U pravu si , neka igraju mlađi momci koji sigirno imaju više motiva i želje!Rosas7 je napisao/la:remi je bio i najrealniji,igra je ipak bolja nego protiv olimpica,pozdravljma ovu odluku da se da prilika mladim igracima brlenic,sesar,cilic,bekic i jos je trebalo ubacit mladih,bolje da igraju da skupe iskustva i stasaju kao igraci,samo treba vise borbenosti,bolje da oni gube pa i nije mi krivo,ekipu za europe nemamo to je svima jasno,....gurat malce,pa cemo dogodine imati finu ekipu![]()
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
Jes,aha imat cemo mi kur.. finu ekipic,koga to ti vidis da odskace na terenu osim Arezine,osim toga od ovih mladih momaka smo mislili da cemo i ove godine imati finu ekipicu kad tamo nista, vise bi moja zgrada da se ovi starci okupe dala golova u premijer ligi bih!Rosas7 je napisao/la:remi je bio i najrealniji,igra je ipak bolja nego protiv olimpica,pozdravljma ovu odluku da se da prilika mladim igracima brlenic,sesar,cilic,bekic i jos je trebalo ubacit mladih,bolje da igraju da skupe iskustva i stasaju kao igraci,samo treba vise borbenosti,bolje da oni gube pa i nije mi krivo,ekipu za europe nemamo to je svima jasno,....gurat malce,pa cemo dogodine imati finu ekipu![]()
Ovo zadnjih mjesec dana je sramota sto rade nasi igraci ,od price za titulu u 3,4 kola dodjemo u sredinu tablice,puuu!
Iduce kolo protiv Sarajeva nek odmara prvih 11 da mozemo zvijezdu proci a onda neka protiv Veleza opet odmara igrace da se pripreme za zimsku pauzu od 3. mjeseca!
Prodje sezona on odmara igrace i puuuu kakav je to klub kada Arezina dan prije igra za mlade selekcije bIh,jeb.. ga repka i njega i Perica ,ko dobit ce nesto od nje!
bekicu gdje ces tako pa igrao je za sveti dres repka je to bolan,igracima to puno znaci 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Besplatan vam je ulaz na Koševu.
Sto ce oni nama uzvratiti kad budemo mi dolazili.aS_Roma je napisao/la:Besplatan vam je ulaz na Koševu.

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
aS_Roma je napisao/la:Besplatan vam je ulaz na Koševu.
lijepo lijepo,da se barem u necemu dogovorimo

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Pa šta ti misliš Bekiću da će ovi mlađi igrači odmah proigrati.Treba vremena ,živaca i strpljenja da se istrpi jedan mladi igrač.I to od njih 5-6 maximalno 1 ili ako bude sreće 2 će postati solidni igrači.Što se tiče reprezentacije da je normalan savez ne bi se mogla igrati prvenstvena utakmica i utakmica reprezentacija unutar nešto više od 24 sata ali kod nas je sve moguće.Bez obzira na sve Igrač treba nastupati za repku ako je pozvan jer to je na korist i njemu,klubu i reprezentaciji.bekicamir je napisao/la:Jes,aha imat cemo mi kur.. finu ekipic,koga to ti vidis da odskace na terenu osim Arezine,osim toga od ovih mladih momaka smo mislili da cemo i ove godine imati finu ekipicu kad tamo nista, vise bi moja zgrada da se ovi starci okupe dala golova u premijer ligi bih!Rosas7 je napisao/la:remi je bio i najrealniji,igra je ipak bolja nego protiv olimpica,pozdravljma ovu odluku da se da prilika mladim igracima brlenic,sesar,cilic,bekic i jos je trebalo ubacit mladih,bolje da igraju da skupe iskustva i stasaju kao igraci,samo treba vise borbenosti,bolje da oni gube pa i nije mi krivo,ekipu za europe nemamo to je svima jasno,....gurat malce,pa cemo dogodine imati finu ekipu![]()
Ovo zadnjih mjesec dana je sramota sto rade nasi igraci ,od price za titulu u 3,4 kola dodjemo u sredinu tablice,puuu!
Iduce kolo protiv Sarajeva nek odmara prvih 11 da mozemo zvijezdu proci a onda neka protiv Veleza opet odmara igrace da se pripreme za zimsku pauzu od 3. mjeseca!
Prodje sezona on odmara igrace i puuuu kakav je to klub kada Arezina dan prije igra za mlade selekcije bIh,jeb.. ga repka i njega i Perica ,ko dobit ce nesto od nje!
Ima li TV-prijenosa sutra ?
Arenasport 1 prenosi utakmicu!anonym0us je napisao/la:Ima li TV-prijenosa sutra ?
pošto je slijedeće sedmice derbi, a znajući u kakvoj su formi i jedni i drugi, neočekujem ništa sem patnje na terenu....ovi rezultati govore da je fudbal ili nogomet u Mostaru od svog dolaska 1903., u NAJVEĆOJ KRIZI............ 

