HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

acovic1
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la acovic1 » 15 nov 2012, 19:23

Rosas7 je napisao/la:remi je bio i najrealniji,igra je ipak bolja nego protiv olimpica,pozdravljma ovu odluku da se da prilika mladim igracima brlenic,sesar,cilic,bekic i jos je trebalo ubacit mladih,bolje da igraju da skupe iskustva i stasaju kao igraci,samo treba vise borbenosti,bolje da oni gube pa i nije mi krivo,ekipu za europe nemamo to je svima jasno,....gurat malce,pa cemo dogodine imati finu ekipu ;) ;)
U pravu si , neka igraju mlađi momci koji sigirno imaju više motiva i želje!
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 15 nov 2012, 21:39

Rosas7 je napisao/la:remi je bio i najrealniji,igra je ipak bolja nego protiv olimpica,pozdravljma ovu odluku da se da prilika mladim igracima brlenic,sesar,cilic,bekic i jos je trebalo ubacit mladih,bolje da igraju da skupe iskustva i stasaju kao igraci,samo treba vise borbenosti,bolje da oni gube pa i nije mi krivo,ekipu za europe nemamo to je svima jasno,....gurat malce,pa cemo dogodine imati finu ekipu ;) ;)
Jes,aha imat cemo mi kur.. finu ekipic,koga to ti vidis da odskace na terenu osim Arezine,osim toga od ovih mladih momaka smo mislili da cemo i ove godine imati finu ekipicu kad tamo nista, vise bi moja zgrada da se ovi starci okupe dala golova u premijer ligi bih!
Ovo zadnjih mjesec dana je sramota sto rade nasi igraci ,od price za titulu u 3,4 kola dodjemo u sredinu tablice,puuu!
Iduce kolo protiv Sarajeva nek odmara prvih 11 da mozemo zvijezdu proci a onda neka protiv Veleza opet odmara igrace da se pripreme za zimsku pauzu od 3. mjeseca!
Prodje sezona on odmara igrace i puuuu kakav je to klub kada Arezina dan prije igra za mlade selekcije bIh,jeb.. ga repka i njega i Perica ,ko dobit ce nesto od nje!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 15 nov 2012, 22:40

bekicu gdje ces tako pa igrao je za sveti dres repka je to bolan,igracima to puno znaci :roll:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 16 nov 2012, 10:57

Besplatan vam je ulaz na Koševu.

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 16 nov 2012, 11:01

aS_Roma je napisao/la:Besplatan vam je ulaz na Koševu.
Sto ce oni nama uzvratiti kad budemo mi dolazili. :D
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 16 nov 2012, 11:03

aS_Roma je napisao/la:Besplatan vam je ulaz na Koševu.

lijepo lijepo,da se barem u necemu dogovorimo :D :D
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 16 nov 2012, 12:30

bekicamir je napisao/la:
Jes,aha imat cemo mi kur.. finu ekipic,koga to ti vidis da odskace na terenu osim Arezine,osim toga od ovih mladih momaka smo mislili da cemo i ove godine imati finu ekipicu kad tamo nista, vise bi moja zgrada da se ovi starci okupe dala golova u premijer ligi bih!
Ovo zadnjih mjesec dana je sramota sto rade nasi igraci ,od price za titulu u 3,4 kola dodjemo u sredinu tablice,puuu!
Iduce kolo protiv Sarajeva nek odmara prvih 11 da mozemo zvijezdu proci a onda neka protiv Veleza opet odmara igrace da se pripreme za zimsku pauzu od 3. mjeseca!
Prodje sezona on odmara igrace i puuuu kakav je to klub kada Arezina dan prije igra za mlade selekcije bIh,jeb.. ga repka i njega i Perica ,ko dobit ce nesto od nje!
Pa šta ti misliš Bekiću da će ovi mlađi igrači odmah proigrati.Treba vremena ,živaca i strpljenja da se istrpi jedan mladi igrač.I to od njih 5-6 maximalno 1 ili ako bude sreće 2 će postati solidni igrači.Što se tiče reprezentacije da je normalan savez ne bi se mogla igrati prvenstvena utakmica i utakmica reprezentacija unutar nešto više od 24 sata ali kod nas je sve moguće.Bez obzira na sve Igrač treba nastupati za repku ako je pozvan jer to je na korist i njemu,klubu i reprezentaciji.

anonym0us
Kontakt:

Post Postao/la anonym0us » 17 nov 2012, 15:59

Ima li TV-prijenosa sutra ?

