Duša me boli za našom braćom
Ljudi jednom napadnu i pobuna citavog svijeta a u biti brane ono što im je oduzeto prije 70 i kusur godina
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Možda je pod to "zapušten" mislio da se tuširaš svake prestupne godine.Antipolitika3 je napisao/la: ↑10 okt 2023, 20:17Nisam zapusten,svako jutro 40 cucnjeva i 30 sklekova odradim![]()
![]()
![]()
E ovo je nesto najblize i najslicnije mom stajalistu.. s tim da bih uvijek izabrao da izraelci iskorijene ove izrode iz hamasa na najokrutnije moguce nacine, a izraelce onda nek smiriva netko drugi.VivaLaStella je napisao/la: ↑10 okt 2023, 20:18Razumljivo, ali te posljedice vuku za sobom jos veće posljedice što vidiš iz priloženog. Svi znamo kroz šta su palestinci prošli, ali je to mila majka za ono što će im se sada dešavati.Unofficialpage je napisao/la: ↑10 okt 2023, 19:51Mnogi govore da šta su i očekivali Palestinci nakon onog upada u Izrael. Nije sukob počeo od prije 4 dana već sukob traje 70 godina i ovo od subote je samo posljedica. Niko živ ne odobra to ali može da razumije reakciju. To što je Izrael prreživio u dva dana to Palestina preživljava 70 godina.
Kako niko živ ne može podržati Hamas tako isto ne bi trebali ni ovo što radi Izrael ali, nažalost, podržavaju neki da ne kažem mnogi. Žalosno, još jednom kao civilizacija smo pali na testu.
Od lošeg si napravio gore i to je ono što mene muči u svemu ovome.
Rekao sam već, žao mi je nevinog naroda.. a što se samog rata tiče, za mene je Hamas teroristička organizacija, Izrael teroristička zemlja tako da me zaboli ko će koga...
Ključna je razlika što Izrael ne koristi vlastiti narod kao human shield i samo zbog toga nikada u životu ne bih podržao Hamas protiv bilo koga.
Na prvom mjestu je Mustafa Busuladžić, intelektualac koji je podržavao nacističke stavove i progon sarajevskih Jevreja, zatim Asaf Serdarević, jedan od osnivača organizacije "Mladi muslimani" (ilegalna organizacija islamskih aktivista u BiH, osnovana 1939.).Robust je napisao/la: ↑10 okt 2023, 20:19kako je glumiti podrsku izraelu a divis se likovima i zivis u ulicama koje nose imena po zlocincima koji su ubijali te iste jevreje na najgore moguće nacine
al za malo suske sva nacionalisticka spika u koju se busas, pada u vodu pa se sa kabirijem slavi pride month i različitosti, pa se guta ponos i sa gnusanjem se baca suplja o zgrazavanjima nad nacistickim zlocinima dok katolibanija pizdi![]()
![]()
Rigoletto je napisao/la: ↑09 okt 2023, 21:38https://reddit.com/r/CombatFootage/s/kT6xD6nlgD
Ravnaj stoku
Ne,ne znam na koju sortu ljudi mislis.tutankamon1905 je napisao/la: ↑10 okt 2023, 19:58Znas ti dobro na kog se misli i na koju sortu ljudi s ovim "arapski kozojebi"..i ako njih podrzavas bolestan si kolko i oni. Kad svi budu pod zemljom, tad se moze ocekivat mirFKBilder je napisao/la: ↑10 okt 2023, 18:49I Hrvati su genocidan narod, zatvarali su moj narod u logore, silovali, ubijali klali, rusili (snimali i ponosili se time naprimjer imas snimke hvo-a iz Hera) pa i dalje ima njihovih sljedbenika, koji se uopste ne stide toga. Kao ti recimo.Ali jbg prvi si u glupostima i kada treba opravdat klanje "arapskih kozojeba "...Tako da ne cudi nistaAntipolitika3 je napisao/la: ↑10 okt 2023, 18:23
I Osmalije su bile genocidne,ali i dalje ima njihovih nasljednika![]()
dole se ne može ništa vojno podržati. zadojenost i mržnja je na obje strane tolika da to uvijek začas ode u ekstremne razmjere a tako nešto niko normalan ne može podržatiUnofficialpage je napisao/la: ↑10 okt 2023, 19:51Mnogi govore da šta su i očekivali Palestinci nakon onog upada u Izrael. Nije sukob počeo od prije 4 dana već sukob traje 70 godina i ovo od subote je samo posljedica. Niko živ ne odobra to ali može da razumije reakciju. To što je Izrael prreživio u dva dana to Palestina preživljava 70 godina.