Kakav je to derbi zadnjih godine ne moze skupiti vise od 3,4 tisuce ljudi na stadionu,kada se sjetim prvih derbija i atmosfere u gradu,ludnica i stadioni puni ko sipak,valjda se raja ohladila od ovih amatera sto nam igraju sa strane u nasim klubovima,u Zrinjskom imas Hadzica golmana sa strane,Markovica sa strane,Radeljica,Zurzinova,Arezinu,Scepanovica,Milicevica,Lazara,Muminovica,Anicica Igora,nekakve Brlenice,Bekice padvicare, malo je domacih talenata ,doduse Milicevic i Arezina su blizu nasega grada rodjeni ali od pravih mostaraca imamo Melhera,Maru Anicica i Pehara sto igraju u priliku redovno ostalo sto ima telenta ili ukrade Siroki ili momci odustaju sami kada vide tko umijesto njih ima prednost na terenu u juniorskim selekcijama!AlemC85 je napisao/la:pošto je slijedeće sedmice derbi, a znajući u kakvoj su formi i jedni i drugi, neočekujem ništa sem patnje na terenu....ovi rezultati govore da je fudbal ili nogomet u Mostaru od svog dolaska 1903., u NAJVEĆOJ KRIZI............
čuj moraš shvatiti, da je vaš grad očigledno digao ruke od oba kluba, žalosno, ali istinito, jer nema ulaganja kao prije, sada se političari o sebi zavadilli. koga još sport zanima, plus privrednici ne žele bacati pare na nešto što je unaprijed osuđeno na propast....nemoj se ljutiti, ali to je realnost, nažalost, treba i vama i nama neki jak čovjek u upravi kao npr. famozni gracić, da ulaže, to je realnost, jer ovako ne ide daje.....bekicamir je napisao/la:Kakav je to derbi zadnjih godine ne moze skupiti vise od 3,4 tisuce ljudi na stadionu,kada se sjetim prvih derbija i atmosfere u gradu,ludnica i stadioni puni ko sipak,valjda se raja ohladila od ovih amatera sto nam igraju sa strane u nasim klubovima,u Zrinjskom imas Hadzica golmana sa strane,Markovica sa strane,Radeljica,Zurzinova,Arezinu,Scepanovica,Milicevica,Lazara,Muminovica,Anicica Igora,nekakve Brlenice,Bekice padvicare, malo je domacih talenata ,doduse Milicevic i Arezina su blizu nasega grada rodjeni ali od pravih mostaraca imamo Melhera,Maru Anicica i Pehara sto igraju u priliku redovno ostalo sto ima telenta ili ukrade Siroki ili momci odustaju sami kada vide tko umijesto njih ima prednost na terenu u juniorskim selekcijama!AlemC85 je napisao/la:pošto je slijedeće sedmice derbi, a znajući u kakvoj su formi i jedni i drugi, neočekujem ništa sem patnje na terenu....ovi rezultati govore da je fudbal ili nogomet u Mostaru od svog dolaska 1903., u NAJVEĆOJ KRIZI............
Pa dobro ,mi smo imali Zdenka Dzidica koji je obozavao ovaj klub i to ce svaki clan uprave i tadasnji igraci od kadeta do seniora potvrditi kao i legendarni Kulje ,covjek je doveo u Zrinjski sponzora i svojih para toliko da smo imali prilike pod njegovim prisustvom u upravi dva puta titulu osvojiti i Kup ,imali smo cast gledati Luku Modrica,stadion se obnovio,europa se dovela u mostar,istina iako se u nekim utakmicama nismo proslavili bilo je dosta toga i pozitivnog kao sto je Braga,Vaduz,Slovan,Tobol,Tre Penne gdje su nasi nogometasi ostvarili najvecu pobjedu u gostima u povijesti bh klupskog nogometa od 9:2 ,no nekim navijacima se nije svidio njegov stav arogantni i Mamicevsko ponasanje ,koliko znam tada novac nije bio problem al eto neka sada Hdz-ovci vode klub,ova uprava nam je friska i treba ih pustiti da rade ali sam misljenja da nikada vise necemo biti jaki kao prije par godina ,daj Boze da se varam!
http://netchatsport.****/p/sports.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ovdje ce biti stream...
ovdje ce biti stream...
pile87 je napisao/la:Forca Zrinja
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
- Sarajevo29
- Kontakt:
ako nekom treba livestream
http://www.lshunter.tv/football-live-st ... video.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.lshunter.tv/football-live-st ... video.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Schwuchtel , Hurensohn , Bist Du
igrate li vi

-
- Kontakt:
malo je rec da ste vcrs losi 

Ima 20 dana mi ti ne igramo nigdje i nikako.Ja sam zadovoljan ako bude 1-0 na poluvremenu.twisttm87 je napisao/la:igrate li vi![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.