Ma neka su izvukli, Bayern nije Inter i ne treba strahovati od protivnika. Daj odmah najjace i da se biju, pravi test za Nagelsmanna i da se zna na cemu smo.Zlaja83 je napisao/la: ↑07 nov 2022, 15:13Kad vidiš da Inter koji je bio s nama u grupi izvuče Porto, a mi s 18 bodova PSG ispada da i nismo imali baš sreće. Ali šta se tu može, ždrijeb je takav kakav je ne može se unaprijed znati. Rekao bih sveukupno da smo bolja ekipa, ali oni imaju par vanserijskih pojedinaca, a i po stilu bih rekao da nam ne leže baš. Zavisit će dosta kakva će biti situacija sa povredama u februaru, zaboravim uvijek kad ono Neymaru sestra ima rođendan.
FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Da Njemačka i Francuska ispadnu što prije sa WC-a i polako prema drugom dijelu sezone...
- Centre forward
- Kontakt:
Messi je protiv Nijemaca, generalno, doživio najteže i najbolnije poraze u karijeri. Imaće motiv više i ako bude na nivou biće preteško. Imaju oni i ostalih igračina al' sa njim niko ne može u istu rečenicu.
Pravi test za Zubija. Potrebno je taktički i mentalno pripremiti ekipu za ovaj meč.
Veoma je bitan taj zdravstveni karton na proljeće, on će možda biti i odlučujući faktor.
Pravi test za Zubija. Potrebno je taktički i mentalno pripremiti ekipu za ovaj meč.
Veoma je bitan taj zdravstveni karton na proljeće, on će možda biti i odlučujući faktor.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
PSG je neizbalansirana ekipa i Camposu će trebati vremena da ispravi Leonardove greške. Sredina im je vrlo porozna, nisu u stanju podnijeti jaki presing i upravo time bi se trebala riješiti utakmica.
Odličan protivnik, prejak, strašna ekipa. Ispadala su mnogo puta nesretno, također su igrali finale protiv nas gdje je Neuer briljirao.
Ekipa koja može svakome uvaliti 3-4 gola.
Zaista se nadam da nam se neće ponovoriti drugi dio sezone iz prošle sezone i da ćemo bit 100% što se igračkog kadra tiče. Bit će kako bude, zaista šteta pa se ovako rano sastajemo s ekipom koja igrački ima skuplji tim od nas po tm-u
Bolje PSG i da se ispadne ako treba, nego Englezi da im postignemo 5-6 golova i opustimo.
Ekipa koja može svakome uvaliti 3-4 gola.
Zaista se nadam da nam se neće ponovoriti drugi dio sezone iz prošle sezone i da ćemo bit 100% što se igračkog kadra tiče. Bit će kako bude, zaista šteta pa se ovako rano sastajemo s ekipom koja igrački ima skuplji tim od nas po tm-u

Bolje PSG i da se ispadne ako treba, nego Englezi da im postignemo 5-6 golova i opustimo.
Zdravo.. Da li neko zna kako bi se moglo doci do karata za utakmicu protiv Pariza. Hvala..
-
- Kontakt:
Joj Musiale 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jamal. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Musiala je fakat novi Messi 
Radujem se njegovom nastupu na WC

Radujem se njegovom nastupu na WC
-
- Kontakt:
Au akcije Werdera 

Tko je ovom Pavardu reko da zna igrat štopera...gubi se lik
-
- Kontakt:
Nije ni bio penal
Osim što je bilo preslabo za penala, Choupo se već malo umislio, kakav je ovo zalet, kakav je ovo šut, nadam se da više nikad neće pomisliti da uzme penal.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Penal je kompenzacija za nesvirani prekrsaj nad Goretzkom pri cemu je Werder izjednačio.
Gledaj Cupe i penala.
Gledaj Cupe i penala.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nadam se da nema mentalitet umisljenih zvjezdica koje nakon nekoliko dobrih utakmica i zova miliona drugog kluba pocinju glumiti superstarove.
-
- Kontakt:
Ma nije se umislio vec ne zna sutat penale. Cim je uzeo loptu rekao sam promasuje.
Preslab sut kod penala, bas mlako
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Sto je Mane zamjenjen?
bravo Sergeeee
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.