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 17 nov 2012, 19:23

anonym0us je napisao/la:Ima li TV-prijenosa sutra ?
Arenasport 1 prenosi utakmicu!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 17 nov 2012, 19:53

pošto je slijedeće sedmice derbi, a znajući u kakvoj su formi i jedni i drugi, neočekujem ništa sem patnje na terenu....ovi rezultati govore da je fudbal ili nogomet u Mostaru od svog dolaska 1903., u NAJVEĆOJ KRIZI............ :(

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 17 nov 2012, 20:01

AlemC85 je napisao/la:pošto je slijedeće sedmice derbi, a znajući u kakvoj su formi i jedni i drugi, neočekujem ništa sem patnje na terenu....ovi rezultati govore da je fudbal ili nogomet u Mostaru od svog dolaska 1903., u NAJVEĆOJ KRIZI............ :(
Kakav je to derbi zadnjih godine ne moze skupiti vise od 3,4 tisuce ljudi na stadionu,kada se sjetim prvih derbija i atmosfere u gradu,ludnica i stadioni puni ko sipak,valjda se raja ohladila od ovih amatera sto nam igraju sa strane u nasim klubovima,u Zrinjskom imas Hadzica golmana sa strane,Markovica sa strane,Radeljica,Zurzinova,Arezinu,Scepanovica,Milicevica,Lazara,Muminovica,Anicica Igora,nekakve Brlenice,Bekice padvicare, malo je domacih talenata ,doduse Milicevic i Arezina su blizu nasega grada rodjeni ali od pravih mostaraca imamo Melhera,Maru Anicica i Pehara sto igraju u priliku redovno ostalo sto ima telenta ili ukrade Siroki ili momci odustaju sami kada vide tko umijesto njih ima prednost na terenu u juniorskim selekcijama!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 17 nov 2012, 20:10

bekicamir je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:pošto je slijedeće sedmice derbi, a znajući u kakvoj su formi i jedni i drugi, neočekujem ništa sem patnje na terenu....ovi rezultati govore da je fudbal ili nogomet u Mostaru od svog dolaska 1903., u NAJVEĆOJ KRIZI............ :(
Kakav je to derbi zadnjih godine ne moze skupiti vise od 3,4 tisuce ljudi na stadionu,kada se sjetim prvih derbija i atmosfere u gradu,ludnica i stadioni puni ko sipak,valjda se raja ohladila od ovih amatera sto nam igraju sa strane u nasim klubovima,u Zrinjskom imas Hadzica golmana sa strane,Markovica sa strane,Radeljica,Zurzinova,Arezinu,Scepanovica,Milicevica,Lazara,Muminovica,Anicica Igora,nekakve Brlenice,Bekice padvicare, malo je domacih talenata ,doduse Milicevic i Arezina su blizu nasega grada rodjeni ali od pravih mostaraca imamo Melhera,Maru Anicica i Pehara sto igraju u priliku redovno ostalo sto ima telenta ili ukrade Siroki ili momci odustaju sami kada vide tko umijesto njih ima prednost na terenu u juniorskim selekcijama!
čuj moraš shvatiti, da je vaš grad očigledno digao ruke od oba kluba, žalosno, ali istinito, jer nema ulaganja kao prije, sada se političari o sebi zavadilli. koga još sport zanima, plus privrednici ne žele bacati pare na nešto što je unaprijed osuđeno na propast....nemoj se ljutiti, ali to je realnost, nažalost, treba i vama i nama neki jak čovjek u upravi kao npr. famozni gracić, da ulaže, to je realnost, jer ovako ne ide daje.....

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 17 nov 2012, 20:21

Pa dobro ,mi smo imali Zdenka Dzidica koji je obozavao ovaj klub i to ce svaki clan uprave i tadasnji igraci od kadeta do seniora potvrditi kao i legendarni Kulje ,covjek je doveo u Zrinjski sponzora i svojih para toliko da smo imali prilike pod njegovim prisustvom u upravi dva puta titulu osvojiti i Kup ,imali smo cast gledati Luku Modrica,stadion se obnovio,europa se dovela u mostar,istina iako se u nekim utakmicama nismo proslavili bilo je dosta toga i pozitivnog kao sto je Braga,Vaduz,Slovan,Tobol,Tre Penne gdje su nasi nogometasi ostvarili najvecu pobjedu u gostima u povijesti bh klupskog nogometa od 9:2 ,no nekim navijacima se nije svidio njegov stav arogantni i Mamicevsko ponasanje ,koliko znam tada novac nije bio problem al eto neka sada Hdz-ovci vode klub,ova uprava nam je friska i treba ih pustiti da rade ali sam misljenja da nikada vise necemo biti jaki kao prije par godina ,daj Boze da se varam!

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 18 nov 2012, 16:41

http://netchatsport.****/p/sports.html" onclick="window.open(this.href);return false;

ovdje ce biti stream...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 18 nov 2012, 16:44

Forca Zrinja :mrgreen:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

mak_033
Kontakt:

Post Postao/la mak_033 » 18 nov 2012, 16:48

pile87 je napisao/la:Forca Zrinja :mrgreen:
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.

Sarajevo29
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo29 » 18 nov 2012, 17:08

ako nekom treba livestream
http://www.lshunter.tv/football-live-st ... video.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Schwuchtel , Hurensohn , Bist Du

twisttm87
Kontakt:

Post Postao/la twisttm87 » 18 nov 2012, 17:38

igrate li vi :shock: :shock: :shock: :shock:

Amar TM'87
Kontakt:

Post Postao/la Amar TM'87 » 18 nov 2012, 17:41

malo je rec da ste vcrs losi :shock:

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 18 nov 2012, 17:41

twisttm87 je napisao/la:igrate li vi :shock: :shock: :shock: :shock:
Ima 20 dana mi ti ne igramo nigdje i nikako.Ja sam zadovoljan ako bude 1-0 na poluvremenu.

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.