Koja su to djubrad, fuj. Nije dzaba Svabo lopovPapastathopoulos je napisao/la:joj ove vizure yebla se u majku, 3 razlike...sreca...al ev ovaj bamberg gubi od bayerna...yebo te bayern i kosarka...haman ja prepisem tiket od wily-a, co'jk ce pasti

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Koja su to djubrad, fuj. Nije dzaba Svabo lopovPapastathopoulos je napisao/la:joj ove vizure yebla se u majku, 3 razlike...sreca...al ev ovaj bamberg gubi od bayerna...yebo te bayern i kosarka...haman ja prepisem tiket od wily-a, co'jk ce pasti
evo gledam i pitam se zašto sam ih igra ,kad su ovako lošiSportfanatik je napisao/la:Ajde šminkeri iz Milana
aj pošalji link za 2.poluvrijemejozinho je napisao/la:evo gledam i pitam se zašto sam ih igra ,kad su ovako lošiSportfanatik je napisao/la:Ajde šminkeri iz Milana
ja čekam milano i caju, kontam obje ekipe su domaćini završnih turniraLenBias je napisao/la:vidim nisam jedini koji ceka milano
upravo tako, isto cekamoSportfanatik je napisao/la:ja čekam milano i caju, kontam obje ekipe su domaćini završnih turniraLenBias je napisao/la:vidim nisam jedini koji ceka milano
Ljudi koliko ima do kraja...Ja nis ne vidim...anonimni je napisao/la:hvala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.