al fkt fali jedan napadac kvalitetan... ovo veceras od bojana je komedija.. dio krivice i na villu zbog idiotskog poteza kod 0-2 87min
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Pedro se vraca do valencie kao i villa!Brnjoo je napisao/la:Eh da hoce Villa i slijedecu propustiti kad vec nemate Pedra xD
Nikave se šanse nisu stvarale veceras, barem ne u drugom poluvremenu...ništa, niti jednog šuta na gol.nidjo_barca je napisao/la:Sta vam jeKakav izlaz iz kakve situacije,pa nije kriza jbte
![]()
Inace dobra igra,nemam nekih zamjerki,"samo" je problem realizacija.Sanse se stvaraju,ali ne iskoristavaju,bas ono sto i Guardiola rece.Samo me nervira sto se bas bezvezni golovi primaju i tako i veceras kiksamo.Ali hajde,bice bolje,popravice se i realizacija ako Bog da,procepit ce.
U 2. poluvremenu nije bilo izrazitih sansi,jedino mozda Bojan stativa,ne sjecam se sad vise.Ali 1. poluvrijeme,komotno se moglo vala rijesiti sve,i onda puf,gol iz kornera,bezveze.Mandrak je napisao/la:Nikave se šanse nisu stvarale veceras, barem ne u drugom poluvremenu...ništa, niti jednog šuta na gol.nidjo_barca je napisao/la:Sta vam jeKakav izlaz iz kakve situacije,pa nije kriza jbte
![]()
Inace dobra igra,nemam nekih zamjerki,"samo" je problem realizacija.Sanse se stvaraju,ali ne iskoristavaju,bas ono sto i Guardiola rece.Samo me nervira sto se bas bezvezni golovi primaju i tako i veceras kiksamo.Ali hajde,bice bolje,popravice se i realizacija ako Bog da,procepit ce.
Jest Mascerano opucao jednom sa 20 metara i još možda neko i to je to za 45 minuta igre...kakve crne šanse...na mapi šanse za gol nije bilo u drugom poluvremenu.
P.S. i Krkić je pogodio stativu iz mrtvog ugla...eto to je sve što su uspjeli napraviti.
i ja vjerujem u to,samo da nebude kasno tada...nidjo_barca je napisao/la:
U 2. poluvremenu nije bilo izrazitih sansi,jedino mozda Bojan stativa,ne sjecam se sad vise.Ali 1. poluvrijeme,komotno se moglo vala rijesiti sve,i onda puf,gol iz kornera,bezveze.
Ali govorim generano,svaku utakmicu se dosad fulalo dosta prilika,ako Bog da,i to ce procepiti,popravise se i realizacija.
haahaaa ..jooojj, pa tek odigano 6. kolo i njegova ekipa ima zaostatak - 3 boda ..i.sve crno ,oprostaj od titule...boriti se mjesta koja vode u C. L. ????? bas sam se nasmijo ,,!! joj kralju ....Mandrak je napisao/la:Nema se šta više izlaziti, što su izlazili- izlazili su...veceras su se oprostili od titule...gotova je situacija sad kad se prospe ovoliko bodova u samom startu...pa nije niko lud da ceka da ih Barca stigne, drugi se odlijepiše na tabeli.
Halaliti prvenstvo (ustvari bar osigurati jedno od mjesta koja vode u LP i naredne godine) što prije i okrenuti se LP maximalno i to je to....ako se osvoji Kup dobro i jest, ako ne yebat ga.
Ja se nadam da bi ti volio da ja budem upravu i da to prizeljkujesMandrak je napisao/la:hajd dobro, vidjecemo ko ce biti u pravu
heheh jedno su nadanja po forumima ,a drugo je realnost i stanje na tabelinidjo_barca je napisao/la:Ja se nadam da bi ti volio da ja budem upravu i da to prizeljkujesMandrak je napisao/la:hajd dobro, vidjecemo ko ce biti u pravu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.