Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
I vi pricate o tituli   

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
						- AllGunsBlazing
 - Kontakt:

Opet se desava ista stvar iz godine u godinu, naravno igraci su krivi, ovo se moralo rijesavati, ali svake godine sudije odluce titulu, kako prosle tako i ove  

Pa razumio bih da smo igrali protiv manchestera, pa ekipa je jbg ipak utjecajna, nego nas zakidaju protiv sunderlanda 2 puta, i u prvoj a i u drugoj utakmici 

Rosicky,Denilson, nek komotno idu na otpad ovako vise ne moze, onaj Rosicky isto da daje Wengeru da mu **** zenu pa zato igra u prvom timu stalno, a covjek otpad od igraca..

Celik!3,2,2.
Cijela Engleska, osim navijača Uniteda, je razočarana

Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
						Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
cist gol ponisten, pa skakali smo im na golu ali nece lopta u gol i bog -.- jos ako oni uhljupi pobijede sutra protiv liverpoola mozemo se mi poselamit sa EPL titulom, a ako ovako budemo igrali protiv barce mocemo igrat vise od 3 gola na kladionici, naravno u nasoj mrezi, ocajna igra, nimalo kreativnosti u akcijama, sad se vidi koliko nama cesc fali

- Arsenalisation
 - Kontakt:

CC=0
FC=0
CL=0
BPL=0

FC=0
CL=0
BPL=0
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
						O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
- tm-ovac iz mase
 - Kontakt:

- VolimLiverpool
 - Kontakt:

Nema titule kad se ovakve ekipe ne pobjeđuju.Dosta navijača Uniteda je bilo ubijeđeno u titulu i poslije poraza od Chelsea isključivo zato što ste vi kiks ekipa.

You'll never walk alone.
AllGunsBlazing je napisao/la:Rosicky,Denilson, nek komotno idu na otpad ovako vise ne moze, onaj Rosicky isto da daje Wengeru da mu **** zenu pa zato igra u prvom timu stalno, a covjek otpad od igraca..
Opet Rosicky kriv
Plus onaj majmun Bramble ruši Aršavina s leđa i izglednoj prilici a sudija ne svira penal. Jao  
  i gol ko suza čist nam je poništen, ali to ne umanjuje debilizam naših igrača. Nekada mi se toliko zgade da izgubim svo volju da ikad više čujem za ovaj tim. Joj Wengeru jeb.li ti oni mater, daješ im priliku a oni ti ovako vraćaju, pa našutaj ih, pusti navijače na njih, uradi nešto tim maminim mazama.
Šta reć o onom kretenu Debilsonu, da nije igrao mi bismo pobijedili 100%, čovjek je toliko katastrofalan da ne bi u Rochdaleu mog'o igrat.

Šta reć o onom kretenu Debilsonu, da nije igrao mi bismo pobijedili 100%, čovjek je toliko katastrofalan da ne bi u Rochdaleu mog'o igrat.
- AllGunsBlazing
 - Kontakt:

Ma vidis da sam ga stavio sa Denilsonom, a kriv je gdje da nije, pa nije za 15 minuta jednom loptu kako treba dirnuo, nije vise ni sjena onog igraca nekad iz borusije, a vala i na pocetku iz arsenala, pa kad skontas kakve je sve golove dao, danas gola ne moze pogoditiadnan24 je napisao/la:AllGunsBlazing je napisao/la:Rosicky,Denilson, nek komotno idu na otpad ovako vise ne moze, onaj Rosicky isto da daje Wengeru da mu **** zenu pa zato igra u prvom timu stalno, a covjek otpad od igraca..
Opet Rosicky kriv![]()
![]()
...pa covjek usao u 75.-oj minuti i nije nista manje uradio nego zajedno Diaby i Denilson koji su igrali po 60-70 minuta...
Celik!3,2,2.
AllGunsBlazing je napisao/la: Ma vidis da sam ga stavio sa Denilsonom, a kriv je gdje da nije, pa nije za 15 minuta jednom loptu kako treba dirnuo, nije vise ni sjena onog igraca nekad iz borusije, a vala i na pocetku iz arsenala, pa kad skontas kakve je sve golove dao, danas gola ne moze pogoditi![]()
Pa dobro stoji da nije visi ni blizu onaj kvalitet ali opet pored Diabyja,Denilsona i slicnih Tomas ima mjesta u ovom timu,bar na klupi...
Danas da je bar neko od tria R.V.P,Cesc,Theo igrao bilo bi to mnogo drugacije...
- OTNYS_YNWA
 - Kontakt:

Prokockaste vi onu pobjedu Chelsea, još ako sutra Liverpool dobije onda ćete najviše da žalite za ovom današnjom lošom partijom.  

http://arsenalist.com/video/?id=xhduw2
Je.bem te glupa Arshavine, padni. Čist penal, ali ne možeš mu svirat kad nije ni pao.

Je.bem te glupa Arshavine, padni. Čist penal, ali ne možeš mu svirat kad nije ni pao.
- 
				reddevil16
 - Kontakt:

Nije mi zao Arsenala ovo je kazna za kao fol oni hoce da se usetaju u gol, e pa ne moze. Arsenal kao da nije shvatio da je ovo EPL ap kontaju mi smo Arsenal lahko cemo, e nema toga u Engleskoj ujedno ovo je vjerovatno oprostaj od titule.

Romario bogati nemoj jednom bit đubre i priznaj da nije bio offside. Nema šanse, ali prvi sam ovdje koji govorim da sudija nije kriv nego cijeli tim iako je i on imao uticaja na neriješen rezultat.
Nema boda da ovaj tim osvoji Premiership, završit ćemo drugi i možemo se šutat u guzicu od sreće na povijesnom drugom mjestu. Čestitam Unitedu na još jednoj tituli.
A ti Wengeru, ti im počni majke je.bavat jer ovako ništa nećeš postići.

Nema boda da ovaj tim osvoji Premiership, završit ćemo drugi i možemo se šutat u guzicu od sreće na povijesnom drugom mjestu. Čestitam Unitedu na još jednoj tituli.
A ti Wengeru, ti im počni majke je.bavat jer ovako ništa nećeš postići.
- Thunderstruck
 - Kontakt:

Mislim da je Arshavinov gornji dio tijela bio u offside-u.Bosco je napisao/la:
A i onaj pomoćni sudija, pa gdje on tačno vidio ofsajd ondje !???
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
						- Monolog
 - Moderator
 - Kontakt:

Nisam gled'o utakmicu pa ne mogu govoriti da l' je bio offside ili nije. No, po statistici je Arsenal bio bolji, al' svi znamo da ne igra statistika. Jbt, stvarno je neko dobro napis'o:"Leverkuzen i Arsenal k'o da je isti čovjek pravio".  
 Nakon poraza od Birminghama sam mislio da ćete pasti na svim frontovima(Leyton stvarno ne računam, ta ekipa vas ni u najluđim snovima ne može proći), a kako stvari stoje, to će se i desiti.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
						- 
				reddevil16
 - Kontakt:

Ma uopce nije bitno jeli bilo offsajda vec sam pristup igri Arsenalovih igraca, svaka cast malom Jacku on ce biti svjetska klasa dok ostatak tima prosijek.

To i ja kažem, nije bitno je li offside ili ne. ( A nije bio ) Pristup igrača prema utakmici je bio kriminalan.
Još smo mogli izgubit
 . Szczesny skino Welbecku siguran gol, ja je već vidio u golu, kad ovaj skide. I Koscielny je bio odličan danas. O Ostatku ima stvarno ne bih trošio riječi, nešto je trulo u njihovim glavama.

Još smo mogli izgubit
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.