FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Aragon
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Aragon » 30 okt 2014, 01:08

Nakon sto ih hercegovci redovno siluju na njihovom stadionu, mene bi bilo stid da ih ne dobijemo u nedelju :)
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 30 okt 2014, 01:16

Aragon je napisao/la:Nakon sto ih hercegovci redovno siluju na njihovom stadionu, mene bi bilo stid da ih ne dobijemo u nedelju :)
msilim kad s mo vec vec kod silovanja iz hercegovine da vi imate najveceg oploditelja lige :kafa: ,

ado19211

Post Postao/la ado19211 » 30 okt 2014, 01:22

Sabinho je napisao/la:
ado19211 je napisao/la:ja mislim da bi mene bilo stid pisati bilo sta poslije svega sto ste ulozili ili ulazete jos, s trenutnom situacijom na tabeli. pokrio bi se po usima i sutio do derbija.
Nista jos nisi vidio. I mene bi bilo stid hvaliti se prodajom igraca a grcati. :wave:
mene nije stid grcati a biti 2-3 na tabeli. ali bi me bilo stid busat se prsima parama i igracima a biti 5-ti na tabeli. :wave:

Aragon
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la Aragon » 30 okt 2014, 01:37

ado19211 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
ado19211 je napisao/la:ja mislim da bi mene bilo stid pisati bilo sta poslije svega sto ste ulozili ili ulazete jos, s trenutnom situacijom na tabeli. pokrio bi se po usima i sutio do derbija.
Nista jos nisi vidio. I mene bi bilo stid hvaliti se prodajom igraca a grcati. :wave:
mene nije stid grcati a biti 2-3 na tabeli. ali bi me bilo stid busat se prsima parama i igracima a biti 5-ti na tabeli. :wave:
Ti vec znas da cemo mi u maju biti peti na tabeli?

Ne osvaja se titula u oktobru, samo polako. Ova ekipa je odradila odlican posao u Evropi i dostojanstveno prezentovala nam zemlju. Izbacila za nase prilike super jakog Atromitosa. Skupili 28 000 ljudi na jednoj utakmici, sto niti jedna druga ekipa vec preko deceniju nije u stanju uraditi. Naravno da je to ostavilo odredjenog traga na rezultate u ligi, ali sve ce doci na svoje. Kvalitet uvijek ispliva ;)
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

ado19211

Post Postao/la ado19211 » 30 okt 2014, 01:52

za neuspjeh uvijek mozes naci 101 razlog. slazem se da se titula ne osvaja u oktobru, ali je problem sto ste je vi u septembru vec osvojili a kad je dosao oktobar onda ste 5-ti jer je evropa ucinila svoje, umorili se :urnebes:

a puno se busate, sta ako kojim slucajem popusite ovaj derbi siroki ce vam bjezati bruku, a Zeljo pofino tako da bi mogli biti najveci gubitnici. dok mi smo vise nego zadovoljni ovim dijelom sezone kao najbolja gostujuca ekipa od kad se igra premijer liga, 3. na tabeli sa veoma malim zaostatkom za prvom ekipom.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 30 okt 2014, 09:45

slika
:urnebes:
1946

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 30 okt 2014, 10:02

U okviru 11. kola Omladinske Premijer lige Bosne i Hercegovine, selekcije Akademije Fudbalskog kluba Sarajevo odmjerile su snage sa vršnjacima mostarskog Zrinjskog na pomoćnom terenu Olimpijskog stadiona "Asim Ferhatović-Hase". Naši omladinci zabilježili su polovičan uspjeh.

Kadeti Akademije Fudbalskog kluba Sarajevo poraženi su od protivnika rezultatom 2:1. Strijelac gola za Sarajevo bio je Resić.

U-17: FK Sarajevo 1:2 HŠK Zrinjski

FK Sarajevo: Isović, Sadiku, Pozder, Halavać, Pidro, Smajlagić (Agić), Šehić (Varešanović), Bošnjak (Husejinović), Veladžić (Imamović), Škrijelj (Mujakić) i Resić.

Ono što kadetima nije pošlo za nogom, jeste juniorima, koji su goste iz Mostara savladali minimalnim rezultatom 1:0. Strijelac pobjedonosnog gola u jako dobroj predstavi juniora bio je Nemanja Anđušić, koji je mrežu gostiju pogodio u 68. minuti susreta.

U-19: FK Sarajevo 1:0 HŠK Zrinjski

FK Sarajevo: Sujić, Mihojević, Pendek, Anđušić, Rastoder, Aganspahić, Burović (Zeljković), Kadušić (Cenaj), Vazda (Osmanović), Tahiri i Herić.

U narednom kolu, protivnik našim selekcijama bit će gradski rival Željezničar. Utakmice su na rasporedu 5. novembra.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 30 okt 2014, 10:04

Head je napisao/la:slika
Tako je Boki. Ni nas ne zanimaju njihovi igrači, klub i sve ostalo vezano za ublehu, al ne može im čovjek dokazat samo da bi nas prestali peglat, barem na našoj temi.

A fino je što nam igrači skidaju pritisak u klubu ovim izjavama, a svi znamo da idu da im gozov.e oderu :D :thumbup:
SRETAN BROJ - 1725

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 30 okt 2014, 10:38

Eh danas mi je rodjendan... Godina sam skupio mashala. Osim dobrog zdravlja zelim samo jos da mi SARAJEVO ISPUNI zelju...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 30 okt 2014, 10:44

bordoakapitar je napisao/la:Eh danas mi je rodjendan... Godina sam skupio mashala. Osim dobrog zdravlja zelim samo jos da mi SARAJEVO ISPUNI zelju...

