FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

moustapha
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la moustapha » 22 maj 2010, 11:30

Uh, kakvih sam ja snova imao proslih noci. No necu vam ih govoriti da vas ne bi trema jos vise pucala. Uglavnom da hoce vise taj trenutak doc da krenu s centra pa da krenem grickati nokte. :D
Zadnja izmjena: moustapha, dana/u 22 maj 2010, 11:31, ukupno mijenjano 1 put.
#divovi

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 22 maj 2010, 11:31

ovdje ce da bude suza veceras :D

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 22 maj 2010, 11:39

Sreca ja sam sanjao da mi cemo izgubit 13-0 al ne od INTERA vec je Werder igrao s nama .. Prvo su nas u 15 poveli cini mi se onda Svani dobio crveni i ja presto gledat.I na kraju odem pogledat rezultat kad 0-13 !!! To je Dobro !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 22 maj 2010, 12:05

Svabe su uvijek slabe ! a uvijek VRH ! :D
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 22 maj 2010, 12:09

the special one je napisao/la:
CoDe je napisao/la:Svabe su uvijek slabe ! a uvijek VRH ! :D
takvi su oni uvjek sebi umisljaju kojekakve iluzije,kao,mi smo jaki,hajde ba prosut cete se veceras kao... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ja ne kazem da ce da pobijedimo to bi bilo suludo ali tako kao sto vi pricate moglo bi se obit o glavu kao Manchesterovim fanovima tu do utakmice su napisali sigurno 1'00 postova sto provokacija,sto nema vas , gazimo vas !! :o :o :o Sta bi !!!

Lijepo sacekajte utakmicu i poslije tekme nek izgubljeni tim i navijaci cestitaju pobjednicima kao uvijek !!

VIVA VIVA FC BAYERN :mrgreen:

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 22 maj 2010, 12:13

the special one je napisao/la:INTER uzima 100%,slabe su svabe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A talijani su "jaki". Taj ti na avataru sa toldom grije klupu, a na terenu nijednog talijana :lol: slika

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 22 maj 2010, 12:16

Ma dobro Internazionale nije vazno jel Talijan ili ! Nego je vazno da se ljudi toliko digli reko bi oni Ko real imaju 9 Titula i sada ce 10 100% a neznaju ni kako su one 2 osvojili to su osvojilki kad se odmah igralo PolufinaLe :mrgreen: :mrgreen:

pasha_the_one
Kontakt:

Post Postao/la pasha_the_one » 22 maj 2010, 12:17

Stigao je i taj dan. Nadam se veoma sretan za sve nas navijace Bayern-a. Zbog svih zabara koji ovdje dolaze samo sa jednim razlogom, tj. da provociraju... zelim da Bayern osvoji titulu u 93' minuti i to golom iz ofsajda, a strijelac da bude Ivica Olic.

Bayern nakon 9 godina ponovo u finalu Lige prvaka (nakon osvajanja protiv Valencije), dok je Inter u finalu tek nakon 38 godina (nakon izgubljenog finala 1972. od Ajax-a), dok su Evropski prvaci zadnji put bili prije tacno 45. godina ;)

Ocekujem veceras tvrdu i neizvjesnu utakmicu, mislim da nece biti leprsavosti i nece biti lijepo za oko. Takodje od Intera ocekujem grubu igru, ipak su to talijani a jos ih Mourinho vodi, ali nece ni Bayern ostati duzan :P

Veceras ocekujem da ce Bayern pobijediti sa 1:0 ili 2:1 :D

slika
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 22 maj 2010, 12:22

the special one je napisao/la: cuuuj procitao :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
EDITOVANO :) jel ti lakse sad?
--Pametnij popusta--

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 22 maj 2010, 12:35

bayernovci sretno veceras i zelim vam svu srecu da nabusite one zalizane sminkere
vamos blaugra.... :mrgreen:
htio sam reci vamos bayern
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Ballack2311
Kontakt:

Post Postao/la Ballack2311 » 22 maj 2010, 12:40

PACK MAS!

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 22 maj 2010, 12:49

the special one je napisao/la:FORZA RAGAZI :mrgreen:
Sjedi na klupu i sutislika

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 22 maj 2010, 12:53

Veliki dan za sve navijace BAVARSKOG PONOSA!
Veceras nas ocekuje utakmica sezone, ustvari utakmica decenije. Protivnik je vrlo jak i cvrst, ne toliko leprsav koliko defanzivno dobar. Momci ce morati dobro zapeti da bi dali gol. Ali, uvjeren sam da ce Robben, Ola, Muller, Altintip, Schweini i drustvo veceras biti proglaseni najboljom ekipom Evrope za sezonu 2009/10.

