekipi i zapocne pripreme za SP.
Ako je istina da Barca sprema cistku igrackog kadra i da je Enrike blizu trenerske stolice,onda bi i Mire mogao vrlo lahko ove godine put Nou Campa 

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Guzi guzi Miralem

Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Jesul se savez i Roma zdogovorili da oni puste Mireta ranije jer nije igro protiv Egipta?
Neka odigra jos ovu protiv Juventusa i onda neka ga puste da se pridruzi pripremama sa repkom. Zadnja tekma protiv Genoe 18. nece imat nikakvog uticaja.
Neka odigra jos ovu protiv Juventusa i onda neka ga puste da se pridruzi pripremama sa repkom. Zadnja tekma protiv Genoe 18. nece imat nikakvog uticaja.
Mire u idealnom timu mjeseca Serie A. Impresivno.
Čestitke Mire
Čestitke Mire

ne moze on igrati protiv juventusa ima kartoneZgemboAdislic je napisao/la:Jesul se savez i Roma zdogovorili da oni puste Mireta ranije jer nije igro protiv Egipta?

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Blackwargreymon, CAGarfia, Proximic i 31 gost.