FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Scof1eld
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Scof1eld » 03 okt 2010, 22:44

ma nece niko da opali po golu.. kompanija se uvijek mora usetat u go.. gdje je toure sad da je odere :x
al fkt fali jedan napadac kvalitetan... ovo veceras od bojana je komedija.. dio krivice i na villu zbog idiotskog poteza kod 0-2 87min
ser del barça es el millor que hi ha !

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 03 okt 2010, 22:56

Imali su 90 minuta vremena...ako ništa imali su 45 minuta vremena (pri rezultatu 1-1) da na svom stadionu pobjede Mallorcu...nema tu sad price Villa kriv, ovo ono....nije Villa jedini placeni igrac Barce....šta se drži onda taj Bojan u ekipi koji qrac ako ne može meda...šta ce onda on u timu??...lako je zabijati kad Barca vodi 3-4 razlike, pa uleti Bojan sa klupe,zabije još jedan i onda raja pocne da kolektivno svršava kako je strašan mali, veliki talenat, ovo ono.
A kad treba zabiti kad se lomi neizvjesna utakmica, nema ga na mapi....nema ga kad treba, ukratko.
Pa vec su prosuli 5 bodova i to na svom terenu :shock: krajnje je vrijeme za uzbunu.
Niko im nece pokloniti te izgubljene bodove, a Valesnija i Real vec piće naprijed.
Ne živi se od prošle sezone i prošlosti...ljudi odoše, niko ih ne stiže više.
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 03 okt 2010, 22:59, ukupno mijenjano 2 puta.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 03 okt 2010, 22:57

Eh da hoce Villa i slijedecu propustiti kad vec nemate Pedra xD

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 03 okt 2010, 23:02

Brnjoo je napisao/la:Eh da hoce Villa i slijedecu propustiti kad vec nemate Pedra xD
Pedro se vraca do valencie kao i villa!
MVP - Messi-Villa-Pedro

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 03 okt 2010, 23:09

Neznam ako ovako glupu igru i ove bezvezne Barsine rezultate Real ne kazni onda ni oni nisu za titule.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 03 okt 2010, 23:55

ma sad prica kriv onaj kriv ovaj...trenutno su svi krivi...i sto prije treba nac izlaz iz ove situacije,
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 03 okt 2010, 23:58

Nema se šta više izlaziti, što su izlazili- izlazili su...veceras su se oprostili od titule...gotova je situacija sad kad se prospe ovoliko bodova u samom startu...pa nije niko lud da ceka da ih Barca stigne, drugi se odlijepiše na tabeli.
Halaliti prvenstvo (ustvari bar osigurati jedno od mjesta koja vode u LP i naredne godine) što prije i okrenuti se LP maximalno i to je to....ako se osvoji Kup dobro i jest, ako ne yebat ga.

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 04 okt 2010, 00:02

Sta vam je :? Kakav izlaz iz kakve situacije,pa nije kriza jbte :)

Inace dobra igra,nemam nekih zamjerki,"samo" je problem realizacija.Sanse se stvaraju,ali ne iskoristavaju,bas ono sto i Guardiola rece.Samo me nervira sto se bas bezvezni golovi primaju i tako i veceras kiksamo.Ali hajde,bice bolje,popravice se i realizacija ako Bog da,procepit ce.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 04 okt 2010, 00:03

nidjo_barca je napisao/la:Sta vam je :? Kakav izlaz iz kakve situacije,pa nije kriza jbte :)

Inace dobra igra,nemam nekih zamjerki,"samo" je problem realizacija.Sanse se stvaraju,ali ne iskoristavaju,bas ono sto i Guardiola rece.Samo me nervira sto se bas bezvezni golovi primaju i tako i veceras kiksamo.Ali hajde,bice bolje,popravice se i realizacija ako Bog da,procepit ce.
Nikave se šanse nisu stvarale veceras, barem ne u drugom poluvremenu...ništa, niti jednog šuta na gol.
Jest Mascerano opucao jednom sa 20 metara i još možda neko i to je to za 45 minuta igre...kakve crne šanse...na mapi šanse za gol nije bilo u drugom poluvremenu.
P.S. i Krkić je pogodio stativu iz mrtvog ugla...eto to je sve što su uspjeli napraviti.

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 04 okt 2010, 00:08

Mandrak je napisao/la:
nidjo_barca je napisao/la:Sta vam je :? Kakav izlaz iz kakve situacije,pa nije kriza jbte :)

Nikave se šanse nisu stvarale veceras, barem ne u drugom poluvremenu...ništa, niti jednog šuta na gol.
Jest Mascerano opucao jednom sa 20 metara i još možda neko i to je to za 45 minuta igre...kakve crne šanse...na mapi šanse za gol nije bilo u drugom poluvremenu.
P.S. i Krkić je pogodio stativu iz mrtvog ugla...eto to je sve što su uspjeli napraviti.
U 2. poluvremenu nije bilo izrazitih sansi,jedino mozda Bojan stativa,ne sjecam se sad vise.Ali 1. poluvrijeme,komotno se moglo vala rijesiti sve,i onda puf,gol iz kornera,bezveze.

Ali govorim generano,svaku utakmicu se dosad fulalo dosta prilika,ako Bog da,i to ce procepiti,popravise se i realizacija.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 04 okt 2010, 00:12

Pametnom dosta:

"Iz tri domaće utakmice Katalonci na kontu imaju samo četiri boda ostvarena iz pobjede protiv Sportinga (1-0) i nedjeljnog remija. Sva tri uzeo im je prošlosezonski drugoligaš Hercules u 2-0 pobjedi.

