Baš gledam u Srbiji, konkretno Zvezda počela sa treninzima juče a i ona pickousta psihopata je najavila početak ubrzo. Ne znam u Hrvatskoj kakva je situacija, nešto nisam pratio. u CG kreću prvi isto, mada doduše kod njih je lakše.Convicts1988 je napisao/la: ↑05 maj 2020, 11:49Smiješno je da jedan klub odlučuje dal nastaviti ili ne, ako je preostalih 11 za nastavak.
Ako se prvenstvo prekine to će biti striktno politička odluka, koja nema veze s fudbalom. Borac mora u evropu i to ti je, ili klub iz rs. Komedija od lige a i države.
Svi u susjedstvu nastavljaju uskoro, a kod nas ne može.![]()
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
Borac mora u europu jer su ulozili bruku para, ako ne odu u europu cirkus ce im biti u klubu. Ali kao sto svi znamo samo se mora umrijetiConvicts1988 je napisao/la: ↑05 maj 2020, 11:49Smiješno je da jedan klub odlučuje dal nastaviti ili ne, ako je preostalih 11 za nastavak.
Ako se prvenstvo prekine to će biti striktno politička odluka, koja nema veze s fudbalom. Borac mora u evropu i to ti je, ili klub iz rs. Komedija od lige a i države.
Svi u susjedstvu nastavljaju uskoro, a kod nas ne može.![]()

Forzza Velez
Nemojte petljati Borac u pricu o licencama i kuknjavi kada smo ispali prije tri godine. Tada niko od nas ovdje nije kukao, nepravda, blablabla... a pogotovo da je Celik kriv za to.
Ljutnja je bila usmjerena na druge i svi su iz BL.
Ljutnja je bila usmjerena na druge i svi su iz BL.
- Beduin
- Kontakt:
Ma makar negdje da pocnu utakmice, da se ima sta gledati.
A ovi nasi jazavci sta god da odluce, nama je tako i nista necemo moci promijeniti. Samo bih volio na kraju cuti objasnjenje zasto je bolje nastaviti ili zasto je bolje ne nastaviti, nakon njihove odluke. A sigurno ce pogresno odluciti.
A ovi nasi jazavci sta god da odluce, nama je tako i nista necemo moci promijeniti. Samo bih volio na kraju cuti objasnjenje zasto je bolje nastaviti ili zasto je bolje ne nastaviti, nakon njihove odluke. A sigurno ce pogresno odluciti.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Orangina85
- Kontakt:
Kazu novi investitor je spreman u Celiku...valjda ovaj Fatih Kol sto pravi Hilton u Sarajevu
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pravi ga evo peta godinaOrangina85 je napisao/la: ↑05 maj 2020, 13:23Kazu novi investitor je spreman u Celiku...valjda ovaj Fatih Kol sto pravi Hilton u Sarajevu