Kako niko živ ne može podržati Hamas tako isto ne bi trebali ni ovo što radi Izrael ali, nažalost, podržavaju neki da ne kažem mnogi. Žalosno, još jednom kao civilizacija smo pali na testu.
Ocekujes od Covicevih pusiqraca nekakvu ljudsku reakciju ? takvima ne smeta ni sto zive u ulici Mile Budaka, naprotiv ponosni su na to.Surreal je napisao/la: ↑10 okt 2023, 20:31Rigoletto je napisao/la: ↑09 okt 2023, 21:38https://reddit.com/r/CombatFootage/s/kT6xD6nlgD
Ravnaj stoku
kaže lik ravnaj stoku, imaš li osjećaja malo? Bar ono malo - ljudski?
Ne pravite se maniti vise s ovim videima i slikama. Sigurno ne govori ravnaj stoku za djecu i civile.Surreal je napisao/la: ↑10 okt 2023, 20:31Rigoletto je napisao/la: ↑09 okt 2023, 21:38https://reddit.com/r/CombatFootage/s/kT6xD6nlgD
Ravnaj stoku
kaže lik ravnaj stoku, imaš li osjećaja malo? Bar ono malo - ljudski?
O da, znas. Nego opet okreces pricu. Kozojebi su svi clanovi Hamasa i slicnih teroristickih organizacija koji zasluzuju smrt u najgorim mukama. A ne normalan palestinski narod.FKBilder je napisao/la: ↑10 okt 2023, 20:33Ne,ne znam na koju sortu ljudi mislis.tutankamon1905 je napisao/la: ↑10 okt 2023, 19:58Znas ti dobro na kog se misli i na koju sortu ljudi s ovim "arapski kozojebi"..i ako njih podrzavas bolestan si kolko i oni. Kad svi budu pod zemljom, tad se moze ocekivat mirFKBilder je napisao/la: ↑10 okt 2023, 18:49
I Hrvati su genocidan narod, zatvarali su moj narod u logore, silovali, ubijali klali, rusili (snimali i ponosili se time naprimjer imas snimke hvo-a iz Hera) pa i dalje ima njihovih sljedbenika, koji se uopste ne stide toga. Kao ti recimo.Ali jbg prvi si u glupostima i kada treba opravdat klanje "arapskih kozojeba "...Tako da ne cudi nista
Jel onu sto ih privode dok obavljaju molitvu, jel na onu palestinsku djecu na kojoj izraelski snajperisti vjezbaju gadjanje i snimaju jos i objavljuju po netu.
Jel na one kojima je zabranjeno koristiti javni prevoz po "izraelu "....ili oni kojima zidovi zatrpavaju bunare vode cementom, de prosvjetli me, na koga tacno mislis.
Ti "kozojebi "bore se za osnovna prava ljudska i pravo na zivot vec 75 godina. Ostavljeni od svih,izdani od istih onih koji im sada zatvaraju granicu.
Svake mirovne pregovore je unistio Izrael. Dvije drzave, ideja je na koju su palestinci, i bas taj Hamas davno pristali.
stala korona kad je puklo u ukrajinitutankamon1905 je napisao/la: ↑10 okt 2023, 20:39Stao je rat tamo na par mjeseci dok ovo ovde raspravimo
ne, taj zlocin cemo nazvati onako kako jest da svi znaju, bosanski hrvati su upali u Ahmice i izvrsili strasan zlocin gori do hamasa kada su pobili svo stanovnistvo a malu bebu stavili u rernu, rusili bogomolje itd..Drzava Hrvatska je osudjena za agresiju na Bosnu na Haskom tribunalu. UZP agresori.tuzlak1987 je napisao/la: ↑10 okt 2023, 20:43Da li kozojebima mozemo nazvati i ljude koji su spalili malu bebu u rerni?
Kita korona stala, prosle sedmice fasovo. Pravo me sje.ba, ne znam ni sam kad sam nako los bio. Sad je pocelo opet samo se slabo prica. Komsija vec preko mjesec lezi, 15 kila izgubiojestamaji je napisao/la: ↑10 okt 2023, 20:40stala korona kad je puklo u ukrajinitutankamon1905 je napisao/la: ↑10 okt 2023, 20:39Stao je rat tamo na par mjeseci dok ovo ovde raspravimo
stala ukrajina kad je puklo na bliskom istoku
šta puca slijedeće kad stane ovo?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.