Usporedbe radi, Barcelona je u prošloj Primerinoj sezoni na Camp Nou ostvarila učinak od 18 pobjeda i jednog remija"

Ovo je katastrofalan start za jedan ozbiljan tim...valjda je i laiku jasno da poslije ovakvih blamaža na samom startu sezone od odbrane titule nema ništa...ako bude zinula guzica i ako se bude granalo na sve strane umjesto fokusa na jedno takmicenje (LP) može se desiti potpuna katastrofa od sezone.
Zato se treba fokusirati maximalno na LP.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 04 okt 2010, 00:14

nidjo_barca je napisao/la:
U 2. poluvremenu nije bilo izrazitih sansi,jedino mozda Bojan stativa,ne sjecam se sad vise.Ali 1. poluvrijeme,komotno se moglo vala rijesiti sve,i onda puf,gol iz kornera,bezveze.

Ali govorim generano,svaku utakmicu se dosad fulalo dosta prilika,ako Bog da,i to ce procepiti,popravise se i realizacija.
i ja vjerujem u to,samo da nebude kasno tada... ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 04 okt 2010, 00:20

Razumijem ja i svjestan sam da nije bajan pocetak,ali vala i ti ga pretjera.Da li ce se titula odbraniti,da li ce se uopste ista osvojiti,vidjet cemo.Licno bih bio zadovoljan sa jednim od 2 trofeja( Primera ili LP).Barca ce gurati na sva 3 fronta,to je sigurno.Samo polako,tek je pocetak,6 kola tek proslo,nadajmo se da ce se popraviti ono sto sam vec naveo.

Sto se tice igre,vec sam rekao,meni ovo dobro izgleda.Onaj ko ne gleda utakmice,moze reci da nije dobro.Ali,da udje pola sansi koje se stvore,sve bi bilo drugacije.
Zadnja izmjena: nidjo_barca, dana/u 04 okt 2010, 00:24, ukupno mijenjano 1 put.

Blaugrana

Mes Que Un Club

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 04 okt 2010, 00:21

Mandrak je napisao/la:Nema se šta više izlaziti, što su izlazili- izlazili su...veceras su se oprostili od titule...gotova je situacija sad kad se prospe ovoliko bodova u samom startu...pa nije niko lud da ceka da ih Barca stigne, drugi se odlijepiše na tabeli.
Halaliti prvenstvo (ustvari bar osigurati jedno od mjesta koja vode u LP i naredne godine) što prije i okrenuti se LP maximalno i to je to....ako se osvoji Kup dobro i jest, ako ne yebat ga.
haahaaa ..jooojj, pa tek odigano 6. kolo i njegova ekipa ima zaostatak - 3 boda ..i.sve crno ,oprostaj od titule...boriti se mjesta koja vode u C. L. ????? bas sam se nasmijo ,,!! joj kralju .... :mrgreen: , @mandrak , pravo nestrpljiv, ili se ne sjeca sezona 2000, 2001, 2002, 2003 kada je bilo mnogo losije razdoblje za Barcelonu, cak su bili i 6 mjesto ...pa mi sad cudan pravo komentar poslije samo 6 odigranih utakmica...
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 04 okt 2010, 00:26

Kaže se da jedna utakmica može biti kiks, loš dan, podcjenjivanje - nazovi kako hoces.
Ali kad na svom stadionu prvo izgubiš od prošlogodišnjeg drugoligaša, pa jedva pobjediš nekakv Sporting i onda igraš nerješeno za Mallorcom (pazi sve su to prosjecni ili ispodprosjecni timovi) onda je jasno ko dan da tu dosta dosta toga ne štima.
Jednom može biti loš dan ili podcjenjivanje, ali tri puta ne može nikako.
A preko noci se ne može zaboraviti igrati fudbal.
Bio je i Villa i Xavi u sastavu protiv Sportinga, pa su jedna pobjedili 1-0 i to na svom terenu.
Zato kažem, da su imalo pametni nebi se toliko trošili u ligi vec bi cuvali ionako tanak (mislim na brojcano) kadar za LP....ovo je gotova sezona, živi pa vidjeli, a vrijeme ce uskoro pokazati...još jedan domaci kiks i to je to.

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 04 okt 2010, 00:36

@Mandrak dobro te bolan..nidje veze :?
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 04 okt 2010, 00:41

Ma polako bolan,nemoj toliko pesimizma :)

Niko nije savrsen.Ima nedostataka i mana kod svake ekipe.Svoje sam vec rekao,treba malo popraviti neke stvari,sitnice.Nadam se da ces za (lupam) 2 mjeseca ako Bog da,pricati drugu pricu :) A ja,ne suprotno :D

Blaugrana

Mes Que Un Club

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 04 okt 2010, 00:45

hajd dobro, vidjecemo ko ce biti u pravu 8-)

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 04 okt 2010, 00:47

Mandrak je napisao/la:hajd dobro, vidjecemo ko ce biti u pravu 8-)
Ja se nadam da bi ti volio da ja budem upravu i da to prizeljkujes :D

Blaugrana

Mes Que Un Club

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 04 okt 2010, 00:52

nidjo_barca je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:hajd dobro, vidjecemo ko ce biti u pravu 8-)
Ja se nadam da bi ti volio da ja budem upravu i da to prizeljkujes :D
heheh jedno su nadanja po forumima ,a drugo je realnost i stanje na tabeli ;)

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.