Nama je najveća želja ispunjena time što se osnovalo FKS i što postoji evo više od 68 godina. Sve ostale želje su samo za dizanje samopouzdanja :D
SRETAN BROJ - 1725

Blagoje
Kontakt:

Post Postao/la Blagoje » 30 okt 2014, 10:56

pitic je napisao/la: Tako je Boki. Ni nas ne zanimaju njihovi igrači, klub i sve ostalo vezano za ublehu, al ne može im čovjek dokazat samo da bi nas prestali peglat, barem na našoj temi.

A fino je što nam igrači skidaju pritisak u klubu ovim izjavama, a svi znamo da idu da im gozov.e oderu :D :thumbup:
Ocekujemo tri prsta pri izlasku na teren. Po tom ga pamtimo, red je da ostane dosljedan. :D
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.

Nastavice se...

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 30 okt 2014, 11:00

Blagoje je napisao/la:
pitic je napisao/la: Tako je Boki. Ni nas ne zanimaju njihovi igrači, klub i sve ostalo vezano za ublehu, al ne može im čovjek dokazat samo da bi nas prestali peglat, barem na našoj temi.

Ocekujemo tri prsta pri izlasku na teren. Po tom ga pamtimo, red je da ostane dosljedan. :D
Boli nas racku po ćemu ga vi pamtite da se odmah razumijemo. Mi ga pamtimo po golovima i po tome što gine svaku tekmu za svetinju, a ti nastavi i dalje dosađivati.
SRETAN BROJ - 1725

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 30 okt 2014, 11:16

Spustate loptu izjavama lagano , prbacujete pritisak na Zelju i dosta mladih igraca koji , nadate se nece se moci nositi se sa istim . Nije losa ta taktika , ima logike a to pokazuju i neke nase ranije utakmice na Grbavici . Eh sada , ima par tih mladica u nasem timu koji motivirani vasim izjavam kako su bolji , i noseni tribinom mogu da vam zadaju dosta problema , posebno ovde mislim na Bajica i Memiju . Pored vec navedenog mislim da ce kljuc utakmice biti kako ce se nasi snaci u defanzivnom dijelu protiv vaseg brzog protoka lopte i indivudalnih kvaliteta . Ako vas tu bar malo ustopamo , sa nekom malo brzom transformacijom u napadu , gdje i vi imate dosta rupa , moglo bi biti svasta . Btw , naam se samo da nece biti remi a ako i bude , 3-3 je rez koji mi se svidja ;)
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 30 okt 2014, 11:33

Prebaciti pritisak na njih pod hitno. ;)
1946

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 30 okt 2014, 11:35

pitic je napisao/la:
bordoakapitar je napisao/la:Eh danas mi je rodjendan... Godina sam skupio mashala. Osim dobrog zdravlja zelim samo jos da mi SARAJEVO ISPUNI zelju...

Nama je najveća želja ispunjena time što se osnovalo FKS i što postoji evo više od 68 godina. Sve ostale želje su samo za dizanje samopouzdanja :D
Al' najljepse je brate kad SARAJEVO ISPUNI zelju! (i to do vrha)

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 30 okt 2014, 11:38

U ovom derbiju Željezničar je favorit.Normalno je to jer unazad 8 kola su ispred Sarajeva.
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 30 okt 2014, 12:16

Mene iskreno nervira što pojedini igrači izjavljuju tipa da je Željezničar favorit, da bi odmah potpisali nerješen rezultat i da bi to bio uspjeh. S tim izjavama bi kao na njima bio pritisak? Kakav? Mislim da s tim izjavama samo diže samopouzdanje kod ekipe Željezničara.

Činjenjica je da je Sarajevo bolja i kvalitetnija ekipa. Željezničar jest trenutno ispred ali čim su igrali sa malo ozbiljnijim ekipama kao što su Široki, Zrinjski.. budu nadigrani u svim segmentima. Mislim da se protiv ovakve ekipe Želje ne smije zadovoljit sa bodom bez obzira što se igra na Grbavici. S obzirom na bodovni zaostatak u odnosu na Široki, Zrinjski... mora se ići samo na pobjedu bez obzira što je to gradski derbi.

Snagu treba pokazat u ovim utakmicama, treba odigrat jako i muški, razmišljat drugačije a ne zadovoljavat se bodom, samo o pobjedi treba razmišljati i od prve minute napasti. Od ovakvih izvaja i mišljenja nema ništa i samo to može koštati bodova.

Iskreno, navijam za Sarajevo u derbiju kao i u svakom do sad i uvjeren sam u pobjedu ako igrači budu tražili istu a ne bit zadovoljni i bodom.

ado19211

Post Postao/la ado19211 » 30 okt 2014, 12:18

pitic je napisao/la:
Head je napisao/la:slika
Tako je Boki. Ni nas ne zanimaju njihovi igrači, klub i sve ostalo vezano za ublehu, al ne može im čovjek dokazat samo da bi nas prestali peglat, barem na našoj temi.

skidanje pritska s kluba. pa vi ako popusite ovu utakmicu ima da vas nema :urnebes: borba za evropu ce biti mrka kapa ;)

Blagoje
Kontakt:

Post Postao/la Blagoje » 30 okt 2014, 12:20

Poslije tekme ce bit "pa nismo se ni nadali pobjedi". Strah od Zeljinog vrtica. :lol:
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.

Nastavice se...

r3m1
Kontakt:

Post Postao/la r3m1 » 30 okt 2014, 12:25

Pojedinci iznajmili sobu na temi FK Sarajevo. :lol:

Gledati malene kako pjene. priceless :D
Biti srcem vezan, u tome leži snaga

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: laznokrilo, N3R3D i 7 gostiju.