Nakon ovakve igre u Travniku i blamaže protiv Maribora to i nije pametan potez.Semper je napisao/la:Nakon ovog uprava bi trebala podići cijenu karata za jug sa 5KM na 7Km.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nakon ovakve igre u Travniku i blamaže protiv Maribora to i nije pametan potez.Semper je napisao/la:Nakon ovog uprava bi trebala podići cijenu karata za jug sa 5KM na 7Km.
Vidiš kako ti sve znaš.NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Sad će nam navratit "pravi" Manijaci, koji će nam objasnit kako su oni godinama išli na utakmice dok smo mi "krivi" Manijaci pratili Barcelone i Reale, i kako oni imaju pravo da pale baklje i da mi ne smijemo pisnut o tome jer nismo u toku.
Koji dobar igrac ima platu od 30000 KM godisnje?SamoZeljo je napisao/la:Sta mi imamo sa Levskim?Frobidden je napisao/la:e u PM i mafija iz UEFE i sve. što onda Levski ne kazniše oca im jbm' ? :S
Nase je da se PONASAMO a ne da gledamo sta drugi rade. To nije nikakvo opravdanje.
Ja mislim da smo dobro prosli. Primitivizma se moramo rijesiti, bez obzira na to sta navijaci Levskog rade. Oni su ovdje nebitni.
Mi smo osteceni za DVA pojacanja. 60000 je godisnja plata dvojici dobrih igraca.
HVALA PRIMITIVCIMA (jos jednom)!
Sta mislis da svako ima plati kao npr. Zeba? Nema, raspitaj se malo bolje.3r0X je napisao/la:Koji dobar igrac ima platu od 30000 KM godisnje?SamoZeljo je napisao/la:Sta mi imamo sa Levskim?Frobidden je napisao/la:e u PM i mafija iz UEFE i sve. što onda Levski ne kazniše oca im jbm' ? :S
Nase je da se PONASAMO a ne da gledamo sta drugi rade. To nije nikakvo opravdanje.
Ja mislim da smo dobro prosli. Primitivizma se moramo rijesiti, bez obzira na to sta navijaci Levskog rade. Oni su ovdje nebitni.
Mi smo osteceni za DVA pojacanja. 60000 je godisnja plata dvojici dobrih igraca.
Ne osjecam se prozvanim,ali eto dao bi komentar na ovo tvoje.Ne znam zasto je problem od starijih nauciti nesto.I ja sam ucio i dan danas ucim,bez obzira sto mi se nekad cinilo da sam najpametniji.Znas kakvi su danas ovi balavci od 16 do 20 godina,pa to je vecinom go neinteligentni hajvan ,nisu svi naravno ali eto ima ih poprilicno.Ja se nedavno vracam kuci kad je Sarajevo igralo sa Zetom,i na stanici na Marijin dvoru stoje 4 pitara ,prosjek godina oko 17.Ma celo Bajramovic je mala maca kakvi su to mangupi.a dogovaraju se da idu kuci ,tako sto ce zaustaviti Taxi i vozice i h sviju do Alpasina i naravno oni ce izacii nece platiti.HAjmo ocam ,hajmo necemo platit,ja cu prvi izac vičeš,oca mi mog.i Naravno skace po tramvajskoj.Ja se zamislim,gledam ga navijac ,kakvo je to ponasanje ,razmisljalji ono ista ,imali to mozga imalo.Sve ti ovo pricam jer takvih imas i kod nas tonu,i takvo nesto ti dodje pametovati o navijanju i ponasanju navijaca.Zalosno vjeruj mi,a de mi ti reci ko god da je skrivio ovu kaznu ,jel ovo zalosno.Hoces da mi kazes da su ovo uradili stari navijaci,ne decko ovu su upravo uradili takvi.Jer je njemu vrhunac u zivotu zapalit baklju,i ne razmislja da ce taj njegov uspijeh kostati klub 56000 km.Pravi navijac-PONOS JUGANedozvoljenaPozicija je napisao/la:Sad će nam navratit "pravi" Manijaci, koji će nam objasnit kako su oni godinama išli na utakmice dok smo mi "krivi" Manijaci pratili Barcelone i Reale, i kako oni imaju pravo da pale baklje i da mi ne smijemo pisnut o tome jer nismo u toku.
