PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Joj ****, jos oni jebu po drugim gradovima a do Kobilje Glave/Husina nisu otisli
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ti znasHeller je napisao/la:Joj ****, jos oni jebu po drugim gradovima a do Kobilje Glave/Husina nisu otisli

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
- Kontakt:
Tačno im čovjek nema više šta reći pa se oplelo i po tuzlankama, uskoro očekujem raspravu čiji je somun bolji. Ovo je fudbalski forum, možemo li o fudbalu. Tu sloboda dominira trenutno ****, nije ni meni drago al tako je kako je.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Nije mi jasno kako je ovaj ljoze ovako lose igrao polusezonu,a imaju tri najbolja igraca lige na svojim pozicijama po misljenju njihovog experta tim menadjera,Kosoric najbolji stoper lige?,za Blagojevica nije rekao da nje najbolji u ligi al jedan od,i Tiago najbolji,ako ne i najbolji igrac lige?,pa kako zavrsiste sesti ibogati na -12,nije mi jasno? 

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
-
- Kontakt:
Sve je to stvar filozofije.RedEvil je napisao/la:Nije mi jasno kako je ovaj ljoze ovako lose igrao polusezonu,a imaju tri najbolja igraca lige na svojim pozicijama po misljenju njihovog experta tim menadjera,Kosoric najbolji stoper lige?,za Blagojevica nije rekao da nje najbolji u ligi al jedan od,i Tiago najbolji,ako ne i najbolji igrac lige?,pa kako zavrsiste sesti ibogati na -12,nije mi jasno?
Sloboda je moja nacija
Da zanemarimo to sto lazes, zar iko moze uzeti misljenje forumskih znalaca kao nesto relevantno?
Sta bi tek onda za vas pitare trebali reci, jer imate najbolju ekipu po misljenju forumasa, a pogodi sta, poziciju ispred Zelje ste?
Sta bi tek onda za vas pitare trebali reci, jer imate najbolju ekipu po misljenju forumasa, a pogodi sta, poziciju ispred Zelje ste?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Ako se na mene odnosilo ovo da lazem,to je rekao vas tim menadjer Hare,od rijeci do rijeci,imas interviju samo procitaj,ne budi slijep pored ociju,ja nisam nista rekao ni pametovao samo njega citirao,i to njegovo komentarisao,pozzzshzna je napisao/la:Da zanemarimo to sto lazes, zar iko moze uzeti misljenje forumskih znalaca kao nesto relevantno?
Ma golemo tebraSunderland je napisao/la:Sve je to stvar filozofije.RedEvil je napisao/la:Nije mi jasno kako je ovaj ljoze ovako lose igrao polusezonu,a imaju tri najbolja igraca lige na svojim pozicijama po misljenju njihovog experta tim menadjera,Kosoric najbolji stoper lige?,za Blagojevica nije rekao da nje najbolji u ligi al jedan od,i Tiago najbolji,ako ne i najbolji igrac lige?,pa kako zavrsiste sesti ibogati na -12,nije mi jasno?

- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Sloboda vs Sarajevo
Medunjanin & Ibricic vs Misimović & Stevanović

A za vas kada zaigra Yaya Ture pa jebopte gdje ce nam ova ligashzna je napisao/la:Sloboda vs Sarajevo

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
- PitarBordo
- Kontakt:
Pastrmka je postao mit.BitiSrcemVezan je napisao/la:Putin i Pastmrka najveći yebači na forumu

Samo Saraj'vo.
možel neko od seljovaca reći koji je projekat stadiona grbavica prošaoshzna je napisao/la:Sloboda vs Sarajevo
mercedes arena ili banana arena
Mustafa Hukić
1951-1999
1951-1999
Arena peharaLUTVO je napisao/la:možel neko od seljovaca reći koji je projekat stadiona grbavica prošaoshzna je napisao/la:Sloboda vs Sarajevo
mercedes arena ili banana arena
Eno mali mi od tetke sa razredom osvojio neki međurazredni školski turnir, trofejniji su od Slobode..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Kako je notorni ovisnik o forumu @solinas neku noc puk'o kad mu je ovaj ženu spomenuo
jeli to ban popušio
duca cjatka kako on voji cvoju zenu 

Zamisli pregovarali sa gigantom Misimovicem, odbili Stevanovica.shzna je napisao/la:Sloboda vs Sarajevo
Vi pregovarali sa Ordagicem, dosao vam Livaja i ostali levati

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Jeste, jeste, i Lucu Tonija ste odbili.
Znam da te boli, ali tako je bilo druze. Prvo on nas, poslije mi njega.
Luca Toni je smijesna prica, kao i Tuzlanska za Medunjanina
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Brate ba pusti male plave, ne kontaju oni neke stvari i zajebanciju mi se dovodimo makar u kontest sa Misimovicem i ostalima, a oni sa Livaja, Hodzurdom i DiatomMCMXLVI je napisao/la:Znam da te boli, ali tako je bilo druze. Prvo on nas, poslije mi njega.

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.