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sad će Germani još malo početi.Beduin je napisao/la: ↑05 maj 2020, 12:56Ma makar negdje da pocnu utakmice, da se ima sta gledati.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
E haj sad fino prelistaj naslovnu stranicu ovog portala pa cea vidjeti koja 4 kluba su se oćitovala posebice oko nastavka sezone sa velikim ćlancima...MortemHz je napisao/la: ↑04 maj 2020, 09:40Nije istina, 11 klubova je za nastavak dok 1 nije.Herero je napisao/la: ↑04 maj 2020, 08:224 kluba su za nastavak...željo, široki, tuzla i velež...ostali su protiv posebno ovih iz RS-a. Najvjetovatnije da se nece nastaviti, nece biti proglasenja prvaka, niti ispadanja iz lige. U europi ce se ici po redosliiedu na tablici.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑04 maj 2020, 04:50Najvjerovatnije da se liga nece nastaviti, tako sam barem cuo jucer iako su svi za nastavak osim jednog kluba. Vidjet cemo u toku sedmice vjerovatno je li informacija tacna.
Ja vidiim intervju sa hazmirom(tuzla) sa šošom(velez) i šilićem ( široki) jos zeljo fali i to su ta 4 kluba koja su ZA nastavak...kao i sto sam.pisao....
Ostali su protiv.
HŠKZ
-
- Kontakt:
Herero 11 klubova je za nastavak, bilo je sve na naslovnoj, i kratko objasnjenje ispred svakog kluba....
Samo Mladost nece,a Celik bi da ne ispadne haha
Samo Mladost nece,a Celik bi da ne ispadne haha
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Nevjerujem ili je clanak izmisljen, ili ostali lazu( za javnost)...
HŠKZ
-
- Kontakt:
Kako izmisljen kada su imali sastanak i izjasnili se svaki klub ponaosob.
Jedino je Mladost izricito protiv nastavka. Svi drugi zele da se igra.
Jedino je Mladost izricito protiv nastavka. Svi drugi zele da se igra.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
- Orangina85
- Kontakt:
Ma vjerovatno nije podmazao na vrijeme...nebitan je hotel. Neki dan je izaslo da je kupio klub u turskoj pa izgleda da ulazi u fudbal i izgleda da preuzima CelikMortemHz je napisao/la: ↑05 maj 2020, 13:29Pravi ga evo peta godinaOrangina85 je napisao/la: ↑05 maj 2020, 13:23Kazu novi investitor je spreman u Celiku...valjda ovaj Fatih Kol sto pravi Hilton u Sarajevudugo trajale sve potrebne dozvole jer je lokacija od historijske vrijednosti, katedrala itd.
- Ono što je zajedničko za sve klubove su troškovi koji se gomilaju neigranjem utakmica. Prije ove prinudne pauze imali smo i onu zimsku, tako da bi prekidom natjecanja došli u situaciju da odigramo samo nekoliko utakmica u sedam-osam mjeseci, što bi moralo ostaviti posljedice za sve klubove, rekao je Pandža
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- svrakino1921
- Kontakt:
Pa moze li se kup odigrat onda
Sva cetri kluba u zavrsnici su iz Federacije

- svrakino1921
- Kontakt:
A to ne Svrakindolacsvrakino1921 je napisao/la: ↑05 maj 2020, 14:34Pa moze li se kup odigrat onda
![]()
![]()
Jer ako Siroki uzme kup onda Borcu nejma Europe

- svrakino1921
- Kontakt:
Ja ne znam sto me baca da ako bude igran kup finale je Zeljo-Zrinjski
Da li je to bacanje uzrokovano mojim dugogodisnjim pracenjem PL ili je u pitanju nesto drugo
Hajd ga znaj
Da li je to bacanje uzrokovano mojim dugogodisnjim pracenjem PL ili je u pitanju nesto drugo
Hajd ga znaj
Ako borac koči, dogovore se zeljkan, siroki, gosk i ko je jos u polufinalu kupa.
Odigraju tekme na neutralnom i dobijemo pobjednika. Naravno, nekoga ko ce umjesto borca. Pa neka onda igraju evropu.
Kako jadan intervju. Fuj
Odigraju tekme na neutralnom i dobijemo pobjednika. Naravno, nekoga ko ce umjesto borca. Pa neka onda igraju evropu.
Kako jadan intervju. Fuj
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Evo raspisani lokalni izbori, od sutra i džamije se otvaraju za vjernike - život se vraća u normalu. Jedino fudbal ostaje taoc RS i Begića. Pa ako se ne nastavi većina sportista gubi posao kao i dobar broj sportskih radnika čija je to profesija. Što se nas navijača tiče gledat će se jače lige.
To je jedino i najučinkovitije rješenje da se Borac natjera da igra. Nema prvenstav, ima KUP i nema borcu Evrope.
Udruziti se i poslati klubu molbu ili sta vec. Moze i dvije ili 4 utakmice u Trening kampu u Zenici ili bilo kojem neutralnom terenu nikakav problem. Cetvrto mjesto u nasoj ligi nije garant za Evropu vec samo ako neko iz vrha osvoji Kup, a uslovi da se taj isti Kup odigra postoje pa makar i pocetkom juna i u njemu se nalaze DVA kluba koja nisu u vrhu znaci neko uzima njihovu mogucu “nagradu” tj. plasman u Evropu. Ljudi se borili da dodju do ove faze.
To sto kaze ovaj iz Borca da nije fer nigdje veze jer nije ni fer ovo sto rade nasoj ligi pa niko nista ne moze uraditi.
Opet kazem ne mora nijedna na Grbavici neka ide neutralno na teritoriji Federacije.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.