znam da nema,ali koji DOBAR igrac ima platu od 2500 KM mjesecno?SamoZeljo je napisao/la:Sta mislis da svako ima plati kao npr. Zeba? Nema, raspitaj se malo bolje.3r0X je napisao/la:Koji dobar igrac ima platu od 30000 KM godisnje?SamoZeljo je napisao/la:
Ko je ba spomenuo starije navijače? Nisi ti skonto šefe, ja spominjem one koji bacanje baklji opravdavaju time da sebe nazivaju pravim navijačima, da je to nekakva navijačka kultura, nadmeću se s nekim šta ja znam, da oni kroz ulaznice plate te pare koje klub dobije kao kaznu, i tako to. Ni govora o godinama nije bilo.barbarez je napisao/la:Ne osjecam se prozvanim,ali eto dao bi komentar na ovo tvoje.Ne znam zasto je problem od starijih nauciti nesto.I ja sam ucio i dan danas ucim,bez obzira sto mi se nekad cinilo da sam najpametniji.Znas kakvi su danas ovi balavci od 16 do 20 godina,pa to je vecinom go neinteligentni hajvan ,nisu svi naravno ali eto ima ih poprilicno.Ja se nedavno vracam kuci kad je Sarajevo igralo sa Zetom,i na stanici na Marijin dvoru stoje 4 pitara ,prosjek godina oko 17.Ma celo Bajramovic je mala maca kakvi su to mangupi.a dogovaraju se da idu kuci ,tako sto ce zaustaviti Taxi i vozice i h sviju do Alpasina i naravno oni ce izacii nece platiti.HAjmo ocam ,hajmo necemo platit,ja cu prvi izac vičeš,oca mi mog.i Naravno skace po tramvajskoj.Ja se zamislim,gledam ga navijac ,kakvo je to ponasanje ,razmisljalji ono ista ,imali to mozga imalo.Sve ti ovo pricam jer takvih imas i kod nas tonu,i takvo nesto ti dodje pametovati o navijanju i ponasanju navijaca.Zalosno vjeruj mi,a de mi ti reci ko god da je skrivio ovu kaznu ,jel ovo zalosno.Hoces da mi kazes da su ovo uradili stari navijaci,ne decko ovu su upravo uradili takvi.Jer je njemu vrhunac u zivotu zapalit baklju,i ne razmislja da ce taj njegov uspijeh kostati klub 56000 km.Pravi navijac-PONOS JUGANedozvoljenaPozicija je napisao/la:Sad će nam navratit "pravi" Manijaci, koji će nam objasnit kako su oni godinama išli na utakmice dok smo mi "krivi" Manijaci pratili Barcelone i Reale, i kako oni imaju pravo da pale baklje i da mi ne smijemo pisnut o tome jer nismo u toku.
NIsam ok shvatio ovo tvoje pravi navijaci,do mene vrucina ne zamjeri,ali svakako opet stoji ovo sto sam napisao jer se odnosi na tu grupu ljudi.NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Ko je ba spomenuo starije navijače? Nisi ti skonto šefe, ja spominjem one koji bacanje baklji opravdavaju time da sebe nazivaju pravim navijačima, da je to nekakva navijačka kultura, nadmeću se s nekim šta ja znam, da oni kroz ulaznice plate te pare koje klub dobije kao kaznu, i tako to. Ni govora o godinama nije bilo.barbarez je napisao/la:Ne osjecam se prozvanim,ali eto dao bi komentar na ovo tvoje.Ne znam zasto je problem od starijih nauciti nesto.I ja sam ucio i dan danas ucim,bez obzira sto mi se nekad cinilo da sam najpametniji.Znas kakvi su danas ovi balavci od 16 do 20 godina,pa to je vecinom go neinteligentni hajvan ,nisu svi naravno ali eto ima ih poprilicno.Ja se nedavno vracam kuci kad je Sarajevo igralo sa Zetom,i na stanici na Marijin dvoru stoje 4 pitara ,prosjek godina oko 17.Ma celo Bajramovic je mala maca kakvi su to mangupi.a dogovaraju se da idu kuci ,tako sto ce zaustaviti Taxi i vozice i h sviju do Alpasina i naravno oni ce izacii nece platiti.HAjmo ocam ,hajmo necemo platit,ja cu prvi izac vičeš,oca mi mog.i Naravno skace po tramvajskoj.Ja se zamislim,gledam ga navijac ,kakvo je to ponasanje ,razmisljalji ono ista ,imali to mozga imalo.Sve ti ovo pricam jer takvih imas i kod nas tonu,i takvo nesto ti dodje pametovati o navijanju i ponasanju navijaca.Zalosno vjeruj mi,a de mi ti reci ko god da je skrivio ovu kaznu ,jel ovo zalosno.Hoces da mi kazes da su ovo uradili stari navijaci,ne decko ovu su upravo uradili takvi.Jer je njemu vrhunac u zivotu zapalit baklju,i ne razmislja da ce taj njegov uspijeh kostati klub 56000 km.Pravi navijac-PONOS JUGANedozvoljenaPozicija je napisao/la:Sad će nam navratit "pravi" Manijaci, koji će nam objasnit kako su oni godinama išli na utakmice dok smo mi "krivi" Manijaci pratili Barcelone i Reale, i kako oni imaju pravo da pale baklje i da mi ne smijemo pisnut o tome jer nismo u toku.