Dan prije smrti postat ću navijač Intera, tako će ih kada umrem biti jedan manje. :mrgreen: :mrgreen:

PACK MAS !
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 22 maj 2010, 12:57

the special one je napisao/la:
Bilal je napisao/la:
the special one je napisao/la:FORZA RAGAZI :mrgreen:
Sjedi na klupu i sutislika
PAZA INTER AMALA :mrgreen: :mrgreen:
الجلوس على مقاعد البدلاء في صمت
:mrgreen: :mrgreen:

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 22 maj 2010, 12:57

Momci su donijeli toliko srece meni ove godine, doduse bilo je i kriticnih trenutaka, poraz protiv Stutgarta, na Alianzu kad smo gubili od Uniteda, pa 3 -0 na Trafordu, ali sta god urade veceras ne treba biti nezadovoljan. Da je iko ponudio da ce ljudi da dodju do finala bili bi prezadovoljni...Bayern ovakve utakmice tesko gubi, ali i Murinho....

NEKA BUDE STO BITI MORA....

Butt, Van Buyten, Demichelis, Badstuber, Lahm, Schweinsteiger, Van Bommel(C), Altintop, Robben, Mueller, Olic...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 22 maj 2010, 13:06

Svake minute sve vise mislim na pocetak utakmice svi ga toliko cekamo a kad sudija ozznaci pocetak tako brzo ce proci vrijeme i neko ce ovdje biti i zalit se ,, neki nece doci plakat ce bilo to o d M O G BAYERNA (L) navijaci ili Interovi !!!

Boze Pomozi nam Veceras FC BAYERN & BAVARCI VJECNO !!!

nafrI82
Kontakt:

Post Postao/la nafrI82 » 22 maj 2010, 13:13

[youtube][/youtube]
Zagrijaavanje pocinje :D :mrgreen:

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 22 maj 2010, 13:16

the special one je napisao/la:INTER CAZZO PUTTANE DA BAYERN MONACO :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
o cemu ti ajde majket zasto jednostavno ne odes na Interovu temu i Spamas .. Volio bih da ga moderatori

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 maj 2010, 13:19

Toliko dugo iscekivani dan, iscekivano finale, koje je nakon punih 9 godina ponovo zakucalo na vrata navijacima Bayerna. 22.05.2010. ce mnogima ostati urezano u pamcenju, bez obzira na ishod utakmice. U sezoni u kojoj nas niko nije vidio cak ni u polufinalu, Bayern priprema senzaciju i rutinski prolazi svoje protivnike i dolazi do finala.
Trema je prisutna vec nekoliko dana, ali ne toliko izrazeno kao danas. Spavao sam koliko sam duze mogao, da bi se sto manje sekirao, jer ovo stanje je nepodnosljivo. :D

Bayernu ABD veceras zelim sve najbolje, da dodju do 5 titule najboljeg tima u Europi, jer ovi momci to zasluzuju. Vrijednost Intera ne umanjujem, jer koliko Bayern zasluzuje trofej, toliko i oni, ali ipak Bayern je tim za kojeg navijam i prema kojem imam ogromne simpatije.

Pack mas.

slika
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

nafrI82
Kontakt:

Post Postao/la nafrI82 » 22 maj 2010, 13:21

omerbavarac je napisao/la:Toliko dugo iscekivani dan, iscekivano finale, koje je nakon punih 9 godina ponovo zakucalo na vrata navijacima Bayerna. 22.05.2010. ce mnogima ostati urezano u pamcenju, bez obzira na ishod utakmice. U sezoni u kojoj nas niko nije vidio cak ni u polufinalu, Bayern priprema senzaciju i rutinski prolazi svoje protivnike i dolazi do finala.
Trema je prisutna vec nekoliko dana, ali ne toliko izrazeno kao danas. Spavao sam koliko sam duze mogao, da bi se sto manje sekirao, jer ovo stanje je nepodnosljivo. :D

Bayernu ABD veceras zelim sve najbolje, da dodju do 5 titule najboljeg tima u Europi, jer ovi momci to zasluzuju. Vrijednost Intera ne umanjujem, jer koliko Bayern zasluzuje trofej, toliko i oni, ali ipak Bayern je tim za kojeg navijam i prema kojem imam ogromne simpatije.

Pack mas.

slika
Pridruzujem se zeljama!!! ;)

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.