Ma nije to bilo sad nesto puno baklji. Ja bi rekao u toku utakmice cjele da ih je zapaljeno 10- 12. Ovi sto pricaju da je to neka balavurdija- cjelom jugu je receno da u sezdesetoj minuti pale baklje kada ide parola "ćao platini". Ono sto ja zamjream jeste da je jedna( barem sam ja vidio samo jednu) baklja poletila su Juga i da je sletila na teren. Mislim da su tada kazne jos vece!moustapha je napisao/la:Koliko je ustvari baklji zapaljeno? Moguce je da ce i Sarajevo dobiti kaznu, jer zapaljene su cini mi se dvije baklje. Ne znam da li ce iz UEFE biti imalo razumni.
Ko je rekao 1500 KM?3r0X je napisao/la:znam da nema,ali koji DOBAR igrac ima platu od 1500 KM mjesecno?
Zato sam to stavio pod navodnike, to po meni nisu pravi navijači ma šta oni mislili o tome.barbarez je napisao/la: NIsam ok shvatio ovo tvoje pravi navijaci,do mene vrucina ne zamjeri,ali svakako opet stoji ovo sto sam napisao jer se odnosi na tu grupu ljudi.
ispravio sam kasnije na 2500,pogresno napisao xDSamoZeljo je napisao/la:Ko je rekao 1500 KM?3r0X je napisao/la:znam da nema,ali koji DOBAR igrac ima platu od 1500 KM mjesecno?
Ja sam rekao 60 000 MARAKA za godinu dana na DVA igraca. To nikako ne moze biti 1500 km mjesecno na jednog, moze samo biti 3000 (da zaokruzimo).
barbarez je napisao/la:Ne osjecam se prozvanim,ali eto dao bi komentar na ovo tvoje.Ne znam zasto je problem od starijih nauciti nesto.I ja sam ucio i dan danas ucim,bez obzira sto mi se nekad cinilo da sam najpametniji.Znas kakvi su danas ovi balavci od 16 do 20 godina,pa to je vecinom go neinteligentni hajvan ,nisu svi naravno ali eto ima ih poprilicno.Ja se nedavno vracam kuci kad je Sarajevo igralo sa Zetom,i na stanici na Marijin dvoru stoje 4 pitara ,prosjek godina oko 17.Ma celo Bajramovic je mala maca kakvi su to mangupi.a dogovaraju se da idu kuci ,tako sto ce zaustaviti Taxi i vozice i h sviju do Alpasina i naravno oni ce izacii nece platiti.HAjmo ocam ,hajmo necemo platit,ja cu prvi izac vičeš,oca mi mog.i Naravno skace po tramvajskoj.Ja se zamislim,gledam ga navijac ,kakvo je to ponasanje ,razmisljalji ono ista ,imali to mozga imalo.Sve ti ovo pricam jer takvih imas i kod nas tonu,i takvo nesto ti dodje pametovati o navijanju i ponasanju navijaca.Zalosno vjeruj mi,a de mi ti reci ko god da je skrivio ovu kaznu ,jel ovo zalosno.Hoces da mi kazes da su ovo uradili stari navijaci,ne decko ovu su upravo uradili takvi.Jer je njemu vrhunac u zivotu zapalit baklju,i ne razmislja da ce taj njegov uspijeh kostati klub 56000 km.Pravi navijac-PONOS JUGANedozvoljenaPozicija je napisao/la:Sad će nam navratit "pravi" Manijaci, koji će nam objasnit kako su oni godinama išli na utakmice dok smo mi "krivi" Manijaci pratili Barcelone i Reale, i kako oni imaju pravo da pale baklje i da mi ne smijemo pisnut o tome jer nismo u toku.
Izvinuo sam se covjeku,majkemi i na pp,pogrsno sam shvatio momka.Nisam ga napao,samo sam se malo nadovezao na njegov post,ali zao mi sto ispade bezbeze ovakoCARSON je napisao/la:Hvala barbarez u svakom slucaju
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 49 gostiju.